İsmini hatırlamadığınız, unuttuğunuz FİLM'leri buluyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xyunusx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Syko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ARKADAŞLAR HATIRLAYAN VARMI BAKALIM...

10 Sene falan olmuş olabilir cine5 te izlemiştim .Fantastik bi filmdi bi grup vardı galiba çocuk yaşta falandı bunlar. Bir tanesi çok hızlı koşabiliyordu.Genelde deniz ve adada geçiyordu.Hep bi kargaşa hali vardı filmde garip garip tipler vardı.

sevcanakman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende film arıyorum. nedense kafama takıldı. izmirde 2003 yılı depreminde gece 4 gibi falan kalkıp televizyon izlemiştim. kanal d de korku filmi vardı. birkaç arkadaş vardı. kadınlı ve erkekli bir grup. arabaları kaza yapıyordu. ve bunlar burunları bile kanamadan kurtuluyordu. çok sapa bir yer olduğu için yola yakın bir yerde oturup beklemeye başlıyorlardı. sonra birbirlerine korku hikayeleri anlatmaya başlıyorlardı.filmin sonunda 3 farklı hikayede bahsi geçen insanlar birden etrafta beliriyor. meğer bunlar kazada ağır yaralanmışlar. içlerinden biri hayalinde etraflarındaki onlara yardım eden insaları hikayesine katarak anlatmış.

passkeys

Asistan
Reaksiyon puanı
2
4 yıl önce cd bozulunca izleyemediğim film bi türlü bulamadım :(

adama galiba "King" diyorlardı.başrolde zenci bir adam var. filmde ünlü oyuncu pek yok. adam madde bağımlısı hem kullanıyor hem satıyor. kendine artizlik yapanları ölüdürüyordu.önce annesini öldürdü , sonra bi fotoğraf çeken kızın evine geldi vs... eski amerikan yapımı arabası vardı.saçları hafif bonus olabilir.

LeAnDeK

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar ben yaklasik 5-6 yil once bir film izlemistim o zaman hosuma gitmisti tekrar izlemek istiyorum da filmin ismini unuttum. Filmin konusu 18 yasina yeni girecek olan bir cocugu anlatiyor cocuk yari melek yari insan 18 yasina girecegi gunde kiz arkadasinin evine gidiyor ve burda donusuyor vs. Bunu koruyan bir adam da var buda cennetten kovulan melek sirtinda yara izleri filan var. Cocugu diger meleklerden koruyordu devam filmide vardi ama dedigim gibi ismini hatirlamiyorum simdiden Teşekkürler

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42
Yeni birşey daha hatırladım :) Filmde kadın kendi yüzü olmadığını anlayınca röntgen çektiriyordu, doktorda kadına yüzünün nasıl bu hale geldiğini soruyordu yani kadın bir kaza geçirmiş ve röntgende aslında yüzünün ne kadar kötü olduğu görünüyormuş heralde, öyle bişeydi.

Senin dediğin film bu olabılır mı ? http://www.imdb.com/title/tt0402158/

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar Bende eskiden izledigim bir filmi bulmaya çalışıyorum '' Ve yanlışım yoksa mel gibson başrollerde filmin konusu dejavu sanırsam.. mel gibson canlandırdıgı karakter her gün aynı şeyler yaşıyo ve noel arifesi sanırsam o günde her sabah aynı güne uyanıyor, aynı şeyler oluyo ve aynı insanlarla karşılaşıyo v.s v.s '' Bu filmin ismini bilen arkadaşım varsa yardımcı olabilirmi teşekkür ederim...

Senin dediğin film şu sanırsam.
ama mel gibson oynamıyor :)
http://www.imdb.com/title/tt0107048/?ref_=sr_2

efnandiren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya adam her şeyi unutuyordu hatırlaması için bi şeyler yapıyordu sonra tekrar en başa dönüyordu tam olarak hatırlayamıyorum ama metroda geçiyordu galiba kafama takıldı bilen varmı ?

Mr.SaW

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir filmde ben sorayım

çok uzun süreler boyunca aradım bunu ama hala bulamadım.

bir bileniniz varsa söyler umarım.

b kişisi a kişisinin apandisinin orayı keserek içine ufak birşey yerleştiriyor. Ve bu a kişisi baş karakter. b kişisi a kişisini sürekli arayarak şantaj yapıyor. işlerini yaptırıyor. Yapmayınca elektrik veriyordu. Sanırım telefon kulübelerinden arıyordu. a kişisi bundan kurtulmanın yollarını arıyor. Sonra 1 arabanın içinde o kesilen yerdeki dikişleri keserek içinden kutuyu çıkarıyor. Ve bu a kişisi b kişisini buluyor 1 şekilde. Hem de yakın arkadaşı çıkıyor. Sonra bunu bayıltıyor ve a kişisi b nin içine koyuyor bu sefer kutuyu ve b kişisini sokağa salıyor ve diyorki 2 dakika içerisinde o kutuyu çıkarman lazım yoksa patlatıcam. b yerde cam kırıkları buluyor acele ile kesip çıkartıyor tam sevinirken diğer tarafında 2. bir kutu yerleştirildiğini görüyor ve o kutu patlıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bir aile tekneleriyle okyanusa açılmışlardı.Gemilerinde delik açılmıştı.Bu yüzden üstü kapalı bir botla okyanusta kalmışlardı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya bende bi filmin ismini hatırlayamıyorum ama konusu şöyleydi ;

5 10 zengin adam bi odada oturuyo ve dünyanın en iyi 10 tane falan psikopatını katilini çağırıyolar bunlara çip falan takıyolar birbirlerini öldürmeye çalışıyolar,hatta en sona bi zenci veya kadın kalıyodu

mustafaysu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ya bende bi filmin ismini hatırlayamıyorum ama konusu şöyleydi ;

5 10 zengin adam bi odada oturuyo ve dünyanın en iyi 10 tane falan psikopatını katilini çağırıyolar bunlara çip falan takıyolar birbirlerini öldürmeye çalışıyolar,hatta en sona bi zenci veya kadın kalıyodu

http://www.imdb.com/title/tt0471041/ bu olabilir mi :D daha önce konusu geçmişti :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
heh bu çok teşekkür ederim allah razı olsun valla uyuyamıyorum sahurdan beri çıldırmıştım :D saygılar :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba;
Bende bir film izlemiştim. Dünyada kıtlık olur insanlar çok zor durumdadır. Yamyamlar bile türer. İyi bir adam ve ailesi zor bir durumdadır. Yiyecekleri azaldığı için kadın intihar etmek ister ve kendini vurur. Adam ve çoçuğu zor yolculuğu başlar. Filmin sonunda adam da ölür ve çocuğu başka bir aile bulur.

moideen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
Arkadaşlar bi film vardı. 1988-89 civarı trtde yayınlanmıştı. Filmde 3 ya da 4 kardeş vardı, biri kız kalanları erkekti yanılmıyorsam. Babaları ölüyor muydu, hapise mi giriyordu öyle bişey. Devlet de bu kardeşlerden bir iki tanesini çocuk yuvasına, bir ikisini ıslahevine göndermişti. Tam hatırlamıyorum o kadarını. Sonra bu çocukların başına türlü işler gelmişti. Biri dayak yemekten, eziyet görmekten falan sakat kalmıştı. Diğeri kafayı sıyırmıştı falan. Galiba kardeşlerden biri sağlam kalmıştı, iyi bir iş sahibi falan olmuştu, bunları toparlamıştı tekrar. Filmin son sahnesinde kardeşler tekrar biraraya gelmişti. Ailecek ağlamıştık hatta... Hayli trajik ve üzücü bir filmdi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lutfen 2 yıldır arıyorum yardım edın :hammer:
Bı uzay fılmı vardı arkadaslar sadece basını hatırlıyorum oda soyle bı tane cocuk camasır makınesıne gırıp hustın hustın dıye bagırıyordu sonra 15 yıl sonra dıye bır yazı cıkıyor ve cocuk astronot oluyordu lutfen bana bu fılmı bulursanız cok sevınırım lutfen arkadaslar gercekten aglıcak duruma geldım

<SxA>

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar geçen sene bir film izzlemiştim ve çok hoşuma gitmişdi yine izlemek istiyorum ama adını unuttum belki izlemissinizdir yardım ederseniz sevinirim.
Filimde 4-5 tane dahi akıl oyunu oynayan beyler ve bayan vardı bunlaraın hepsine bir zarf gidiyordu ve bir yere davet ediyorlardı gittikleri yer ormanın içinde bir evdi. Evin içinde bir süre vakit geçirdikten sonra sorular soruyorlardı ve bir mütdet vakit veriyorlşardı eğer zaman biterse ve yanlış cevap verirlerse duvarlar yaklaşıyordu. Ve oda git gide küçülüyordu. yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Bbrtwe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba;
Bende bir film izlemiştim. Dünyada kıtlık olur insanlar çok zor durumdadır. Yamyamlar bile türer. İyi bir adam ve ailesi zor bir durumdadır. Yiyecekleri azaldığı için kadın intihar etmek ister ve kendini vurur. Adam ve çoçuğu zor yolculuğu başlar. Filmin sonunda adam da ölür ve çocuğu başka bir aile bulur.
Abicim galiba film bu istedigin viggo mortensenden hatırladım fantezik bi film sonu hariç güzeldi :drool:

HTML:
http://www.imdb.com/title/tt0898367/

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bi cevap verdim bende sorayım çok önceden cnbc e de izlemiştim romantık salı kuşağıydı yanlış hatırlamıyorsam.
Adam postacı gibi bi mesleği vardı evine gelip sürekli konuşan ev sahibinin kızıyla bi ilişkisi vardı bunlar trenle gezilere giderken adam parisde başkasına aşık oluyordu gerisi karanlık :wink: bulursanız çok mutlu olurum fakat tam anlamıyla fransız olduğuna emin değilim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir adam vardı ülkesinde savaş çıkmıştı havalimanında hapis kalmıştı hatta filmin bi blümünde adam görevlilerin verdigi yemek kartlrını kaybetmiş çöpçüden devamlı randevu almaya çalışıyodu bu filmin adı neydi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir amerıkan filmınde ailesi öldurulen bir kadının intakımı için tekbasına katlandı kadın guzel zenci idi yanında filmin baslarında bir kopek vardi

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Yaklasik 5 6 sene once bir film seyretmistim. Korku gerilim turu sayilabilir. Bir grup insan oynadiklari bilgisayar oyununda nasil öluyorsa gercek yasamda da ayni sekilde öluyordu. Filmin adi uzaktan yakindan cagrisim yapmiyor filmi tekrar izlemek izliyorum ismini bilen biri soylerse cok sevinirim

Kendi filmimi kendim buldum :D google a gerçekte oyunda ki gibi ölenler yazdım filmi buldum :D. Filmin adi Stay Alive tavsiye ederim

zerkavi_33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam arkadslar ben bundan 4 sene önce askerde izledigim bir filmi arıyorum internet bulamadım. konusu tetikci var bir tane bir iş alır asya ülkesinin birine gidiyor şuan hatırlamıyorum.. bu asya ülkesinde bir pastane yada başka bir yerde calışan sagır ve dilsiz bir kıza aşık oluyor. onla zaman geciriyor daha sonra kız bunun birini öldürdügünü görüyor. sonra bu ona iş veren patronuyla arabada buluşup kendi ve patronunu öldürüyor.. ünlü bir oyuncu oynuyordu ama hatırlamıyorum....

musti1962

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam arkadslar ben bundan 4 sene önce askerde izledigim bir filmi arıyorum internet bulamadım. konusu tetikci var bir tane bir iş alır asya ülkesinin birine gidiyor şuan hatırlamıyorum.. bu asya ülkesinde bir pastane yada başka bir yerde calışan sagır ve dilsiz bir kıza aşık oluyor. onla zaman geciriyor daha sonra kız bunun birini öldürdügünü görüyor. sonra bu ona iş veren patronuyla arabada buluşup kendi ve patronunu öldürüyor.. ünlü bir oyuncu oynuyordu ama hatırlamıyorum....

İzlediğiniz film bu olabilir;
http://www.imdb.com/title/tt0814022/

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlra yillar önce bi film izlemiştim bitane siyah adam vardi bitane süper jip almisti böle arabanin jantlari felan dönüyodu sonra bitane kadin bu adama 2 tane cocuk birakiyolardi ve bu cocuklar yolda gideene kadar bu arabayi mahvediyordu filmin sonu yilbasiydi sanirim lütfen yardim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende bir film izlemiştim
KONUSU
Bir adam var gardiyan bu adam evli iki çoçuğu var 1 kız bir erkek bu adamın başka bi kadından 1 çocuğu daha var o da çalıştığı hapishanede kalıyo neyse bu adam onu çıkarttırıyo evine alıyo filan olaylar gelişiyor bulabilirseniz çok memnun olurum teşekkürler