İsmini hatırlamadığınız, unuttuğunuz FİLM'leri buluyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xyunusx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Wanheda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar bir film vardı bir adam ölecek olan kişilerin alnında numaralar görüyordu eski bir film olduğu için pek birşey hatırlayamıyorum malesef.

sercan1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar bir film vardı bir adam ölecek olan kişilerin alnında numaralar görüyordu eski bir film olduğu için pek birşey hatırlayamıyorum malesef.
Bu filmi bende arıyorum bulamıyorum bir türlü hatta 41 numaralı bir kadındı ve sevgilisinin alnındada numara görüyordu onu kurtarmak için buzdolabina girip 2 dk ölmeden kurtarmaya çalışıyordu

Wanheda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu filmi bende arıyorum bulamıyorum bir türlü hatta 41 numaralı bir kadındı ve sevgilisinin alnındada numara görüyordu onu kurtarmak için buzdolabina girip 2 dk ölmeden kurtarmaya çalışıyordu
evet bende uzun zamandır arıyorum filmi bulamadım 12 yaşlarındayken tv de izlemiştim o yüzden pek hatırlamıyorum eğer bulursanız yine buraya yazarsanız sevinirim aynı şekilde bende bulursam buraya yazarım.

Hdfilmizle30

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar benimde aradigim film bu sekilde yardimci olursaniz sevinirim
2000-2009 gibi yillarda yabanci dizi tv gelmisti
Karli ve soguk bir yerde bir grup kisi 6-9 gibi sicak kalacaklari bir yer bulmaya calisiyorlar ve biraz sonra da Karin altinda bir kulube gibi birseyin ustunu göruyorlar oraya gidip kari elleriyle aliyorlar ve bir cam göruyorlar adamin biri koluyla cami kiriyo ve hepsi iceri giriyor ve ates gibi bi sey yakiyorlar isiniyorlar sonra kamera disaridaki bir adama dönuyor Liam neeson galiba sanki onlari gözetliyor yada koruyor googlede adamin aradim the Grey filmi cikti baktim o degildi onda sadece erkek grubu var benim izledigim filmde 1-3 kadin da vardi not:kurtlardanda kaciyor olabilir

Filmi bulana sonsuz tesekurlerimi sunuyorum...:)

Evanes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir kişide bana yardım etsin Yaw

Bir komutanın kızı Okul arkadaşlarıyla birlikte bir geziye gideceklerdir kızın babası kızını koruması için eski bir deniz piyadesi ve güvendiği bir askeri olan koruma verir kız kendisine bir Dadı tutulmasında hoşlanmadığı için babasına itiraz eder Ne kadar itiraz etse de babası koruması olmadan geziye gidemeyeceğini söyler kız istemeye istemeye korumaya de yanına alır Uçağa bindik lerinde ise bir grup terörist tarafından Uçak ele geçirmeye çalışıyor teröristlerin asıl amacı kızı rehin almaktır kızın korumasını önemsemedikleri için bu işin kolay olacağını düşünürler ama yanıldıklarını sonradan fark ederler koruma ile pazarlık yapmaya çalışırlar bu filmi bulursanız sevinirim yaklaşık üç yıldır bu filmi arıyorum ama bulamadım

İstanbul3400

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sa hocam kucukken izledim 2 tane avanak adam vardi uzeride tavuk kafasi olan kamyonet vardi bunlsr kiza bakarken kaza yapiyorlardi otel odalarindan bok suyu akiyordu kizma birader oynuyorlardi parmagini isiriyordu biri taş kagıt makas oynuyolardi adini bulursaniz cok sevinirim kolay gelsin :) salak ile avanak degil

kemal12344

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s.a arkadaşlar bundan 12 15 sene önce bir film izlemiştim ama bir türlü bulamadım filmin konusu
adamın biri yüzükle boyut deyiştiriyo bizim boyuta geçtiginde ise cümle ile adam yakıyo dedektefin biri
bunu izlemeye başlıyo en sonunda bu adamı öldürmeyi basarıyo adamın yüzügünü taktıgında ise adamın boyutuna geçiyo
ve bizim boyutta hiç dogmamış gibi hiç kimse onu hatırlayamıyo
ŞİMDİDEN BANA YARDIMCI OLAN ARKADAŞLARIMA TEŞEKKUR EDİYORUM

atakan3352

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler yaklaşık 10 yıl önce izlediğim bir film vardı.. trt'de izlemiştim.. filmle ilgili hatırladığım şeyler ise: bir adam amerakan çöllerinden birinde arabasıyla gidiyor.. ancak sürekli aynı yere varıyor.. sonra bir polis arabası bunu durduruyor.. daha sonra polis ölüyor olması lazım.. hatta polis arabasını bir reklam panosunun arkasına koyuyor.. filmin sonunda ise yağmurlu bir gece vakti bir uçağa varıyor.. ancak filmin sonu biraz ters köşeydi, beni zamanında şaşırtmıştı.. şimdiden teşekkürler..

sarii.muu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bi film izlemiştim ama adını hatırlayamıyorum . İki arkadaş dünya turuna çıkıyo ve çocuklardan biri hasta bunlar gittikleri bi yerde hasta olan çocuk bi kızla tanışıyor ve kızdan vampir virüsü kapıyo mutlaka filmi bulmam gerek ama bi türlü bulamıyorum lütfen yardım edin!!!

atakan3352

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bi film izlemiştim ama adını hatırlayamıyorum . İki arkadaş dünya turuna çıkıyo ve çocuklardan biri hasta bunlar gittikleri bi yerde hasta olan çocuk bi kızla tanışıyor ve kızdan vampir virüsü kapıyo mutlaka filmi bulmam gerek ama bi türlü bulamıyorum lütfen yardım edin!!!

Afflicted - Dünyanın sonu (2013) olabilir mi?

atakan3352

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sa hocam kucukken izledim 2 tane avanak adam vardi uzeride tavuk kafasi olan kamyonet vardi bunlsr kiza bakarken kaza yapiyorlardi otel odalarindan bok suyu akiyordu kizma birader oynuyorlardi parmagini isiriyordu biri taş kagıt makas oynuyolardi adini bulursaniz cok sevinirim kolay gelsin :) salak ile avanak degil

Think Big 1989 olabilir mi?

mrt19070

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya bir tane film vardı bi çocuk dilek diliyordu mesela diyordu ki spor arabam var sabah kapıda spor araba oluyordu mesela okula gidiyordu ödevi var ama unutuyor yapmayı hocasına da köpeğim yedi diyor ama çocukta köpek yok. ertesi sabah için ödevi tekrar çıkarıyor ve sabah önce köpeği onu uyandırıyor sonra gerçek ten ödevi parçalıyor. bu gibi yalanlar söylüyor e ve gerçek oluyor hatırlayan yazabilirmi şimdiden teşekkürler

Semih2780

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bir film vardı geçen sene izlemiştim bi adam var bi kızı kaçırıyolar ertesi sabah adam ın evinin önüne bi kutu geliyor kutuyu açtığında geri sayım başlıyor ve içinden bir fotoğraf çıkıyor.Fotoğrafın yanında bir de not var notta bu kişiyi öldür yoksa kız ölür diyo. Filmin ilerki bölümlerinde adam farkediyoki bu kutu sadece ona değil herkeze veriliyomuş. Ve herkez birbirini öldürmeye çalışıyo. Biri öldüğünde temizleyiciler geliyo ve ortalığı temizliyolar. Film in ismini hatırlayanınız varmı? Not:kafayı yemek üzereyim!

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
FA
Bir film vardı. Kimin oynadığını hatırlamıyorum. Banka soygunu yapan Adama ortakları herhalde kumpas kuruyorlar ağabeyini mi kardeşini mi ne öldürüyorlar(adamın kafasına da sıkıyorlar ama adam kurtuluyor). Adam hapse düşüyor, sonra çıkıyor(kolunda bir dövme var 0 dövmeyi gören adamdan kaçıyor hayalet mi ne anlamına geliyordu) teker teker onları bulup öldürüyor elinde eski kasa mustang vardı yanılmıyorsam. İşte adamın ağabeyini öldürdüğü anı kayda alan bir adam vardı. yaşlanıyor kızlara yardım için eve çağırıp kasete çekiyordu.En sonlara doğru da bi sahilde radyo yayını yapan bir papazı öldürecek ama öldüremiyor. Adamın peşinde de bir polis en sonunda o polisinde o kumpasçılardan biri olduğunu anladım. adamın kafasına bir kere daha ateş ediyor(adam yine ölmüyor eskiden kafasına yediği merminin yerindeki metal parçayadeğiyor.)Adam ölü taklidi yapıp polisi öldürüyor. Filmin adı ne bilen var mı?
@xyunusx
Faster 2010
Faster (2010) - IMDb

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
arkadaslar 6 yıl önce bi türk filmi izledim filmin konusu bosnada yada yugoslavyada yaşayan bi ailenin saldırıya ugraması karısını ve çocuklarının öldürülmesi sonucunda intikam almaya çalışması film türkiyede bitiıo filmn son sahnesinde adam tekrar ailesinin öldürüldüğü yere gelio köprüden geceerken derede çocugunun topunu flan görüyo 1 yıldır arıom lütfen bi yardımcı olun
Alia (2008) plabilir belki

Delta_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birkaç yıl önce atv de bir film izlemiştim yarım kalmiştı .konusu bir kızla bir adam var . Tek göze takılan lens kameralarla canlı yayın yapıp çaldıkları arabalarla yarış yapıyorlar . Bir gun bir polis kovalamacasinda çocuk kaza yapip öluyo .sonra askerden gelen kardesi . Lensi takip kendini göstermeden araba ćalıp o yayın yapıyodu . Böle bir filmdi .aslında filmin birazını izledigim zmn isminin yarıs oldugunu gördum ama google da aratinca film çıkmadi .acaba filmin orjinal adi neydi .filmi hatirlayan olursa lütfen yazarsa gercékten sevinirim..

N1K0T1N

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bulmak istediğim iki iflm var

Birincisi
Çocukken izlemiştim sanırım 2000 li yıllarda çekilmiş bir filmdi transgender bir oğlanla ilgiliydi hatırladığım şeyler çocuk ingilizce kelimelerin harflerine ayrııldığı yarışmalara katılıyordu bir gün bir kızla tanışıyordu sanırım kızın evine gidiyordu orada kız çocuğa makyaj yapıyordu çocuk elbise peruk filan giyiyordu sonra dışarıda kızla oyun oynamaya çıkıyorlardı ve çocuğa araba çarpıyordu ailesi hastaneye gidince hayatını bir peruğun kurtardığını öğreniyorlardı çocuğun sırrı ortaya çıkıyordu sonra çocuk kız gibi giyinmeye başlıyordu yarışmalara böyle katılmaya başlamıştı bilen varsa sevinirim

İkincisi

Sanırım her yıl düzenlenen bir tetikçi yarışmasıydı filmin konusu zengin adamların her yıl en iyi tetikçilerin katılacağı bir yarışma yapıyorlardı hayatta kalan son kişiye para ödülü vardı yani birinciye aklımda film hakkında fazla bilgi kalmamış tetikçilerin birbirini öldürdüğü bir filmdi

Rüzgar Ay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bir adam işe gidiyor ama sürekli eksik hissettiği bişeyler var aklında metroda bağzı insanlar buna garip garip bakıyo neyse adam iniyor ordan yaşlı bi adam yanına bunu çağrıyo geliyorlar diyo bizim elemanda kim geliyo nerde diye endişeye kapılıyo adam orta parmağını gösterip geliyorlar diyo ve bunu kanalızasyon borusu var adamın arkasında ordan çekiyolar ondan sonra bizim elemanda eve gidiyor karısına olayları anlatmaya çalışıyo tam o sırada karısı buna sarılıyo ve eli siyah prototype oyunundaki gibi bişeye dönüşüp bizim elemana sokup öldürüyo.
Ondan sonra bizim eleman uyanıyo sanki rüyaymış gibi ki zaten rüya sanıyo herşeyi her öldüğünde başka bi kişilik olarak uyanıyo uyuşturucu bağımlısı vb
ondan sonra bi kızla tanışıyo falan oraları hatırlamıyorum filmin sonunda bizim eleman simsiyah bi yaratık gibi bişey oluyo bu eski karısını ve onun grubunu öldürüyo bu arada son sahne hastanede uyanıyo...

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Bir adam işe gidiyor ama sürekli eksik hissettiği bişeyler var aklında metroda bağzı insanlar buna garip garip bakıyo neyse adam iniyor ordan yaşlı bi adam yanına bunu çağrıyo geliyorlar diyo bizim elemanda kim geliyo nerde diye endişeye kapılıyo adam orta parmağını gösterip geliyorlar diyo ve bunu kanalızasyon borusu var adamın arkasında ordan çekiyolar ondan sonra bizim elemanda eve gidiyor karısına olayları anlatmaya çalışıyo tam o sırada karısı buna sarılıyo ve eli siyah prototype oyunundaki gibi bişeye dönüşüp bizim elemana sokup öldürüyo.
Ondan sonra bizim eleman uyanıyo sanki rüyaymış gibi ki zaten rüya sanıyo herşeyi her öldüğünde başka bi kişilik olarak uyanıyo uyuşturucu bağımlısı vb
ondan sonra bi kızla tanışıyo falan oraları hatırlamıyorum filmin sonunda bizim eleman simsiyah bi yaratık gibi bişey oluyo bu eski karısını ve onun grubunu öldürüyo bu arada son sahne hastanede uyanıyo...
Beynim ters döndü bu nasıl bir film ya.:confused:

Rüzgar Ay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hacı sorma ya ben bu filmi sanırsam ya 2009 ya 2008civarı izledim sonra kaybettim o günden beri hep aklımda ama 1 gün bile çıkmıyo aramaya çalışıyorum çok garip :D

smileforme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2000-2002 yılın da izlemiştim ilk bilim kurgu filmim di detaylarını olayları ve konusunu hatırlıyamıyorum. 2011 den bu zamana kadar sürekli film takip ettim izledim ve araştırdım. sonunda hiç denk gelmedim o filme, filmin konusu bir adam var dünyayı 3 boyutlu olarak görüyor sanki biz 2016 yılında yaşıyoruz ve görüyoruz o adam 5 yada 7 yıl sonrasını görüyor ama farkında olmuyordu, filmin belli bir bölümüne kadar izleyici olarak biz fark ediyorduk tek sahne var aklımda bir tane eski köşk görüyorduk, geleceği gören adam yeni boyalı ve lüks bir köşk görüyordu. oyuncular kim filmin adı nedir ya da baska bir sahnesini hic hatırlamıyorum sadece bu kadar aklımda kaldı. bulabilirseniz sevinirim tşkler

N1K0T1N

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Malesef bu kadar eski bir film değil, uzun zamandır her yerde bütün forumlarda arıyorum ama sanırım bulamayacağız.
dostum arkadaş ismi doğru vermiş ama güçük bir hatayla bu savaş oyunları 2 senin baktığın 1 senin aradığın filmin ingilizce ismi bu
WarGames: The Dead

N1K0T1N

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba. Yanlış hatırlamıyorsam 3 veya 4 kardeş bir büyük abla bir Bebek birde erkek çocuk. Evleri yanıyor ve aileleri ölüyor sonra dayı veya amcalarının evlerine gidiyorlar. Sonra olaylar karışıyor
biraz absürt bir film ise
Talihsiz Serüvenler Dizisi
Lemony Snicket's A Series Of Unfortunate Events bu olmalı

N1K0T1N

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
2000-2002 yılın da izlemiştim ilk bilim kurgu filmim di detaylarını olayları ve konusunu hatırlıyamıyorum. 2011 den bu zamana kadar sürekli film takip ettim izledim ve araştırdım. sonunda hiç denk gelmedim o filme, filmin konusu bir adam var dünyayı 3 boyutlu olarak görüyor sanki biz 2016 yılında yaşıyoruz ve görüyoruz o adam 5 yada 7 yıl sonrasını görüyor ama farkında olmuyordu, filmin belli bir bölümüne kadar izleyici olarak biz fark ediyorduk tek sahne var aklımda bir tane eski köşk görüyorduk, geleceği gören adam yeni boyalı ve lüks bir köşk görüyordu. oyuncular kim filmin adı nedir ya da baska bir sahnesini hic hatırlamıyorum sadece bu kadar aklımda kaldı. bulabilirseniz sevinirim tşkler
dostum filmi yanlış hatırlıyor olabilirmisin dediğine yakın bildiğim en yakın film bu 60 Saniye (2000) - Gone in Sixty Seconds

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Ya bir film vardı küçükken izlemiştim çocuğun biri henüz küçük çocuğu aşağılayan bir tayfa var ,çocuk bir gün yine onların elinden kurtuluyor eve giderken bir olaya tanık oluyor bir uzay gemisi çocuğun yanında iniyor çocuk uzaylının yanına yaklaştığı zaman uzaylı onu içine alıyor ve çocuk o uzaylı bedeni ile gidip kendisini aşağılayan tayfayı bir güzel benzetiyor sonunu hatırlamıyorum hatırlayıp söyleyen olursa çok memnun olurum.:)

Semih2780

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bir film vardı geçen sene izlemiştim bi adam var bi kızı kaçırıyolar ertesi sabah adam ın evinin önüne bi kutu geliyor kutuyu açtığında geri sayım başlıyor ve içinden bir fotoğraf çıkıyor.Fotoğrafın yanında bir de not var notta bu kişiyi öldür yoksa kız ölür diyo. Filmin ilerki bölümlerinde adam farkediyoki bu kutu sadece ona değil herkeze veriliyomuş. Ve herkez birbirini öldürmeye çalışıyo. Biri öldüğünde temizleyiciler geliyo ve ortalığı temizliyolar. Film in ismini hatırlayanınız varmı? Not:kafayı yemek üzereyim!

N1K0T1N

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ya bir film vardı küçükken izlemiştim çocuğun biri henüz küçük çocuğu aşağılayan bir tayfa var ,çocuk bir gün yine onların elinden kurtuluyor eve giderken bir olaya tanık oluyor bir uzay gemisi çocuğun yanında iniyor çocuk uzaylının yanına yaklaştığı zaman uzaylı onu içine alıyor ve çocuk o uzaylı bedeni ile gidip kendisini aşağılayan tayfayı bir güzel benzetiyor sonunu hatırlamıyorum hatırlayıp söyleyen olursa çok memnun olurum.:)
Aradığın film Star Kid 1997 sonunu bende hatırlamıyorum bayağı oldu izleyeli

killforyou

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar selam.
Hatirmadigim kadariyla adam emlakci, bir markette soygun oluyor calisan ölüyor. Adam ailesine ulasmaya calisirken olen adamin hapisten yeni ciktigini ve ordayken bir mektup arkadasi oldugunu ogreniyor. Sonra bu kizi buluyor ve adamin yerine gecip onunla yasamaya basliyor. En az 10 senesi vardir. Adini hatirlayamadim. Bilen varsa yazarsa sevinirim.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar yarım lazım toplanalım lütfen :)

Orta okula gidiyordum yanılmıyorsam, bir film çıkmıştı fantastik ve bilimkurgu tarzında.

Film ise bir ormanlık yerde ev var aile oraya taşınıyor, bir çocuk var cocuğun ablası var bide annesi var ama başka biri varmıydı yokmuydu hatırlayamıyorum.

Daha sonra evden garip sesler geliyor ve yanılmıyorsam yine çocuk gizli bir yer buluyordu yada o oda devamlı vardı.

Orada fareye benzer bir yaratık keşfediyor bu acıkınca ve sinirlenince büyüyor bal verince sakinleşip küçülüyordu.

Sonra bu evde açılmaması gereken bir kitap vardı galiba bu kitap açılmıştı sanırım yada onun gibi bişi ve evin etrafına bir çember yapılmıştı ev yaratıklardan korunuyordu. Sonrasında bir domuza benzer yaratık bu cocuığun yüzüne balgan atıyor ve gözlerini silince yaratıkları görme yetisine sahip oluyor.

Bunun haricinde daha bir sürü şeyler var, ufak görünmez yaratıklar evi basmaya çalışıyor sonra işte bir eleman var oda liderleri ejderhamsı bir şeye dönüşüyor böyle garip bir filmdi.

Ben eskiden çok beğenip izlemiştim benim yeğenime söyledim ona izletecem diye yanlız o gündür bu güne kadar ne ismini nede oynayan birisi gözümün önüne gelmiyor.

Hani oynayan kişiyi hatırlasam o kişinin oynadığı filmden bulacam ama oynayan 1 kişimi insanın aklında kalmaz valla silindi resmen hepsinin yüzü aklımda ama o bulanıklık gitmiyor.

Filmi nolur bulun cıldırmak üzereyim yav :D