İsmini hatırlamadığınız, unuttuğunuz FİLM'leri buluyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xyunusx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
Beyler bi film daha,
Başrol bi bayan. Şehir virüsler tarafindan ele geçirilir. Bulasan virusun evrim zamani vardir.
sure bitince normal insan oluyolar ama robot gibi. YANI sakin terlemeyen heyecan YAPMAYAN VIRUSLER dunyayi ele GECIRIYO

Bu film ne ne zamandir bunu arıyorum kafayi yicem acil cevap lütfenn
Göçebe olabilirmi

Yuscak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi geceler
Filmle ilgili hatırladığım noktalar çok az :( şapkalı, rengarenk şemsiyesi olan bir adam insanlara bir bedel karşılığında hayallerini gerçekleştirme fırsatı sunuyodu ve bunu da sanırım o kişinin üstüne şemsiyesini açarak yapıyodu. Yardımcı olabilir misiniz ?

Favela1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aradığım bir film daha var, bir grup insan tekne ile açılıyorlar ve hepsi denize atladıktan sonra teknede bebek kalıyor. Atlayanlar ise tekneye geri çıkmanın yolunu arıyorlardı ve teknenin sahibi sandıkları insanda tekneyi arkadaşından almış. Merdiven falan açık bırakmadıkları için tekneye çıkamıyorlardı hatırladığım kadarıyla çıkmaya çalışırken biri kafasını teknenin altına vurup ölüyordu. Bulmama yardım ederseniz sevinirim.

Open Water 2 .

Favela1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ismini unuttum çok uzun zaman önce seyretmiştim, adamı bir hastalıktan dolayı donduruyorlar, seneler sonra erittiklerinde oğlu adamdan daha yaşlı, ve adam yıllar sonrasına uyum sağlamaya çalışıyordu

bu filmin ismini bulamadık mı ?

Filmin yapım yılına dair tahmininiz var mı ? Oyuncuların fiziksel özellikleri , tahmini yaşları , dikkat çeken bir ayrıntı , kullanılan herhangi bir cümle veya diyalog hatırlıyorsanız bulunması daha kolay olur .

BayMurat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bir film vardi, adini unuttum.
1970-1980 filmlerine
benzeyen italyan ingilis tipli
bir komedi filmiydi. Konusu:
basrolde yasli bir amca vardi
futbolu cok severdi ve hep
izlerdi bunun bir tane de
karisi vardi bir de kizi. kizi
cok çirkindi maymuna
benziyordu. hatta bazen
evde maymun arkadaslarini
cagirip parti yapiyordu.
Sonra amca doktordan kotu
haberi aldi 1 ay omru
kalmisdi ve onun yaninda da
birisi vardi doktor ona
olmiyceyini soylemisti, isin
asli ise boyle diyildi onlarin
rontgen sonuclari karismisdi
amca yasiycakti o birisi
olucekti yani karismisti
sonuclari. ama o bunu
bilmiyordu oleceyini
hickimseye soylemez ve
karisi kendisinden bosansin
diye kizlarla gezmeye basladi
ve bunu karisinin gozu
onunde yapiyordu ancak
karisi bunu biliyordu
(öleceyini yani) ve omrunun
son gunlerini doya doya
yasasin diye hic bir sey
yapmiyordu. doktora yine
gittiginde amcanin yanindaki
adam oldu ve doktor amcaya
isin aslini anlattiginda amca
sevincinden kosmus kosmus
ve asfalt arabasinin altinda
ezilidi ve oldu ve onun
tabutuda cok inceydi(o
sahneye cok gulmustum)
hatirlaya bildiklerim bu
kadar. arkadaslar azeriyim
turceyi cok iyi bilmiyorum o
yuzden karmakarisik oldu
yorumlarinizi bekliyorum

EmreCan47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok önemli! bu filmde 3-4 kişi arabayla gezmeye gidiyorlar ve hiç kimsenin olmadığı bir çölde arabaları bozuluyor telefonda çekmiyor ve o çölde bir tane aslan var ve 2-3 gün mücadele ediyorlar aslanla sonrada kurtuluyorlar lütfen bln

yalcin24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar;
çok uzun süredir arıyorum ama bulamadım yardımcı olursnız filmi bulmama minettar olurum

film konusu:
polis yada fbı ajanı bir baba ve onun hasta çocugu. çocugun sanırım ilik nakli yapılması gerekiyor ve bu nakil için uygun kişi çok zeki bir mahkum. mahkum bu nakil olayını hastaneden kaçmaya çalışmak için kullanıyor ve polis baba mahkumu öldürmeden yakalamaya çalışıyor.

şimdiden teşekkürler

frenzy_367

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar 5-6 senedir 2 filmi arıyorum aklıma geldikçe ama bulamıyorum

2 filmi de sanırım 95-2005 araların da izledim

1. Film konusu: Çocuk farklı bir okula başlıyordu, okuldaki kız erkek öğrenciler hep dalga geçiyordu. Çocuk en sonunda fıttırmıştı babasının silahını alıp okulun kantinini basıp hepsini öldürüyordu ve intihar mı ne ediyordu.

2. film konusu: Yapılan pişmanlıkları anlatıyor gibiydi

hatırladığım bir polis memuru karı koca çifti durdurup kadına kocasının yanında tacizde bulunuyordu. filmin sonunda taciz ettiği kadın kaza yapıyordu onu yanan arabadan çıkartıyordu. Dükkan sahibi vardı herkese sinirleniyordu. adamla tartışırken silahı çekip ateş etti küçük bir kız çocuğunu vurdu, öldü zannediyordu, ama dükkan sahibinin kızı onun çok sinirli olduğunu bildiği için onun silahına kuru sıkı mermisi koymuştu

bu filmleri yıllardır bulamadım yardımınız için tşk ederim

pillibebek_

Profesör
Reaksiyon puanı
145
aradığım bir film daha var, bir grup insan tekne ile açılıyorlar ve hepsi denize atladıktan sonra teknede bebek kalıyor. Atlayanlar ise tekneye geri çıkmanın yolunu arıyorlardı ve teknenin sahibi sandıkları insanda tekneyi arkadaşından almış. Merdiven falan açık bırakmadıkları için tekneye çıkamıyorlardı hatırladığım kadarıyla çıkmaya çalışırken biri kafasını teknenin altına vurup ölüyordu. Bulmama yardım ederseniz sevinirim.

Jaws veya Pirhana olabilir mi ? biraz sallama oldu

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,811
Bir film vardı 7-8 yıl önce izlemiştim . Sadece bir sahnesini hatırlıyorum. Bir çocuğa nakil lazım ve nakil alınacak hastahane basılıyordu . Sonra kardeşleri o adamlardan kurtulmaya çalışıyordu. Bir sahnesinde çocuk tavanda duruyordu adamlar gormesin diye . Adam onun altına geliyordu ve sigara içiyordu . Çocuğun sigaraya alerjisi vardı ve öksürmeye başlamıştı . Ve ifşa olmuştu aklımda kalan tek sahnesi bu .

Bulursanız büyük bir iyilik yapmış olursunuz .

leone10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamun aleyküm. ben kafayı yemeden önce lütfen aradığım filmi bulun ya bütün asyalı yönetmenlere baktım konulara baktım bulamadım. Biri yardımcı olsun artık ya.7-8 yıl oluyo izleyeli Kore-Japon-Çin bu 3 ülke den biri yapımı filmin. Yönetmen usta bi yönetmen aslında 2 filmi vardı bende dvdde (ismini atıyorum) john lee wong'un 6. filmi yok 5.filmi falan yazıyo yani burdan büyük yönetmen olduğu izlenimine kapıldım neyse film anlaması zor bir dram filmiydi. bi cafe vardı garson bi kız vardı çocuk sürekli bu cafeye gidip geliyodu kıza aşık oldu ama sevgiiside vardı aynı zamanda ve sevgilisiyle ilişkiye girerken çocuk çok mutlu değildi aklı cafedekinde bakın burası çok önemli sevgilisi dedi ki çocuğa cinsel ilişkiye girerken '' cafedeki kız olduğumu hayal et öyle devam edelim'' sonra çocuk coştu tabi sonra kız bozuldu bu duruma ağzına sıctı cocuğun bağırdı cagırdı, ağladı falan sonra çocuk ee sen dedin falan dedi de iş işten geçti daha sonra çocuğun sevgilisi estetik ameliyat oldu cafedeki kıza benzetti kendini ondan sonra farklı paradoks olaylar oldu ama hiç hatırlamıyorum bunlar kalmış bir tek cafedeki kızla o kız karıştığı ve yaşımın küçük olduğu için fazla birşey anlamamış ama beğenmiştim filmi ve şimdi paradoksa david lynch'e falan o kadar sardım ki benim bu filmi bulup bida izleyip anlamam lazım yanlış hatırlamıyorsam japon değildi ya büyük ihtimal değildi tahminimce çinliydi olasılıklar dahilinde koreliydi yüzde verecek olursam %50 çinli, %35 koreli, %15 japondu. İnş. bilen vardır ya. hadi kolay gele herkese.

Zafer_ayyldZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abicim bi film vardı internette çok aradım ama bulamadım televizyonda izlemiştim bruce lee nin hayatını anlatıyo bu bi gün okuldan eve gelirken amerikalı bi cocuk buna satasıyo kavga ediyolar amerikalı bunu bi guzel dovuyo babası kavga etmesine kızdıgı için bide babası dovuyo sonra bu evde kung fu calısmaya basliyo babasıda artık dayanamayıp bunu ip man a götürüyo tüm yolu koşarak gitmesi geriyor buda koşarak hic dinlenmeden gidiyo ip man usta bunu kabul edip calıstırıyor sonra o amerikalıyla bida kavga ediyo bu sefer dövüyo sonrada tüm dünyada tanınan bi dövüşcü olmaya yolunda ilerliyo en sondada zehirlenerek öldürülüyo abi lütfen bul ya

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
e
Abicim bi film vardı internette çok aradım ama bulamadım televizyonda izlemiştim bruce lee nin hayatını anlatıyo bu bi gün okuldan eve gelirken amerikalı bi cocuk buna satasıyo kavga ediyolar amerikalı bunu bi guzel dovuyo babası kavga etmesine kızdıgı için bide babası dovuyo sonra bu evde kung fu calısmaya basliyo babasıda artık dayanamayıp bunu ip man a götürüyo tüm yolu koşarak gitmesi geriyor buda koşarak hic dinlenmeden gidiyo ip man usta bunu kabul edip calıstırıyor sonra o amerikalıyla bida kavga ediyo bu sefer dövüyo sonrada tüm dünyada tanınan bi dövüşcü olmaya yolunda ilerliyo en sondada zehirlenerek öldürülüyo abi lütfen bul ya
ejderin hayatı

tugceaykalayci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Film, korku ve gerilim filmi. Baş rolde sanırım sarışın genç bir kadın oynuyordu. Filmin konusunda, bilgisayar, internet vs. elektrikli cihazlardan virüs ya da canavarımsı şeyler yayılıyor. Filmde camları, duvarları yayılan şeylerden korunmak için kırmızı bantlar ile sardıklarını hatırlıyorum. Ayrıca insanlar yine korunmak için teknolojiden uzak kırsal kesimlere kaçıyorlardı. Son olarak, yanlış hatırlamıyorsam filmin seri halinde. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Favela1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birkaç sene önce kanal d'de parça parça izlediğim bir filmin adını arıyorum . Genel hatlarıyla şöyle ;

1. Teen slasher tarzı ,

2. Yapım yılı 2000 - 2010 arası ; abd - kanada veya batı avrupa yapımı ,

3. Muhtemelen imdb puanı 5 civarı veya daha az olan düşük bütçeli ,

3. Az sayıdaki mekanda ve gece yarısıyla gün doğumu arasındaki 5-6 saat aralığında geçen ,

4. Başlangıç sahnesi ; Küçük , salaş , az kişinin katıldığı , yer altında bir mekanda eğlenen gençler olan ,

5. Devamı ; Partinin bitmesiyle etrafı toparlayan yaklaşık 10 gençten 20 - 25 yaşlarındaki bir kızın ceset bulmasıyla paniğe kapılan gençlerin katille kedi - fare oyununa sahne olan bir film ....

Aklımda kalan birkaç detay ;

1. Katil elektriği kesiyor ve gençler karanlık loş bir ortamda cep telefonlarının ışıkları ve fenerlerle yollarını bulmaya çalışıyorlar .

2. Katil gençlerin cep telefonlarına kurbanlarının resimlerini atıp , gençlerin cesetlerini bulmasını sağlıyordu . Cesetleri aramaya kalkan ve paniğe kapılıp gruptan ayrılan gençler teker teker mefta oluyordu .

3. Gençlerden 1 kız 1 de erkek parti yaptıkları yerden , yeraltındaki tünellerle bir alışveriş merkezinin mal yükleme / boşaltma alanına ulaşıyorlar ordan da filmin bitmesine yakın günışığına çıkıp kurtuluyorlardı .

4. Kurtulan kız yaklaşık 1.65 boylarında , kumral , 20-25 yaşlarında , açık mavi veya açık mor üst ve kot pantalon giyiyordu . Erkek kısa boylu , siyah kısa saçlı ve yaralıydı .

5. Ruh , cin , peri , hayalet , öcü , böcü gibi paranormal unsurlar yoktu . Katil kurbanlarını klasik yöntemlerle öldürüyordu .

Bir ara kanal d'de neredeyse her 2 haftada bir yayınlanıyordu . Çok geç saatlerde yayınlandığı için üşenip adını bir kenara yazamadım .. Bulan olursa şimdiden teşekkürler !

Bahsettim film 2006 yapımı Pray for the Morning 'e benziyor ama dediğim gibi paranormal unsurlar yoktu . Maskeli bir katil gençleri teker teker öldürüyordu . En sonunda kurtulan genç kızla çocuk koşarak yeraltından bir alışveriş merkezinin mal yükleme / boşaltma alanına , oradan da gün doğumunda yerin üstüne çıkıyorlardı . Bu filmdeki gibi gün doğumu sahnesiyle film sona eriyordu .

sercan1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar sitenin acemisiyim bazı yanlışlıklar yaptıysam kusuruma bakmayın
şimdi sıkıntım bir filmi bulamıyorum adam karısını aldatıyordu yalnız karısı çok zeki birisi olduğundan adamı çok iyi birşekilde takip ediyor kadın kocasının aldattığı kadını öldürüyordu hatta bu kadın çok zengin bir kadındı ölen kadın.. ve adam o kadınla buluşma gidecekti kendi karısı geliyordu ve başka sahnesini hatırlamıyorum hatta adamın bir jipi vardı çok zor hatırlıyorum rahat 8-9 yıllık bir film derim

Son düzenleme:

sercan1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

bufilm yanlış hatırlamıyorsam açık deniz 2 olması lazımdı

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Bir film arıyorum film yarış temalı, ülkenin bir ucundan diğer ucuna yarışıyorlardı.

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
merhaba arkadaşlar;
çok uzun süredir arıyorum ama bulamadım yardımcı olursnız filmi bulmama minettar olurum

film konusu:
polis yada fbı ajanı bir baba ve onun hasta çocugu. çocugun sanırım ilik nakli yapılması gerekiyor ve bu nakil için uygun kişi çok zeki bir mahkum. mahkum bu nakil olayını hastaneden kaçmaya çalışmak için kullanıyor ve polis baba mahkumu öldürmeden yakalamaya çalışıyor.

şimdiden teşekkürler

Son Umut

Andy Garcia filmi. Güzeldir...

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
genelde adını hatırlayamadığımız filmler yazıp hatırlanan az oluyor çoğu eski olduğu için ama bende bir tane adı aklıma gelmeyen bir film yazayım filmimizde apartman çatı katında ufak tencere kapağı şeklinde uzaylı (ufo )robotlar olarak geciyor bu uzaylı ufo robotların yakalamak istiyorlardı ama bir aile kurtarıyordu birini baltayla yaralıyorlardı bu robotların çocukları felan vardı

Çooook eski bu bee. Çocukluğumdan hatırlıyorum. Speilberg filmiymiş

Batteries not included ( Piller dahil değildir )

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
ismini unuttum çok uzun zaman önce seyretmiştim, adamı bir hastalıktan dolayı donduruyorlar, seneler sonra erittiklerinde oğlu adamdan daha yaşlı, ve adam yıllar sonrasına uyum sağlamaya çalışıyordu

Mel Gibson'ın, Forever Young ( Daima Genç ) filmine benziyor.

ZayNess

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar benimde aklımda bir film var yaklaşık 8 sene önceden izlediğim bir film
konusu şöyle hatırladığım kadarıyla
film bir adamın kücüklüğünden başlıyor çocuk küçückken bir maske taktığında katile dönüşüyor küçückken hayvanları kesiyor ve bundan zevk alıyor ayrıca sınıftaki arkadaşınıda annesiyle dalga geçtiği ve annesinin hoş olmayan yerlerini çizdiği için onu öldürüyor ardından yanlış hatırlamıyorsam uykuda ablasını öldürüyor daha sonra büyüdüğünde baya bir iri adam oluyor insanları öldürüyordu hatırladığım kadarıyla ve cezaevine götürmeye çalıştıklarında mahkumlarıda dövüyordu
hatırlayabildiklerim bunlar bilen varsa yazabilirmi :)

MainState

Asistan
Reaksiyon puanı
51
arkadaşlar benimde aklımda bir film var yaklaşık 8 sene önceden izlediğim bir film
konusu şöyle hatırladığım kadarıyla
film bir adamın kücüklüğünden başlıyor çocuk küçückken bir maske taktığında katile dönüşüyor küçückken hayvanları kesiyor ve bundan zevk alıyor ayrıca sınıftaki arkadaşınıda annesiyle dalga geçtiği ve annesinin hoş olmayan yerlerini çizdiği için onu öldürüyor ardından yanlış hatırlamıyorsam uykuda ablasını öldürüyor daha sonra büyüdüğünde baya bir iri adam oluyor insanları öldürüyordu hatırladığım kadarıyla ve cezaevine götürmeye çalıştıklarında mahkumlarıda dövüyordu
hatırlayabildiklerim bunlar bilen varsa yazabilirmi :)
Çok sayko bir filme benziyor,adını bilmesen daha yararlı olur hocam. :D

sercan1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar rica ediyorum şu filmi bilen hatırlayan yokmu ya
adam karısını aldatıyordu yalnız karısı çok zeki birisi olduğundan adamı çok iyi birşekilde takip ediyor kadın kocasının aldattığı kadını öldürüyordu hatta bu ölen kadın çok zengin bir kadındı ve adam o kadınla buluşmaya gidecekti kendi karısı geliyordu ve başka hatta adamın bir jipi vardı çok zor hatırlıyorumrahat 8-9 yıllık bir film arkadaşlar lütfen şu filmi bulun hatırlayan izleyen yokmu ya

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,811
Bir film vardı 7-8 yıl önce izlemiştim . Sadece bir sahnesini hatırlıyorum. Bir çocuğa nakil lazım ve nakil alınacak hastahane basılıyordu . Sonra kardeşleri o adamlardan kurtulmaya çalışıyordu. Bir sahnesinde çocuk tavanda duruyordu adamlar gormesin diye . Adam onun altına geliyordu ve sigara içiyordu . Çocuğun sigaraya alerjisi vardı ve öksürmeye başlamıştı . Ve ifşa olmuştu aklımda kalan tek sahnesi bu .

Bulursanız büyük bir iyilik yapmış olursunuz .
Bilen yok mu ?

serhatdundar

Asistan
Reaksiyon puanı
99
Arkadaşlar merhaba, bir film arıyorum, dünyayı bilgisayarlar yönetiyordu, başrolde iki tane adam, birisi taksi şöförü, şöför olmayan adamın telefonuna sürekli mesajlar geliyor ve mesajlarda ne yapması gerektiği yazıyordu, mesela kumar oyna diye mesaj geliyordu, adam kumar oynayıp kazanıyordu, gelen mesajları yapmadığı zaman kötü şeyler oluyordu, eğer bu mesajı yapmazsan trafik kazasında arkadaşın ölür gibi şeyler...