Bu filmi bende arıyorum bulamıyorum bir türlü hatta 41 numaralı bir kadındı ve sevgilisinin alnındada numara görüyordu onu kurtarmak için buzdolabina girip 2 dk ölmeden kurtarmaya çalışıyorduMerhaba arkadaşlar bir film vardı bir adam ölecek olan kişilerin alnında numaralar görüyordu eski bir film olduğu için pek birşey hatırlayamıyorum malesef.
evet bende uzun zamandır arıyorum filmi bulamadım 12 yaşlarındayken tv de izlemiştim o yüzden pek hatırlamıyorum eğer bulursanız yine buraya yazarsanız sevinirim aynı şekilde bende bulursam buraya yazarım.Bu filmi bende arıyorum bulamıyorum bir türlü hatta 41 numaralı bir kadındı ve sevgilisinin alnındada numara görüyordu onu kurtarmak için buzdolabina girip 2 dk ölmeden kurtarmaya çalışıyordu
Bi film izlemiştim ama adını hatırlayamıyorum . İki arkadaş dünya turuna çıkıyo ve çocuklardan biri hasta bunlar gittikleri bi yerde hasta olan çocuk bi kızla tanışıyor ve kızdan vampir virüsü kapıyo mutlaka filmi bulmam gerek ama bi türlü bulamıyorum lütfen yardım edin!!!
Sa hocam kucukken izledim 2 tane avanak adam vardi uzeride tavuk kafasi olan kamyonet vardi bunlsr kiza bakarken kaza yapiyorlardi otel odalarindan bok suyu akiyordu kizma birader oynuyorlardi parmagini isiriyordu biri taş kagıt makas oynuyolardi adini bulursaniz cok sevinirim kolay gelsinsalak ile avanak degil
Faster 2010Bir film vardı. Kimin oynadığını hatırlamıyorum. Banka soygunu yapan Adama ortakları herhalde kumpas kuruyorlar ağabeyini mi kardeşini mi ne öldürüyorlar(adamın kafasına da sıkıyorlar ama adam kurtuluyor). Adam hapse düşüyor, sonra çıkıyor(kolunda bir dövme var 0 dövmeyi gören adamdan kaçıyor hayalet mi ne anlamına geliyordu) teker teker onları bulup öldürüyor elinde eski kasa mustang vardı yanılmıyorsam. İşte adamın ağabeyini öldürdüğü anı kayda alan bir adam vardı. yaşlanıyor kızlara yardım için eve çağırıp kasete çekiyordu.En sonlara doğru da bi sahilde radyo yayını yapan bir papazı öldürecek ama öldüremiyor. Adamın peşinde de bir polis en sonunda o polisinde o kumpasçılardan biri olduğunu anladım. adamın kafasına bir kere daha ateş ediyor(adam yine ölmüyor eskiden kafasına yediği merminin yerindeki metal parçayadeğiyor.)Adam ölü taklidi yapıp polisi öldürüyor. Filmin adı ne bilen var mı?
@xyunusx
Alia (2008) plabilir belkiarkadaslar 6 yıl önce bi türk filmi izledim filmin konusu bosnada yada yugoslavyada yaşayan bi ailenin saldırıya ugraması karısını ve çocuklarının öldürülmesi sonucunda intikam almaya çalışması film türkiyede bitiıo filmn son sahnesinde adam tekrar ailesinin öldürüldüğü yere gelio köprüden geceerken derede çocugunun topunu flan görüyo 1 yıldır arıom lütfen bi yardımcı olun
Beynim ters döndü bu nasıl bir film ya.Bir adam işe gidiyor ama sürekli eksik hissettiği bişeyler var aklında metroda bağzı insanlar buna garip garip bakıyo neyse adam iniyor ordan yaşlı bi adam yanına bunu çağrıyo geliyorlar diyo bizim elemanda kim geliyo nerde diye endişeye kapılıyo adam orta parmağını gösterip geliyorlar diyo ve bunu kanalızasyon borusu var adamın arkasında ordan çekiyolar ondan sonra bizim elemanda eve gidiyor karısına olayları anlatmaya çalışıyo tam o sırada karısı buna sarılıyo ve eli siyah prototype oyunundaki gibi bişeye dönüşüp bizim elemana sokup öldürüyo.
Ondan sonra bizim eleman uyanıyo sanki rüyaymış gibi ki zaten rüya sanıyo herşeyi her öldüğünde başka bi kişilik olarak uyanıyo uyuşturucu bağımlısı vb
ondan sonra bi kızla tanışıyo falan oraları hatırlamıyorum filmin sonunda bizim eleman simsiyah bi yaratık gibi bişey oluyo bu eski karısını ve onun grubunu öldürüyo bu arada son sahne hastanede uyanıyo...
dostum arkadaş ismi doğru vermiş ama güçük bir hatayla bu savaş oyunları 2 senin baktığın 1 senin aradığın filmin ingilizce ismi buMalesef bu kadar eski bir film değil, uzun zamandır her yerde bütün forumlarda arıyorum ama sanırım bulamayacağız.
biraz absürt bir film iseMerhaba. Yanlış hatırlamıyorsam 3 veya 4 kardeş bir büyük abla bir Bebek birde erkek çocuk. Evleri yanıyor ve aileleri ölüyor sonra dayı veya amcalarının evlerine gidiyorlar. Sonra olaylar karışıyor
dostum filmi yanlış hatırlıyor olabilirmisin dediğine yakın bildiğim en yakın film bu 60 Saniye (2000) - Gone in Sixty Seconds2000-2002 yılın da izlemiştim ilk bilim kurgu filmim di detaylarını olayları ve konusunu hatırlıyamıyorum. 2011 den bu zamana kadar sürekli film takip ettim izledim ve araştırdım. sonunda hiç denk gelmedim o filme, filmin konusu bir adam var dünyayı 3 boyutlu olarak görüyor sanki biz 2016 yılında yaşıyoruz ve görüyoruz o adam 5 yada 7 yıl sonrasını görüyor ama farkında olmuyordu, filmin belli bir bölümüne kadar izleyici olarak biz fark ediyorduk tek sahne var aklımda bir tane eski köşk görüyorduk, geleceği gören adam yeni boyalı ve lüks bir köşk görüyordu. oyuncular kim filmin adı nedir ya da baska bir sahnesini hic hatırlamıyorum sadece bu kadar aklımda kaldı. bulabilirseniz sevinirim tşkler
Aradığın film Star Kid 1997 sonunu bende hatırlamıyorum bayağı oldu izleyeliYa bir film vardı küçükken izlemiştim çocuğun biri henüz küçük çocuğu aşağılayan bir tayfa var ,çocuk bir gün yine onların elinden kurtuluyor eve giderken bir olaya tanık oluyor bir uzay gemisi çocuğun yanında iniyor çocuk uzaylının yanına yaklaştığı zaman uzaylı onu içine alıyor ve çocuk o uzaylı bedeni ile gidip kendisini aşağılayan tayfayı bir güzel benzetiyor sonunu hatırlamıyorum hatırlayıp söyleyen olursa çok memnun olurum.![]()
Çok teşekkür ederim.Aradığın film Star Kid 1997 sonunu bende hatırlamıyorum bayağı oldu izleyeli