İsmini hatırlamadığınız, unuttuğunuz FİLM'leri buluyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xyunusx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
23
izleyeli seneler oldu bir çoğunuz hatırlamaz belki , hayal meyal aklımda , iki kız kardeş var biri çok düzgün bi kız , biri serseri , piskopat , sayko bi tip. düzgün kız bi sebepten hapise düşüyor suçu yokken , diğeride o kız orda ezilmesin falan diye hapise düşüyor , bu şekil bir konusu vardı , hatırlayan çıkar umarım

Neredeyse konu ilk açıldığında yazmıştım hala bulunamadı, var mı hatırlayan ?

Mdn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ya bi film vardı ismi ihanet diye hatırlıyorum ama internete yazıyorum birsürü film çıkıo filmin konusu şöyleydi ;

2 tane adam vardı galiba ormanda yaşamını sürdürüyorlardı ama bu ormana istekleriyle gelmemişlerdi bu ormanda bide ayı vardı,ateş felan yakıyorlardı gelmesin onlara diye en sonunda yaptıkları bir sivri odunla ayıyı öldürüyorlardı,filmin sonuna doğru adamın bir tanesi ölüyordu ama neden ölüyordu hatırlamıyorum.

ironicus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya bi film vardı ismi ihanet diye hatırlıyorum ama internete yazıyorum birsürü film çıkıo filmin konusu şöyleydi ;

2 tane adam vardı galiba ormanda yaşamını sürdürüyorlardı ama bu ormana istekleriyle gelmemişlerdi bu ormanda bide ayı vardı,ateş felan yakıyorlardı gelmesin onlara diye en sonunda yaptıkları bir sivri odunla ayıyı öldürüyorlardı,filmin sonuna doğru adamın bir tanesi ölüyordu ama neden ölüyordu hatırlamıyorum.

http://www.imdb.com/title/tt0119051/

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben 1 yıl önce bir film izlemiştim çok hoşuma gitmişti ama filmin adını hatırlamıyorum ama konusunu hatırlıyorum bir yardımcı olabilir misiniz acilen?? :) konusu:bir virüs bulaşıyor çaresini bulamıyorlar bir kız var onun tek gözü çıkıyor o virüsün panzehirini buluyor iki tane virüs bulaşmamış kişiden

ironicus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben 1 yıl önce bir film izlemiştim çok hoşuma gitmişti ama filmin adını hatırlamıyorum ama konusunu hatırlıyorum bir yardımcı olabilir misiniz acilen?? :) konusu:bir virüs bulaşıyor çaresini bulamıyorlar bir kız var onun tek gözü çıkıyor o virüsün panzehirini buluyor iki tane virüs bulaşmamış kişiden

http://www.imdb.com/title/tt0483607/

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benimde aradığım bi film var. Tv de falan büyük ihtimal denk gelmişsinizdir. Ölü Ozanlar Derneği filmine benziyo biraz. Çok prestijli bi okul var. Öğrenciler birbiriyle 'sezar' olmak için yarışıyo. Sonra bi çocuk kopya çekmesine rağmen kazanamıyo. Aradan 15 20 yıl geçiyo yine aynı çocuklar arasında sezar olma yarışması oluyo aynı adam yine kopya çekmesine rağmen kazanamıyodu neydi bu filmin adı? yardımcı olursanız sevinirim

ironicus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar benimde aradığım bi film var. Tv de falan büyük ihtimal denk gelmişsinizdir. Ölü Ozanlar Derneği filmine benziyo biraz. Çok prestijli bi okul var. Öğrenciler birbiriyle 'sezar' olmak için yarışıyo. Sonra bi çocuk kopya çekmesine rağmen kazanamıyo. Aradan 15 20 yıl geçiyo yine aynı çocuklar arasında sezar olma yarışması oluyo aynı adam yine kopya çekmesine rağmen kazanamıyodu neydi bu filmin adı? yardımcı olursanız sevinirim

http://www.imdb.com/title/tt0283530/

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar ben bir tane çizgi film hatırlıyorum ama minikadamıydı neydi bir grup vardı yaaratıkları vardı fln bunlar enerji topu ata biliyorlardı bitane cocuk babasını arıyo bitaneside ailesinin sırlarını güzeldi hızlı cevap lazım

redrosemt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam arkadaşlar ben bir filim haTIRLAMIYORUMDA YARDIMINIZI İSTİYORUM filimi izleyeli baya oldu filimde adam lar en ucuz bilgisayarı yapmaya çalışıyolardı yarışma gibi bişeydi sonundada kızıl ötesi eldivenle çalıştırdığı bir 3 boyutlu bilgisayar yapıyolar şimdiden teşekürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Bir Film Vardı Bir Oyun Vardı Zarlar Felan Vardı Hatırladığıma Göre Attıkça Kötü Tarafa Gelirse Kötü Şeyler İyi Taraf Gelirse Dünyada İyi şeyler meydana geliyordu sanırım hatta biri erkek biri kız küçük 13-16 yaş aralığında 2 çocuk vardı böyle taş devrinden gelme bi tip adam geliyorduda bilemeceyi çözmeye çalışıyorlardı.:huh::mellow::angry::huh:

MeXeS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben seni bu derttem kurtarayım. Dediğin film çocukluğumun filmi. oyun davul sesiyle oynayanları çağırıyor. çocuken korkarak ama bayılarak izlediğim filmdi.

JUMANJI :clap:

traileri da burada http://www.youtube.com/watch?v=OJKHQLM8AbM

- - - Mesaj Güncellendi - - -

şimdi sıra sizde son 1 yıldır bulamadığım hafızamı kurcaladıgım içinden cıkamadıgım bir film.

aklıma gelenlerı yazayım ; alman yada ingiliz yada tam bilmiyorum büyük bir savaş var. artık 1. dunya savasımı 2. mi 3. mü bilmiyorum. savaşın ortasında büyük bir toz bulutuyla 2 savaşan birliklerin ortasında yerde kapak açılıyo. devasa giriş kapısı. ve yerlerden zombi yada yaratıklar cıkıyo. ama öyle böyle degıl. işin ilginç yanı zombiler sürükleyerek geri evleri olan bu deliğe yani aşagıdakıdunyaya goturuyo ınsanları. onların merkesıne gittiklerinde bazıları ayklarından asılmıs durumdalar falan kurtarıyolar. bunları hatırlayabılıyorum ama yardım ediin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
fılmın konusu küçük bır kızın ruhunu yakalamışlar ve ondan sonsuz enerji elde ettırmek ıstıyorlar bunun için bir ekıpman kuruyorlar çok ıyı dudak okuyan bır tetıkçı fılmın kahramanı bu fılmın ısmını hatırlamıyorum yardımcı olurmusunuz lutfen?

altruism

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
filmin adını hatırlamıyorum yardım edin.ADAM KENDİSİ ARABA YARIŞCISIYDI FAKAT KAZA GEÇİRDİ VE HASTANEDE KALP HASTASI BİRİYLE TANIŞTI VE O KADINLA EVLENDİ O KADININ BAŞKASINDAN ÇOCUĞU VAR.ADAM KARISI İÇİN KALP ARAMAYA BAŞLADI KAN GRUBU UYAN HERKESE GİTTİ MAFYAYA BİLE KARIŞTI VE EN SONUNDA İSE ESKİ SEVGİLSİ İLE BİR ARABADA GÖLÜN İÇİNE DÜŞÜP SUYUN İÇİNDEN ADAM ÇIKTI FAKAT SEVGİLİSİ ÇIKAMADI VE CAMA KAN GRUBU A- YAZDI VE AL BENİM KALBİMİ KARINA GÖTÜR DEMEK İSTEDİ FİLM BÖYLEDİ AMA ADI NEYDİ HATIRLAMIYORUM LÜTFEN BİLEN VARSA YARDIMCI OLSUN.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
23
izleyeli seneler oldu bir çoğunuz hatırlamaz belki , hayal meyal aklımda , iki kız kardeş var biri çok düzgün bi kız , biri serseri , piskopat , sayko bi tip. düzgün kız bi sebepten hapise düşüyor suçu yokken , diğeride o kız orda ezilmesin falan diye hapise düşüyor , bu şekil bir konusu vardı , hatırlayan çıkar umarım

hala bulunamadı

sonnyes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar geçenlerde bir film izlemiştim fakat ismini hatırlamıyorum . Oyuncularınıda hatırlamıyorum . Japonya veya Kore filmi . Motorcu bi genç var 1300 cc lik hayabusaya biniyor . Ayrıca buz hokeyi oynuyor . Kızın teki buna aşık oluyor kızın bazı olağan üstü güçleri var . Oda buz hokeyi oynamaya başlıyor felan . Çok güzel filmdi ve şarkısıda çok hoşuma gidiyordu lütfen acil yardım.:crying::crying:

sonnyes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar izleyeli bayağı oluyor . Film japonya veya korede geçiyor . Tam bilmiyorum çekik gözlü hepsi işte :)

Konusu şu :

Bir genç kız motorbisikletli bir gence aşık oluyor . Hayabusa 1300cc si var cocugun böyle bayağı bi hız motoru . Ayrıca buz hokeyi oynuyor . Kızda aşık oldugu için peşinden gidip oda buz hokeyi oluyor felan . Kızın olağan üstü güçleri var . Yardım lütfen . Film ve müziği çok güzel hırs yaptım bulmak için .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim de bir gençlik filmi var izlediğim ama adını unuttuğum.
Çirkin sarışın bir genç var esas oğlan. önceki okulunda ezik birisi burada öyle başlıyor ama sonradan kızların sevgilisi oluyor. burnuyla bir hareketler yapıyor düşük bel pantolon falan giyiyor. Kendisine takılan çam yarması çocukları perişan ediyor falan.
bilen varsa hatırlayan yazsın lütfen

chaos58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar benimde adını hatırlamadığım bir film var bilen varsa söylesin lütfen. Şimdi filmde uçaktan atlayıp en kısa zamanda birbirlerini yakalayıp çemberi tamamlayan 8-9 kişi var. Bunlar hergün deneme yapıyorlar en hızlı zamana ulaşmak için. İşin ucunda büyük yarışma var tabi. Bide bu gruptaki bikaç kişi atlayış masraflarını falan karşılamak için uçaktan paraşütle atlayıp bi yerlere girip soygun yapıyorlar. Bide bu soyguncuları yakalamak isteyen ajanlar paraşütçülerin aralarına normal biriymiş gibi birini yerleştiriyorlar bu ajan onlarla atlayışlara katılıyor sonra soyguncular katılıyor falan. En son grupla atlayışada katılıp en hızlı zamanı elde ediyorlardı galiba. Neyse adını haıtrlayan varsa yazsın lütfen.

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar. Seneler önce izlediğim bir film var adını hatırlayamadığım. Filmin başlarında elinde bastonu olan genç bir adam yaşlı bir kadının evine girip öldürüyor. Filmin sonlarına doğru da aileler çocuklarını kaybediyorlar. Aynı adamın elinde bir kese var, içinde bir sürü beyaz inci ve bir tane de siyah inci bulunuyor. Siyah inciyi çeken çocuğunu kaybediyor sanırım. Böyle bir filmi hatırlayan var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Bende eskiden izledigim bir filmi bulmaya çalışıyorum '' Ve yanlışım yoksa mel gibson başrollerde filmin konusu dejavu sanırsam.. mel gibson canlandırdıgı karakter her gün aynı şeyler yaşıyo ve noel arifesi sanırsam o günde her sabah aynı güne uyanıyor, aynı şeyler oluyo ve aynı insanlarla karşılaşıyo v.s v.s '' Bu filmin ismini bilen arkadaşım varsa yardımcı olabilirmi teşekkür ederim...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler bi komedi filmi vardı çok eski 2005 yapımıydı bi adam vardı araba çalıyodu çaldığı arabalarda sigara içirtmiyordu ve ogs gişesinden kaçak geçmişti resmini çekip gazetede basmışlardı lütfen bilenler söyleyebilirmi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
jackie chan flimlerinden biri ama hatırlayamıyorum kaykaylı patenli birileri vardı jackie chane le şaavşıyorlardı. onlar piskopat gibi bişeylerdi

adamın dibi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş bende unuttuydum on gündür içim içini yiyodu ve sonunda buldum filmin adı "MATİX"

:laugh::laugh::laugh:kardeş bende unuttuydum on gündür içim içini yiyodu ve sonunda buldum filmin adı "MATİX":clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:

MATİX OLMASIN

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende söyleyeyim o zaman bir kadın vardı korkun bir eve giriyordu ordaki adamın parmakları yoktu kıza yemek hazırladılar sonra kız çok beğendi elleri olmayan adamda kendi ellerimle yaptım dedı.sonra kız kustu. sanırım cine5 e2 de çıkmıştı adı lazım hızlı olun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya benimde aklımdaki filmi bulun deliricem. bir sahne hatırlıyorum sadece çok yakın dost arabada gidiyorlar müebbet hapis yatıcak birisi yarın tom hardy diye hatırlıyorum ama değil sanırım . hapis yatıcak olan arkdaşına ben gayim ve son isteğim seninle yatmak diyor sonra olan oluyo diğer gün hapse girmiyo devam ediyor böyle bu filmin adı ?