İsmini hatırlamadığınız, unuttuğunuz FİLM'leri buluyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xyunusx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba, aradığım film romantik komedi türünden. filmde bir kız var ve bu baş karakter kız aşçı ve yemek dersleri veriyor ve özellikle sufle yapmayı çok seviyor. ama uzun zamandır da sevgilisi yok ve bu durum annesi ile 2 ablasını çok üzüyor ve en sonunda annesi kızına ondan habersiz olarak kiralık bir sevgili buluyor. kiralık sevgili de önceden evlenmiş boşanmış çok şirin bir oğlu var ve kabul ediyor bu işi çünkü kızdan gerçekten hoşlanıyor neyse sevgili olup çok mutlularkan standart bi durum gibi geliyor ama kız çocukla ilgili gerçeği öğreniyor ki öğrenmeden önce de yeni biriyle tanışmış ikisisin arasında kalıyordu hep. neyse esas oğlandan ayrılıp yeni tanıştığı kişiyle nişanlanıyor. ama mutlu değil terk ettiği çocukta çok mutsuz. kızın dönmesini istiyor ama kız istemiyor ama en sonunda kız nişanlısı ile gerçekten mutlu olmayıp öbürünü sevdiğini her zaman kusursuz yaptığı sufleyi yakınca anlıyıp esas oğlana dönüyor...evleniyorlar sanırım filmin adını söylerseniz mükemmel olur :)

Mükemmel görünüyor. Aradım biraz ama sonuç yok. Bulan olursa muhteşem olur. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba aradığım film 80ler abd korku filmlerinden .Bir eve yeni taşınıyorlar kızın içine şeytan giriyor sonra abisini baştan cıkarmaya calısıyor falan film deki kız cok tatlıydı o yuzden arıyorum :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar, filmde bir patlatma mühendisi kız vardı kıza bir iş geliyor ve bir binayı patlatmak için oraya gidip o binada iki üç gün kalıyordu. Binada yaşayan az insan var giriş kattaki binada oturan ailede anne ve çocuk var. Çocuk biraz ürkütücü. kız binanın patlayıcı koyulması gereken yerleri işaretliyor ve binada en üst katta kolonlara gömülmüş cesetler olduğunu zamanında polislerin gelip çıkardığını söylüyorlar. sonra kız çocuğun damdan binaya ayrı bir giriş keşfediyor ve alttaki aile kızı oraya atıyor meğer binanın mimarı da oraya hapsolmuş filan sonra işte. ya filmin her şeyini hatırlıyorum ama adı veya oyuncuları filan yok aklımda yani sadece senaryo :D ne olur yardım edin arkadaşlar :D

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
şimdi bir film aklıma takıldı yine bir arkadaş sdn de önermişti sanırım bir genç vardı dokunmadan eşyaları hareket ettiriyordu pazar gibi bir yerde yine kendisi gibi yetenekli bir çete ile kapışıyordu adamlar bağırdığında ses ile herşeyi parçalıyorlardı genç bir kızı korumaya çalışıyordu sanırım kızında geleceği görmek gibi bir yeteneği vardı aklıma gelmedi bu film

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
şimdi bir film aklıma takıldı yine bir arkadaş sdn de önermişti sanırım bir genç vardı dokunmadan eşyaları hareket ettiriyordu pazar gibi bir yerde yine kendisi gibi yetenekli bir çete ile kapışıyordu adamlar bağırdığında ses ile herşeyi parçalıyorlardı genç bir kızı korumaya çalışıyordu sanırım kızında geleceği görmek gibi bir yeteneği vardı aklıma gelmedi bu film

www.imdb.com/title/tt0465580/
olabilir mi?

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
23
izleyeli seneler oldu bir çoğunuz hatırlamaz belki , hayal meyal aklımda , iki kız kardeş var biri çok düzgün bi kız , biri serseri , piskopat , sayko bi tip. düzgün kız bi sebepten hapise düşüyor suçu yokken , diğeride o kız orda ezilmesin diye hapise düşüyor , bu şekil bir konusu vardı , hatırlayan çıkar umarım

...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Acill bulmam gereken bir film var adını hatırlamıyorum.
Arkadaşlar filmin hatırladığım özeti Trende hosteslik yapan bir kadına öğrenci bir çocuk aşık olur takip eder kadının evini öğrenir sonra aşk yaşamaya başlarlar hergün okuldan sonra koşarak kadının evine gider yıllar geçer bu şekilde sonra birgün kadın evden gider çocuk eve gittiğinde kadını bulamaz sonra çocuk büyür evlenir yıllar sonra adama telefon gelir ve kadının bir akıl hastanesinde olduğu hasta olduğu ve ölmek üzere olduğu söylenir adam kadının kaldığı akıl hastanesine mektup gönderir sonra kaset gönderir ve kadın bu kasetlerle okuma yazma öğrenir en son kendin iasıp ölür

Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim 1 haftadır arıyorum filmi bir türlü bulmadım sinir krizi geçireceğim artık aramadığım taramadığım site kalmadı bilen biri bi yardımcı olursa sevinirim çok büyük sevaba girerr..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaşlar bende uzun ama çok uzun zamandır izlediğim bir filmi arıyorum konusu şöyle birkaç arkadaş bir genç in peşine veriyorlar bu sırada bir patlama oluyo ve bu genç bir anda çok zekileşiyor elektriği kullana biliyor okuduğu her kitabi aynı zamanda ezberliyor dedektif bu çocuğun nasıl bu hale geldiğini araştırıyor çocuk saçları dökülmüş ve teni bembeyaz olmuş bir hal alıyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar benimde 2004 civarı tv de izlediğim bir filim vardı bi adam var sevgilisi falan var sonra adam arabayla kaza geçiriyor yüzü tanınmicak şekilde oluyo bi sürü ameliyat falan oluyo sonra farkediyoki aslında kendi parasıyla yarattığı bi dünyamış bu bir şirket insanlara para karşılığında donduruyor ve zihninin istediği şeyleri gösteren bir makinaya bağlıyor filmin adını yazarsanız sevinirim

firesocks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benimde 2004 civarı tv de izlediğim bir filim vardı bi adam var sevgilisi falan var sonra adam arabayla kaza geçiriyor yüzü tanınmicak şekilde oluyo bi sürü ameliyat falan oluyo sonra farkediyoki aslında kendi parasıyla yarattığı bi dünyamış bu bir şirket insanlara para karşılığında donduruyor ve zihninin istediği şeyleri gösteren bir makinaya bağlıyor filmin adını yazarsanız sevinirim

vanilla sky?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar.
2 çocuk vakti zamanında dini okula verilirler. Burada birbirlerine ilgi duyarlar ama çocukluklarından açılamazlar. Büyüdüklerinde bir şey dolayısıyla kız, babasıyla oğlanın yaşadığı yere gelir. Orada karşılaşırlar ve duyguları depreşip birbirlerine açılırlar. Ama çocukken gittikleri oluldaki bir kız bunları kıskanır ve oğlana iftira atar benimle de ilgilendi diye. Akabinde oğlanı sürgüne yollarlar 30 yıl. Hatta burda eyyubilerle savaşır.

umarım hatırlayan çıkar, umarım. :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Gece iskelet şeklinde yanarak masum insanlara yardim ediyor ve motorsikletiyle beraber yanan zinciride var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar ben bir film izledim bundan yaklaşık 7-8 sene önceydi. filmin sadece bir sahnesini hatırlıyorum oda hafıza kaybı yaşayan bir adam adada bir yerde tutuluyor ve adam birşey oluyor hafızası yerine geliyor kaçmak için müthiş bir plan yapıyor hergün belirli saatlerde parmak izi okutmaları gerekiyor. adam parmak izini kazıyıp bir düzenek hazırlıyor ve kaçma saatini o adaya erzak getiren uçakla aynı saate getiriyor sonra aksiyon başlıyordu. kafayı yemek üzereyim bana yardım edin lütfen 3 gündür bu filmi düşünüyorum ruyalarıma giriyor ama bulamıyorum.. şimdiden herkese teşekkür ederim..

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
442
merhaba arkadaşlar ben bir film izledim bundan yaklaşık 7-8 sene önceydi. filmin sadece bir sahnesini hatırlıyorum oda hafıza kaybı yaşayan bir adam adada bir yerde tutuluyor ve adam birşey oluyor hafızası yerine geliyor kaçmak için müthiş bir plan yapıyor hergün belirli saatlerde parmak izi okutmaları gerekiyor. adam parmak izini kazıyıp bir düzenek hazırlıyor ve kaçma saatini o adaya erzak getiren uçakla aynı saate getiriyor sonra aksiyon başlıyordu. kafayı yemek üzereyim bana yardım edin lütfen 3 gündür bu filmi düşünüyorum ruyalarıma giriyor ama bulamıyorum.. şimdiden herkese teşekkür ederim..

Van Damme oynuyordu ama hatırlayamadım filmin ismini

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bir film vardı. İki arkadaş çiftlik çiftlik dolaşıp çalışarak para kazanıyorlardı. Arkadaşların biri yarım akıllıydı. Son gittikleri çiftlikte çiftliğin gelinini öldürüp kaçıyo bu yarım akıllı olan. Sonra diğeri bunun kafasının arkasına ateş edip öldürüyor film bitiyor. Neydi kafayı yiycm Bi,yardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yılını hatırlamıyorum bır fılm vardı aklıma gelmıyo seytan veya onun gıbı bıse ordusunu yonetmesı ıcın adamın bırıne bı takım gucler verıyo aılesınden uzaklastılıyo kızını karısını yaklasamıyo boyle batmanda kı penguen adam gıbı bı tıpleme var cop felan yıyo kurtları felan bı turlu bulamıyorum fılmı yardımınız dokunurmu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
filmde sevgisinin araba kazasında öldüğünü görüyor ve gerçek olduğunu anlıyor sevgilisiyle iyi vakit geçirmeye başlıyor ve film sonunda sevgilisinin yerine kendini feda ediyordu bu film neydi acaba bilen var mı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bir film vardı. İki arkadaş çiftlik çiftlik dolaşıp çalışarak para kazanıyorlardı. Arkadaşların biri yarım akıllıydı. Son gittikleri çiftlikte çiftliğin gelinini öldürüp kaçıyo bu yarım akıllı olan. Sonra diğeri bunun kafasının arkasına ateş edip öldürüyor film bitiyor. Neydi kafayı yiycm Bi,yardım

Aradığın bu film arkadaşım..
[h=2]Of Mice and Men (1992)[/h]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar bende bir film ariyorum.
Filmde bir adam (zengin bir isadamiydi sanirim.) hayattan sikiliyor. Ve birgun o adama hayatina renk katabilecegini soyleyen bir adamla bir oyun anlasmasi imzaliyor. Ve anlasmayi kabul eden adam anlasmayi unutuyor. Ve basina gelmeyen kalmiyordu sonunda intihar edecekken bunun bir oyun oldugunu soyluyordu sonunda.

myenidede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yılını hatırlamıyorum bır fılm vardı aklıma gelmıyo seytan veya onun gıbı bıse ordusunu yonetmesı ıcın adamın bırıne bı takım gucler verıyo aılesınden uzaklastılıyo kızını karısını yaklasamıyo boyle batmanda kı penguen adam gıbı bı tıpleme var cop felan yıyo kurtları felan bı turlu bulamıyorum fılmı yardımınız dokunurmu?

Spawn olabilir https://www.google.com.tr/search?q=...j8&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8

- - - Mesaj Güncellendi - - -

adamlar oyun oynarken yazı geliyo gerçekleşiyo o filmin ismi ne

Jumanji bkz. https://www.google.com.tr/search?q=...jIH4Dw&sqi=2&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1024&bih=676

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar bende bir film ariyorum.
Filmde bir adam (zengin bir isadamiydi sanirim.) hayattan sikiliyor. Ve birgun o adama hayatina renk katabilecegini soyleyen bir adamla bir oyun anlasmasi imzaliyor. Ve anlasmayi kabul eden adam anlasmayi unutuyor. Ve basina gelmeyen kalmiyordu sonunda intihar edecekken bunun bir oyun oldugunu soyluyordu sonunda.

Oyun 1997
http://www.sinemalar.com/film/1488/oyun

İkili Takım 1997
http://www.sinemalar.com/film/5002/ikili-takim

Gece iskelet şeklinde yanarak masum insanlara yardim ediyor ve motorsikletiyle beraber yanan zinciride var

Hayalet Sürücü 2007
http://www.sinemalar.com/film/334/hayalet-surucu

Hayalet Sürücü 2011
http://www.sinemalar.com/film/2996/hayalet-surucu-2-intikam-atesi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba değerli arkadaşlar..Ben İki film arıyorum

1 inci film:Bir kız evinde bir gece parti düzenliyor.. Bu partiyi islenecek cinayetleri gerceklestirmek icin yapiyordu.
Partiye gelen davetliler tek tek öldürülüyorlar..Partiyi düzenleyen kiz parti esnasinda bir oyun oynamayi teklif ediyor sanırım..Bu oyunda herkes biryerlere saklaniyordu,iste bu saklanip bulunma esnasinda cinayetler isleniyordu..Filmin sonunda polis geliyor ve bu partiyi düzenleyip islenecek cinayetleri planlayan kizin kesik kafasini buluyorlardı...

2 nci film:Evli bir çift tatile gitmeye karar verir..Fakat kar yağışından mahsur kalıp terkedilmiş bir eve sığınırlar...Bir süre sonra yabancı bir adam gelir..Bu yabancı esrar kullanan birisi,evli çiftede esrar kullandırır ve adamın karısına sarkmaya kalkar..Kadının kocası dayanamayıp,adamı darp eder ve karı koca düşman olmaya başlar vs vs..

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim...

zodyak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba bende bir film izlemiştim bayağı oluyor çok merak ediyorum ismini ama hiç bir yerde bulamadım bana yardımcı olursanız çok sevinirim ...film kısacası şöyleydi... sekar dı galiba başroldekinin ismi bu adam hırsızlık yapıyor bir gerdanlık gibi birşey çalıyor o sıradada havalimanında ,bir de başrollerdeki kız var adı sanana herhalde o da havaalanında uçakla bir yere gidiyor sekar da sanananın çantasına atıyor gerdanlığı sonra onunla uçağa binmek zorunda kalıyor kız uçaktan çok korkuyor uçakta danslar ediliyor bu kızı sevmediği biriyle evlenmesini istiyorlar kızda pek istemiyor bu sekarla kız dost oluyorlar kız sekardan aşk için yardım istiyor o da yardım ediyor sonrası malum birbirlerine aşık oluyorlar ...böyle bir hint filmiydi çok merak ediyorum yardım edin lütfeen :)) şimdiden teşekkürler