Before Sunrise diye tahmin ediyorum.
merhaba, aradığım film romantik komedi türünden. filmde bir kız var ve bu baş karakter kız aşçı ve yemek dersleri veriyor ve özellikle sufle yapmayı çok seviyor. ama uzun zamandır da sevgilisi yok ve bu durum annesi ile 2 ablasını çok üzüyor ve en sonunda annesi kızına ondan habersiz olarak kiralık bir sevgili buluyor. kiralık sevgili de önceden evlenmiş boşanmış çok şirin bir oğlu var ve kabul ediyor bu işi çünkü kızdan gerçekten hoşlanıyor neyse sevgili olup çok mutlularkan standart bi durum gibi geliyor ama kız çocukla ilgili gerçeği öğreniyor ki öğrenmeden önce de yeni biriyle tanışmış ikisisin arasında kalıyordu hep. neyse esas oğlandan ayrılıp yeni tanıştığı kişiyle nişanlanıyor. ama mutlu değil terk ettiği çocukta çok mutsuz. kızın dönmesini istiyor ama kız istemiyor ama en sonunda kız nişanlısı ile gerçekten mutlu olmayıp öbürünü sevdiğini her zaman kusursuz yaptığı sufleyi yakınca anlıyıp esas oğlana dönüyor...evleniyorlar sanırım filmin adını söylerseniz mükemmel olur![]()
şimdi bir film aklıma takıldı yine bir arkadaş sdn de önermişti sanırım bir genç vardı dokunmadan eşyaları hareket ettiriyordu pazar gibi bir yerde yine kendisi gibi yetenekli bir çete ile kapışıyordu adamlar bağırdığında ses ile herşeyi parçalıyorlardı genç bir kızı korumaya çalışıyordu sanırım kızında geleceği görmek gibi bir yeteneği vardı aklıma gelmedi bu film
izleyeli seneler oldu bir çoğunuz hatırlamaz belki , hayal meyal aklımda , iki kız kardeş var biri çok düzgün bi kız , biri serseri , piskopat , sayko bi tip. düzgün kız bi sebepten hapise düşüyor suçu yokken , diğeride o kız orda ezilmesin diye hapise düşüyor , bu şekil bir konusu vardı , hatırlayan çıkar umarım
www.imdb.com/title/tt0465580/
olabilir mi?
Arkadaşlar benimde 2004 civarı tv de izlediğim bir filim vardı bi adam var sevgilisi falan var sonra adam arabayla kaza geçiriyor yüzü tanınmicak şekilde oluyo bi sürü ameliyat falan oluyo sonra farkediyoki aslında kendi parasıyla yarattığı bi dünyamış bu bir şirket insanlara para karşılığında donduruyor ve zihninin istediği şeyleri gösteren bir makinaya bağlıyor filmin adını yazarsanız sevinirim
merhaba arkadaşlar ben bir film izledim bundan yaklaşık 7-8 sene önceydi. filmin sadece bir sahnesini hatırlıyorum oda hafıza kaybı yaşayan bir adam adada bir yerde tutuluyor ve adam birşey oluyor hafızası yerine geliyor kaçmak için müthiş bir plan yapıyor hergün belirli saatlerde parmak izi okutmaları gerekiyor. adam parmak izini kazıyıp bir düzenek hazırlıyor ve kaçma saatini o adaya erzak getiren uçakla aynı saate getiriyor sonra aksiyon başlıyordu. kafayı yemek üzereyim bana yardım edin lütfen 3 gündür bu filmi düşünüyorum ruyalarıma giriyor ama bulamıyorum.. şimdiden herkese teşekkür ederim..
Bir film vardı. İki arkadaş çiftlik çiftlik dolaşıp çalışarak para kazanıyorlardı. Arkadaşların biri yarım akıllıydı. Son gittikleri çiftlikte çiftliğin gelinini öldürüp kaçıyo bu yarım akıllı olan. Sonra diğeri bunun kafasının arkasına ateş edip öldürüyor film bitiyor. Neydi kafayı yiycm Bi,yardım
yılını hatırlamıyorum bır fılm vardı aklıma gelmıyo seytan veya onun gıbı bıse ordusunu yonetmesı ıcın adamın bırıne bı takım gucler verıyo aılesınden uzaklastılıyo kızını karısını yaklasamıyo boyle batmanda kı penguen adam gıbı bı tıpleme var cop felan yıyo kurtları felan bı turlu bulamıyorum fılmı yardımınız dokunurmu?
adamlar oyun oynarken yazı geliyo gerçekleşiyo o filmin ismi ne
Arkadaslar bende bir film ariyorum.
Filmde bir adam (zengin bir isadamiydi sanirim.) hayattan sikiliyor. Ve birgun o adama hayatina renk katabilecegini soyleyen bir adamla bir oyun anlasmasi imzaliyor. Ve anlasmayi kabul eden adam anlasmayi unutuyor. Ve basina gelmeyen kalmiyordu sonunda intihar edecekken bunun bir oyun oldugunu soyluyordu sonunda.
merhaba arkadaşlar ben bir film izledim bundan yaklaşık 7-8 sene önceydi. filmin sadece bir sahnesini hatırlıyorum oda hafıza kaybı yaşayan bir adam adada bir yerde tutuluyor ve adam birşey oluyor hafızası yerine geliyor kaçmak için müthiş bir plan yapıyor hergün belirli saatlerde parmak izi okutmaları gerekiyor. adam parmak izini kazıyıp bir düzenek hazırlıyor ve kaçma saatini o adaya erzak getiren uçakla aynı saate getiriyor sonra aksiyon başlıyordu. kafayı yemek üzereyim bana yardım edin lütfen 3 gündür bu filmi düşünüyorum ruyalarıma giriyor ama bulamıyorum.. şimdiden herkese teşekkür ederim..
Gece iskelet şeklinde yanarak masum insanlara yardim ediyor ve motorsikletiyle beraber yanan zinciride var