İsmini hatırlamadığınız, unuttuğunuz FİLM'leri buluyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xyunusx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MainState

Asistan
Reaksiyon puanı
51
Arkadaşlar merhaba, bir film arıyorum, dünyayı bilgisayarlar yönetiyordu, başrolde iki tane adam, birisi taksi şöförü, şöför olmayan adamın telefonuna sürekli mesajlar geliyor ve mesajlarda ne yapması gerektiği yazıyordu, mesela kumar oyna diye mesaj geliyordu, adam kumar oynayıp kazanıyordu, gelen mesajları yapmadığı zaman kötü şeyler oluyordu, eğer bu mesajı yapmazsan trafik kazasında arkadaşın ölür gibi şeyler...
Bilen varsa yazsın bakalım bende merak ettim

osos11

Asistan
Reaksiyon puanı
124
Arkadaşlar merhaba, bir film arıyorum, dünyayı bilgisayarlar yönetiyordu, başrolde iki tane adam, birisi taksi şöförü, şöför olmayan adamın telefonuna sürekli mesajlar geliyor ve mesajlarda ne yapması gerektiği yazıyordu, mesela kumar oyna diye mesaj geliyordu, adam kumar oynayıp kazanıyordu, gelen mesajları yapmadığı zaman kötü şeyler oluyordu, eğer bu mesajı yapmazsan trafik kazasında arkadaşın ölür gibi şeyler...

Bilen varsa yazsın bakalım bende merak ettim

Echelon olabilir mi?
Echelon Conspiracy (2009) - IMDb
Türkçesi Adım Adım Komplo ya da Büyük Komplo .

sirine12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yaa lütfen bana yardım edin .
bir film izlemiştimm ...

genç bir kıza bir ev miras kalıyor arkadaşları ile birlikte o eve giiyorlar orda eve bakan bir adam var yani çok eskiden kızın çocukluk arkadaşıymış eve giriyorlar zaman geçıyor tuaf seyler görmeye başlıyorlar , adam kadının arkadaşlarını öldürüyor , sonra adam kadınla evde yaşamaya başlıyorlr , kapı çalıyor polis adama soruyorlar bir grup kayolmuş felan diye adam görmediğini söylüyor tam polıs gidiyor kız geliyor ve adama sorunun ne oludgunu sorruyor bişi olmaıgını soyluyor ve adam kıza sarılıp içeri giriyorlar .. film bitiyor ..

lütfen yardımcı olun ..

HunterCurse1

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Merhaba ;
Bir film ismini arıyorum .Olan olaylar ise şöyle :
mahkum bir adam hapiste iken gardiyandan bir satranç kitabı çalıyor ve okuyup , santranç şampiyonunu yeniyordu .Hatta kitabı da vardı bu filmin.

devrimsi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba daha önce tv de bir filme denk gelmiş fakat izleyememiştim adını dahi bilmiyorum fakat konusu aklımda ve bulamadığım için çıldırmak üzereyim. Filmde bir kız trafik kazası geçiriyor ve sakat kalıyor. Bunun üzerine arkadaşları kıza yardım ediyorlar ama kendi hayatlarıda olduğu için bir süre sonra kızla ilgilenmiyorlar. Ve bunun üzere kızın yakışıklı yan komşusuyla çekişmeli günleri başlıyor. Zor duruma düştüğü zaman ondan yardım istemek zorunda. hatırladığım kadarıyla kadın sarışın veya kumraldı. Adamda spor delisi kaslı birisi. Konusu komedi. Eğer filmi biliyorsanız yardımcı olursanız çok memnun kalırım. Şimdiden çok teşekkür ederim

SCHMETZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
merhaba 3 yıldır ara ara aklıma gelipte bulamadığım bi film var bulana ömrüm boyunca dua edicem.. o derece

konusu 5 adam var hepsinin bi özelliği var
adamlardan biri bi adam birini kabinden öldürürse aynı acıyı çekerek kendi vücudunda izi kalıyordu
biri çok iyi silah kullanıyor (efsane)
biride düşünceleri okuyordu okudukça gözleri kör oluyordu
bide kötü adam vardı insan kalbi yiyerek ömrünü uzatıyordu

ferdikpc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaslar 6 yıl önce bi türk filmi izledim filmin konusu bosnada yada yugoslavyada yaşayan bi ailenin saldırıya ugraması karısını ve çocuklarının öldürülmesi sonucunda intikam almaya çalışması film türkiyede bitiıo filmn son sahnesinde adam tekrar ailesinin öldürüldüğü yere gelio köprüden geceerken derede çocugunun topunu flan görüyo 1 yıldır arıom lütfen bi yardımcı olun

Jimmorrison12312

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba. Yanlış hatırlamıyorsam 3 veya 4 kardeş bir büyük abla bir Bebek birde erkek çocuk. Evleri yanıyor ve aileleri ölüyor sonra dayı veya amcalarının evlerine gidiyorlar. Sonra olaylar karışıyor

Evanes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sa eskiden bir film izlemiştim adını hatırlamıyorum 2 yıldır arıyorum takıntı oldu artık bende film konusu
Eski bir asker son bir görev için general veya senatör dü sanirsam tarafından çağırılır çünkü kızı ve kızının okul arkadaşları bir geziye gideceklerdir eski askerde yakın koruma olarak görevlendirilir kız koruma istemediği için ona sıcak davranmaz ve uçağa binerler uçakta teröristler kızı rehin almak isterler ama korumayı önemsemezler uçakta çatışma çıkar ve koruma ile kiz artık istemesede arkafas olurlar bu filmi bulun bana yalvarıyorum
/Murat.erdik.9 facem bulanlar yazsın lütfen...

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
arkadaslar 6 yıl önce bi türk filmi izledim filmin konusu bosnada yada yugoslavyada yaşayan bi ailenin saldırıya ugraması karısını ve çocuklarının öldürülmesi sonucunda intikam almaya çalışması film türkiyede bitiıo filmn son sahnesinde adam tekrar ailesinin öldürüldüğü yere gelio köprüden geceerken derede çocugunun topunu flan görüyo 1 yıldır arıom lütfen bi yardımcı olun
Alia

Evanes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sa eskiden bir film izlemiştim adını hatırlamıyorum 2 yıldır arıyorum takıntı oldu artık bende film konusu
Eski bir asker son bir görev için general veya senatör dü sanirsam tarafından çağırılır çünkü kızı ve kızının okul arkadaşları bir geziye gideceklerdir eski askerde yakın koruma olarak görevlendirilir kız koruma istemediği için ona sıcak davranmaz ve uçağa binerler uçakta teröristler kızı rehin almak isterler ama korumayı önemsemezler uçakta çatışma çıkar ve koruma ile kiz artık istemesede arkafas olurlar bu filmi bulun bana yalvarıyorum
/Murat.erdik.9 facem bulanlar yazsın lütfen...

sercan1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu filmi bilen yokmu lütfen bilen varsa yazsın şuraya 8–9yıllık bir film evli bir adam karısını aldatıyordu kadın çok zeki güzel ve sarışındı kocasını çok iyi takip ediyordu yalnız adam karısını aldattığı kadın çok zengin biri ve adamın karısı bu zengin kadını öldürüyor hatta kocası bu zengin kadınla kadının evinde buluşmaya gidiyor zengin kadının yerine eve gelen karısı oluyor hatta adamın da siyah bir jipi vardı ya arkadaşlar rica ediyorum şu filmi bulan hatırlayan varsa yazsın lütfen film macera polisiye filmi tarzıydı adamı sürekli rusell crow diye hatırlıyorum ama o değil baktım bütün filmlere

Evanes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaw arkadaşlar syn adım yardım edin konuyu tekrar yazıyorum eski bir asker bir gün general tarafından çağırılır ve bir görev verilir görev generalin kızı ve arkadaşları geziye falan gideceklerdir onu korumak generalin kızı arkadaşlarının onunla alay etmesinden dolayı babasına dadı istemediğini söyler ama babası eski askere çok güvendiği için göreve almıştır başrolde Marc dacascos sanıyordum ama filmlerine baktım bulamadım film çok eski bir film kız ve arkadaşları uçağa binerler korumada arka tarafta bir yere oturur uçağa teröristlere yolcu gibi binerler hedefinde generalin kızı vardır korumayı basit sıradan bir koruma sandıkları için ciddiye almazlar bir kaç adamları ölünce artık ciddiye almaya başlarlar hatırladığım kadarı ile de kızı kaçırıyorlar başka bir ülkeye sonra koruma kurtarıyordu kızı şu filmi bulana dua ederim coook

İlahe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben bir hint filmi ariyorum filmde evli bir kadim kocasiyla borlikde kazaya düşer kocasi olur kadim hafizasini kaybeder kazaya sebep olan genç vicdan azabı duyar hatta kadin bu olaylardan etkilenmesine diye onu guney afrikaya götürür sonra kadinla bu adam arasında ask baslar sanirim ladin küçük bide oğlu var di kaç aydir bunu ariyorum yardimci olursaniz çok sevinirim

ahmed1234123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar birkaçyıl önce bi film ilzlemiştim bu filmin 2 serisi vardı bi adam vardı adam mafya gibi bişey nerdeyse herşeyi kendisi yapıyor 1. filminde teknede başlıyor bi gölde gidiyor sonra orda bunu öldürmeye çalışıyorlar bu onları tek başına öldürüyor. 2. filmindede(seri) merkez bankasından para basma kalıplarını çalıyorlar bi hacker çocukla anlaşıyor birkaç kişi daha var 5-10 kişi onların hepsinin tutuklanmasını sağlıyor kendisi kalıpları alıp su deposu gibi biyerden kaçıyordu lütfen bi el atın

edagyk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hayirli geceler, benim de ismini ogrenmek istedigim bir film var. Turk filmi. Sanirim trt de izledim. Film bir koyde geciyor. Kendi capinda zengin de nilebilecek bir adam var. Bu adamin iki karisi var. Cocugu olmuyor diye ikincisini kuma olarak getiriyor. İkinci kadinin da cocugu olmuyor. Sonra orman yolunda mi tam hatitlamiyorum genc bi kiz buluyorlar. Bu kiz da kör, once adam ve hanimlari inanmiyor goremedigine sonra ayna testi yapiyorlar. Adam kizi koyune goturmek icin yola cikiyor ama sonra vazgecip buna da nikah kiyiyor. İmam nikahi yani. Diger iki kadin bu kizi kiskaniyorlar kocalari onunla ilgileniyor diye. Bu kiz da hamile kalamiyor. Kadinlar arasinda acaba adamda mi sorun var diye bir konusma geciyor. En son izledigim sahnelerden biri de adam genc karisi kendi basona cikabilsin diye orman yoluna can sesleriyle dolu ip gerdirmisti. Onlara tutunarak yuruyordu ama diger iki kadin plan yapip kizi cukura dusurmuslerdi. Nasil final yapti bilmiyorum. Bu filmi bilen, hatirlayan var mi acaba?

yalcin24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

merhaba arkadaşlar;
çok uzun süredir arıyorum ama bulamadım yardımcı olursnız filmi bulmama minettar olurum

film konusu:
polis yada fbı ajanı bir baba ve onun hasta çocugu. çocugun sanırım ilik nakli yapılması gerekiyor ve bu nakil için uygun kişi çok zeki bir mahkum. mahkum bu nakil olayını hastaneden kaçmaya çalışmak için kullanıyor ve polis baba mahkumu öldürmeden yakalamaya çalışıyor.

şimdiden teşekkürler
Son Umut

Andy Garcia filmi. Güzeldir...

CiiixXx

sayın CiixXx size minnettarım çok teşekkür ederim benim için çok değerliydi emeğinize binlerce teşekkür

birhan61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaslar cok uzun suredir aradigim filmi bulamiyorum

Hatirladigim kadariyla boyle asiri sicaktan insanlar sokakta oluyo birkac adsm soguk yicecek fabrikasina saklaniyodu bazi uyaniklarda firsat bilip adam oldurup mallarini yagmaliyodular

Simdiden sagolun

sercan1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayirli geceler, benim de ismini ogrenmek istedigim bir film var. Turk filmi. Sanirim trt de izledim. Film bir koyde geciyor. Kendi capinda zengin de nilebilecek bir adam var. Bu adamin iki karisi var. Cocugu olmuyor diye ikincisini kuma olarak getiriyor. İkinci kadinin da cocugu olmuyor. Sonra orman yolunda mi tam hatitlamiyorum genc bi kiz buluyorlar. Bu kiz da kör, once adam ve hanimlari inanmiyor goremedigine sonra ayna testi yapiyorlar. Adam kizi koyune goturmek icin yola cikiyor ama sonra vazgecip buna da nikah kiyiyor. İmam nikahi yani. Diger iki kadin bu kizi kiskaniyorlar kocalari onunla ilgileniyor diye. Bu kiz da hamile kalamiyor. Kadinlar arasinda acaba adamda mi sorun var diye bir konusma geciyor. En son izledigim sahnelerden biri de adam genc karisi kendi basona cikabilsin diye orman yoluna can sesleriyle dolu ip gerdirmisti. Onlara tutunarak yuruyordu ama diger iki kadin plan yapip kizi cukura dusurmuslerdi. Nasil final yapti bilmiyorum. Bu filmi bilen, hatirlayan var mi acaba?
Bu filmi hatırlıyorum ayşegül aldinç le halil ergün oynuyordu ya kuma yada gülüşandı öyle bişey bi bak istersen

edagyk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Allah razi olsun hocam. Gulusanmis. Yaprak ozdemiroglu ile halil ergun oynuyormus. Cok sagolun.

gsumer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar

aklimda kalan tüm ayrintiyi vermek istiyorum.filmin bas rolunde 20 li yaslarda genc bi cocuk var,annesi kimyager.evde internet üzerinden bi oyun oynuyor hatta ilk oynadiginda komsusunun internetini kullaniyo komsusu hintli bi adam.oynadigi oyun böyle bombali patlamali bi oyun bazi levellerde annesinden yardim aliyo,annesinin gazlarla ilgili bilgisi var.cocuk internetteki oyunda cok yuksek puan yapiyo ve iyi para kazaniyo.hükümet nasil olurda bombalarla ilgili bu kadar bilgiye sahip olur diyerek oyun sahibini terörist ilan ediyor.ve ilk internetin sahibi olan hintli adami tutukluyor.daha sonra cocugun pesine düsüyor.

Evanes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Slm daha öncede yazdım ama cvp alamadım film konusu bir komutanın kızı ve okul arkadaşları geziye gidecektir ama komutan konumu dolayısı ile kızını koruması için eski askerlerlerinden birisini yanına verir kız bu durumdan hoşlanmaz ama yapacağı bir şey yoktur uçağa bildiklerinden uçak teröristler tarafından ele geçirilir amaçları kızı rehin almaktır korumayı sıradan bir polis sanırlar ama sandıkları gibi sıradan birisi değildir ve teroristlerden bir kaçını öldürür kız ile yakınlaşmaya başlar filmi bulun bana lütfen eski bir filmdir

sercan1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar

aklimda kalan tüm ayrintiyi vermek istiyorum.filmin bas rolunde 20 li yaslarda genc bi cocuk var,annesi kimyager.evde internet üzerinden bi oyun oynuyor hatta ilk oynadiginda komsusunun internetini kullaniyo komsusu hintli bi adam.oynadigi oyun böyle bombali patlamali bi oyun bazi levellerde annesinden yardim aliyo,annesinin gazlarla ilgili bilgisi var.cocuk internetteki oyunda cok yuksek puan yapiyo ve iyi para kazaniyo.hükümet nasil olurda bombalarla ilgili bu kadar bilgiye sahip olur diyerek oyun sahibini terörist ilan ediyor.ve ilk internetin sahibi olan hintli adami tutukluyor.daha sonra cocugun pesine düsüyor.
Tam emin değilim ama savaş oyunları isimli filme bir bakarmısın

LordOfBlack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir film vardı. Kimin oynadığını hatırlamıyorum. Banka soygunu yapan Adama ortakları herhalde kumpas kuruyorlar ağabeyini mi kardeşini mi ne öldürüyorlar(adamın kafasına da sıkıyorlar ama adam kurtuluyor). Adam hapse düşüyor, sonra çıkıyor(kolunda bir dövme var 0 dövmeyi gören adamdan kaçıyor hayalet mi ne anlamına geliyordu) teker teker onları bulup öldürüyor elinde eski kasa mustang vardı yanılmıyorsam. İşte adamın ağabeyini öldürdüğü anı kayda alan bir adam vardı. yaşlanıyor kızlara yardım için eve çağırıp kasete çekiyordu.En sonlara doğru da bi sahilde radyo yayını yapan bir papazı öldürecek ama öldüremiyor. Adamın peşinde de bir polis en sonunda o polisinde o kumpasçılardan biri olduğunu anladım. adamın kafasına bir kere daha ateş ediyor(adam yine ölmüyor eskiden kafasına yediği merminin yerindeki metal parçayadeğiyor.)Adam ölü taklidi yapıp polisi öldürüyor. Filmin adı ne bilen var mı?
@xyunusx