İsmini hatırlamadığınız, unuttuğunuz FİLM'leri buluyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xyunusx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

headtrouble

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kolay gelsin ben çocukluğumda bi film izledim ve bu filmi şuan sadece bi sahnesini anımsıyorum bana o filmi bulabilir misiniz rica etsem ;

Konu ise şu tam olarak nerede geçtiğini bilmiyorum ama sanırım afganistanda geçiyor ve afganistan çevresi mayınlar döşeniyor o sıra Birleşmiş Milletler duruma el atıyor ve bu mayınların temizlenmesini istiyor oraya giden görevliler mayınları tek tek temizlerken Birleşmiş milletler geri çekilmek istiyor ve onları orada bırakıyor sonuna doğru uçakla kaçış yapıyorlar.. İnanın bunları hatırlıyorum ama filmi bulamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz ..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Film de kadın erkek arkadaşının onu aldattığını düşünerek intikam almak istiyor yatak odasında ayna arkasında bulunan gizli bir oda var ve sadece kadın biliyor oda dışarıya ses geçirmiyor. Kadın bir mektup bırakıp bu odaya saklanıyor. Ama girerken anahtarı düşürüyor ve odada mahsur kalıyor. Yatak odasını aynadan izleyebiliyordu. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ben de çok merak ediyorum ama bir türlü bulamadım bu filmi. Hakikaten çok etkilenmiştim.

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Film de kadın erkek arkadaşının onu aldattığını düşünerek intikam almak istiyor yatak odasında ayna arkasında bulunan gizli bir oda var ve sadece kadın biliyor oda dışarıya ses geçirmiyor. Kadın bir mektup bırakıp bu odaya saklanıyor. Ama girerken anahtarı düşürüyor ve odada mahsur kalıyor. Yatak odasını aynadan izleyebiliyordu. Yardımcı olursanız sevinirim.

The Bunker -La cara oculta-Saklı yüz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s.a bırader bende bı fılm arıorm konusunu anlatayım dunyann en sansız adamı var sandalyeden dusse cogu kemıgı kırılıo bu adam aynı seklde dunyann en sanslı adamn oldgunu dusunup tren kazaları ucak kazaları yapmaya baslıo dunyann en sanslı adamını bulmak ıcın ve sonunda buluo..bu fılmı bılenler yardımcı olablrler mı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir film arıyorum. filmde bir adamı hastaneye getiriyorlar. adam intihar etmiş kendini asmış günlerce asılı kalmış ama ölmemiş. doktor şaşırıryor. soruyor niye diye. adam ben ölüm meleğiyim diyor. ama artık bu işi yapmak istemediğini söylüyor. doktor önce inanmıyor. adamı hastaneye yatırıyor sonra inanıyor. kimseyi öldürme falan diyor. adam tamam diyor. sonra hastane dolmaya başlıyor. kimse ölmüyor. böyle kaza geçirmiş yanmış insanlar falan geliyor. çok kötü haldeler ama ölmüyorlar. sonra doktor anlıyor hatasını adama işinin başına dön diyor. adam emin misin diyor evet diyor. ve listedeki ilk isim o doktor. bu filmi eşim izleyip anlatmıştı. bi türlü bulamamıştık. çok merak ediyorum. yardımcı olur musunuz?

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ben de merak ettim şimdi ama hiç bir fikrim yok. bilen çıkar herhalde.

KaptaPrism

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bir film vardı.Çok düzgün hatırlayamıyorum.

Bir grup vardı.Fabrika gibi bir binada etrafları çevrilmişti.Değişik maske takan adamlar vardı.Hatta o binanın altında bir tünel vardı.Yanlış hatırlamıyorsam siyahi bir adam o tünelden gidiyordu.Fakat belli bir süre sonra bu maskeli adamlar bir poşet içerisinde o adamın elini göndermişti.

Hatta bu bulundukları binaya doğru giden yolda bu maskeliler yağmurluklarıyla bekliyordu.Bir adam kamyonetiyle gelmişti.Adamı lazerle nişan alıp kafasından vurmuşlardı.

Bilen varsa söylesin :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bi tane film vardı adaya gezmeye gidiyolar ve uçakları bozuluyor orda mahsur kalıyolar ve bir kaç yıl önce köpeklerle deney yapılmış bi adada sonra bunlar dışarıgezmeye gidiyorcahşi köpekler saldırısına ugruyorlar ismi neydi ya

django

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ben bi film izlemiştim harley davidson tarzı takılan motor çeteleri vardı falan 666 sayısı vardı komanaçi vardı heralde güneş gözlüğü takan adamlar texas gibi bir yerde silahla geziyolardı falan ismini hatırlayamadım bi türlü

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
ben bi film izlemiştim harley davidson tarzı takılan motor çeteleri vardı falan 666 sayısı vardı komanaçi vardı heralde güneş gözlüğü takan adamlar texas gibi bir yerde silahla geziyolardı falan ismini hatırlayamadım bi türlü

Hell Ride

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
bir film arıyorum. filmde bir adamı hastaneye getiriyorlar. adam intihar etmiş kendini asmış günlerce asılı kalmış ama ölmemiş. doktor şaşırıryor. soruyor niye diye. adam ben ölüm meleğiyim diyor. ama artık bu işi yapmak istemediğini söylüyor. doktor önce inanmıyor. adamı hastaneye yatırıyor sonra inanıyor. kimseyi öldürme falan diyor. adam tamam diyor. sonra hastane dolmaya başlıyor. kimse ölmüyor. böyle kaza geçirmiş yanmış insanlar falan geliyor. çok kötü haldeler ama ölmüyorlar. sonra doktor anlıyor hatasını adama işinin başına dön diyor. adam emin misin diyor evet diyor. ve listedeki ilk isim o doktor. bu filmi eşim izleyip anlatmıştı. bi türlü bulamamıştık. çok merak ediyorum. yardımcı olur musunuz?
ben de merak ettim şimdi ama hiç bir fikrim yok. bilen çıkar herhalde.
hocam baya aradım ama bulamadım ben yukarıda arkadaşın bahsettiği filmi. bilende yok sanırım.kesinlikle izlemek isterim iyi gibi :)
(arama güncellensin diye de yazdım kusura bakma.)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555

hocam baya aradım ama bulamadım ben yukarıda arkadaşın bahsettiği filmi. bilende yok sanırım.kesinlikle izlemek isterim iyi gibi :)
(arama güncellensin diye de yazdım kusura bakma.)

başka bir forumda soruşturdum, film değil de dizi olduğu söylendi. şu diziymiş

http://www.imdb.com/title/tt0734796/

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
başka bir forumda soruşturdum, film değil de dizi olduğu söylendi. şu diziymiş

http://www.imdb.com/title/tt0734796/

yeni gördüm konuyu, [MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] evet dediğin dizi bana bir arkadaş tavsiye etmişti üniversite okurken bir kaç bölüm izlemiştim ben ama bitirmemiştim! niye bilmiyorum ama. İzleyelim tekrar.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bi tane film vardı adaya gezmeye gidiyolar ve uçakları bozuluyor orda mahsur kalıyolar ve bir kaç yıl önce köpeklerle deney yapılmış bi adada sonra bunlar dışarıgezmeye gidiyorcahşi köpekler saldırısına ugruyorlar ismi neydi ya

dediğin film bu olsa gerek!
http://www.sinemalar.com/film/2128/vahsi-irk

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir film sorcam blen varsa yardımcı olsun lütfen bi salgın yüzünden şehri ikiye bölüyolardı daha sonra oraya 2 araba falan yolluyolardı bilen varsa yardımcı olsun lütfen

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
90ların sonu 2binlerin başı gibi tv de izlediğim bir film vardı.
Uzay keşfi temalı bir bilim kurgu yapımıydı.
Sonlara doğru 2 yada 3 kişi kalıyordu.

Kadın gemiye dönüp geldiği yere dönüyordu.
Adam ise kalıp uzaylılarla karşılaşıyordu.
Yanlış hatırlamıyorsam adam kadının ayrılmasından sonra suyun içinde kalıyor ama boğulmuyordu.
Umarım filmleri karıştırmıyorumdur :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
90ların sonu 2binlerin başı gibi tv de izlediğim bir film vardı.
Uzay keşfi temalı bir bilim kurgu yapımıydı.
Sonlara doğru 2 yada 3 kişi kalıyordu.

Kadın gemiye dönüp geldiği yere dönüyordu.
Adam ise kalıp uzaylılarla karşılaşıyordu.
Yanlış hatırlamıyorsam adam kadının ayrılmasından sonra suyun içinde kalıyor ama boğulmuyordu.
Umarım filmleri karıştırmıyorumdur :)
The Abyss

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157

Hemen kontrol ediyorum.

Sizin gibi sdn okurları gelsin benim canımı yesin :D
Çok teşekkür ediyorum.

Yapım 89 yapımıymış. Yönetmen de James Cameronmuş.
Pek şaşırmadım.
Tekrar teşekkürler :)

Şimdi sorun kaliteli bir versiyonunu bulmak..

Onu da buldum.
Seed gayet yerinde.
The Abyss 1989 m-720p HDTV x264 - FQX

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende 90ların sonunda 2000lerin başında izlemiştim sanırım filmde bir aile veya kişi yerin altına iniyorlardı neden indiklerini tam hatırlamıyorum sanırım savaş yüzünden olabilir yeraltında uzun süre yaşıyorlardı sonra çıkıyorlardı yeraltından ama hayat değişmiş insanların yaşamları kılık kıyafetleri değişmiş bunları gören insanlar tiptip bunlara bakıyorlardı bunlarda gelişmiş bu hayata ayak uyduramayacaklarını anlayıp tekrardan yeraltına iniyorlardı sanırım bu filmi aradım aradım bulamadım eğer bulursanız çok sevinirim eski bir filmdir

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Bir aile var. Bunlar eve bir robot alıyorlar. Robot oyun robotu. Top falan fırlatıyor. Çocuk da elindeki kızıl ötesi tabancayla robotu vuruyor falan, evin içinde kovalamaca oynuyorlar. Bir süre sonra robot arıza yapıyor, top yerine bıçak falan fırlatıp milleti öldürmeye başlıyor. Nedir bu film.

Bir de piramit temalı bir film vardı. Sözde piramitleri uzaylılar yapmış. Kendi gezegenlerinde de aynısı var. Bu pramitleri dünyadan insanları kendi gezegenlerine köle yapmak için mi ne geçiş tüneli için kullanıyorlardı. Bilen duyan varsa müteşekkir olurum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Mrb arkadaslar bnde cok eskiden 3-4yil once belki daha cok eskiden bi film izlmistim sadece hatiladigim sahnelerden biri adam bi magarada ejderi kesio ve kanigla yikaniodu sonra bi maske alip istedigi kılığa girebiliodu tum hatirladiklarim bunlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar sizden yardım istiyorum. Bir film izlemiştim yıllar önce trt de. Bir kadın vardı yemek yapıyordu. Kadın yemekleri hangi duyguyla yaparsa yemeği yiyen o duyguyu yaşıyordu. Kadın ağlarken çorba yapıyor mesela, o çorbayı içen herkes ağlıyor. Yıllardır bulamadım bu filmi lütfen yardım edin :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende bir film arıyorum arkadaşlar adını hatırlayamıyorum ama konusu şöyleydi:ana karaktere yıldırım çarpıyordu sonra bir takım psişik güçlere sahip oluyordu zeka seviyesi acayip artıyordu bi yandan bu güçleri keşfederken bir yandanda güçlerini kulllandıkça ölüme bir adım daha yaklaşıyordu ordunun şifresini kırıyor ve orduya şifrelerinin çok kolay olduğunu ve şifrelerini değiştirilmeleri gerektiğini aksi halde kırılmasının çok kolay olacağını söylüyordu bu yüzden askerlerin peşine düşmesine neden oluyordu sanırım sonunda da ölüyordu adam.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya arkadaşlar ben farklı bir film sorucam sizlere. bir erkek vardı genç, büyük annesinin anında kalmak için onun evine gidiyordu. Orada bir bayanla tanışıyor kadın evli ve bir kızı var, her sabah koşu falan yapıyorlar ancak kadın hasta, kadının kızı ya yıktık tiplerden filmin sonunda büyük annesi ölüyor. Bu kadar hatırlıyorum umarım yardımcı olabilirsiniz ://

Hydra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Bende bir film arıyorum arkadaşlar adını hatırlayamıyorum ama konusu şöyleydi:ana karaktere yıldırım çarpıyordu sonra bir takım psişik güçlere sahip oluyordu zeka seviyesi acayip artıyordu bi yandan bu güçleri keşfederken bir yandanda güçlerini kulllandıkça ölüme bir adım daha yaklaşıyordu ordunun şifresini kırıyor ve orduya şifrelerinin çok kolay olduğunu ve şifrelerini değiştirilmeleri gerektiğini aksi halde kırılmasının çok kolay olacağını söylüyordu bu yüzden askerlerin peşine düşmesine neden oluyordu sanırım sonunda da ölüyordu adam.

Bahsettiğiniz film Phenomenon olmalı.

Bir aile var. Bunlar eve bir robot alıyorlar. Robot oyun robotu. Top falan fırlatıyor. Çocuk da elindeki kızıl ötesi tabancayla robotu vuruyor falan, evin içinde kovalamaca oynuyorlar. Bir süre sonra robot arıza yapıyor, top yerine bıçak falan fırlatıp milleti öldürmeye başlıyor. Nedir bu film.

Bir de piramit temalı bir film vardı. Sözde piramitleri uzaylılar yapmış. Kendi gezegenlerinde de aynısı var. Bu pramitleri dünyadan insanları kendi gezegenlerine köle yapmak için mi ne geçiş tüneli için kullanıyorlardı. Bilen duyan varsa müteşekkir olurum.

Birinci filmi bilmiyorum ama ikinci film Stargate sanırım. Eğer buysa 10 sezon süren Stargate SG-1 , 5 sezon süren Stargate Atlantis ve 2 sezon süren SGU Stargate Universe isimli devam dizileri ve bu diziler ile bağlantılı televizyon filmleri var.

Eğer sadece filmi izleyecekseniz sorun yok ama tüm seriyi izleyecekseniz Sıralama tam olarak şöyle;
Alıntı:
Stargate Efsanesinin yol haritası
1.Stargate (1994).Film
2.Stargate SG-1 (1997-2007)10 sezonluk dizi
3.Stargate Atlantis (2004-2009) 5 Sezonluk dizi.(Bu diziye SG-1 8.sezonu 1 ve 2.bölümlerden sonra seyredilmeye başlanmalı,ister bölüm bölüm ister sezon sezon bir SG-1 bir Atlantis seyredilmeli)
4.Stargate:Continuum (2008).Film.SG-1 10. sezon bittikten sonra seyredilmeli
5.Stargate:The Ark of Truth (2008) Film.Continuum'dan sonra seyredilmeli,Stargate Atlantis bitirilmeli.
6.Stargate:Universe (2009-2011) 2 Sezonluk dizi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
3 genç birgün bir yerde bir delik bulur ve girerler sonra delikte patlama olur ve uyandıklarında özel yetenekleri vardır mesela uçarlar arabaları felan durdururlar arkadaşlar filmin ismini bulamadım hatırlayan var mı???