İsmini hatırlamadığınız, unuttuğunuz FİLM'leri buluyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xyunusx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hanedantr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar 3 yıldır bir film arıyorum adını bulamadım film 98 yada 99 yılı yapımı fransız filmi 3 yada 4 ortak tekstil firmaları var bi sekilde bunlar kandırılıyor ve iflas ediyorlar pazarda satıs felan yaparken bunları kandıran adamıda filmin sonunda bunlar kandırıyor bir giysi tisort analsması yapıyorlar ama olcular normal degil bebek oyuncaklar icin olanmıs aslında o sekidle yeniden eski hallerine donuyorlar adını bilen varm ıacaba

Catalak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Paul walker Ali Larter'ın beraber oynadığı bir futbol filmi vardı ama adı aklıma gelmiyor.Bulursanız sevinirim.. :)

berilaras

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar meraba ya ben bi film izlemiştim ismini hatırlamıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz.. filmde medyum gençler vardı böyle 16 17 yaşlarında bilim kurguydu .. genç bi kız vardı tuvalette falan öldürmeye çalışıyolardı onu

Metallica22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm arkadaşlar size çok eski bir film soracağım aslında dizi de olabilir. TRT1 de 80 lerin sonunda yayınlanmış olan uzay dizisi diye hatırlıyorum, bir bölümde uzay gemisi bir gezegene iniyor ve geminin kapağı bir kayaya çarptığından açılmıyor, dizinin çocuk kahramanını havalandırma tünellerinden dışarı gönderiyorlar dışarıda çocuk ve gemideki büyükler birbirini kaybediyor sonra elemanın biri çocuğa saldırıyor ve aklımda kalan hepsi bu. Bu diziyi bulabilmek için Star Trek TNG yi bitirdim, bir çok şeye baktım ama bulamadım, yardımlarınızı bekliyorum.

Metallica22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Paul walker Ali Larter'ın beraber oynadığı bir futbol filmi vardı ama adı aklıma gelmiyor.Bulursanız sevinirim.. :)

Varsity Blues

bende bi fil sorcam size yıllar önce izlediğim bi lise filmiydi.. lisede çok akıllı popüler bi genç var okulu kırmak için her türlü zeki numarayı yapıyor,okul müdürüde peşinden yakalamak için takipte bulunuyor.. eğlenceli güzel bi lise filmiydi.

Ferris Bueller's Day Off olabilir mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimde bir filmim var bir yarış vardı bu yarışa adam ın biri katılıyor o adam önceden geleceği görüyor gördüğü şeyler gerçekleşiyor hatta bir kadın ın üzerine kaza olunca tekerlek düşüyor ve kadın paramparça oluyor nolur hatırlayamadım bir türlü adını :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:cursing:
arkadaşlar bende bir film arıyorum bu bir yarıştı yarışta adam geleceği görüp kaza olacağını biliyordu sonra kadının birinin üzerine kazadaki arabanın tekeri düşüyordu ve paramparça oluyordu ltfn yrdm edin

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
:cursing:
arkadaşlar bende bir film arıyorum bu bir yarıştı yarışta adam geleceği görüp kaza olacağını biliyordu sonra kadının birinin üzerine kazadaki arabanın tekeri düşüyordu ve paramparça oluyordu ltfn yrdm edin

Son durak serisine bakman yeterli

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bi' film vardı bir adam zaman makinesi icat ediyordu, sanırım geçmişe gidip sevgilisini kurtarmak için. Sonra kurtaramayınca geleceğe gidiyordu, ayın parçalanışını görüyordu, tekrar geleceğe gidip ordaki bi' kütüphaneye gidip cam üzerindeki holograma zaman yolculuğunun mümkün olup olmadığını soruyordu. Hologram mümkün olmadığını söylüyordu bu adam başarmış olmasına rağmen. Sonra adam daha da geleceğe gidiyordu ve medeniyetin yok olduktan sonraki halini görüyordu. İnsanlar evlerini uçurumlara yapmış falan. Onları kurtarmak için zaman makinesini feda ediyordu. Lütfen yardım edin uzun zamandır bu filmi arıyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir film vardı bir yarıştı o yarışı izlemeye gidenlerden biri geleceği gören biriydi sonra arabalardan birini tamir edrken tornavida kalıyor arkasında yarış esnasında yere düşen tornavida kazaya neden oluyor sonra arabanın tekeride kadının birin tepesine düşüyor paramparça yapıyor herkes kaşıyor o film hangisiydi ve kaçıncısıydı ltfnnnn:crying:

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Bi' film vardı bir adam zaman makinesi icat ediyordu, sanırım geçmişe gidip sevgilisini kurtarmak için. Sonra kurtaramayınca geleceğe gidiyordu, ayın parçalanışını görüyordu, tekrar geleceğe gidip ordaki bi' kütüphaneye gidip cam üzerindeki holograma zaman yolculuğunun mümkün olup olmadığını soruyordu. Hologram mümkün olmadığını söylüyordu bu adam başarmış olmasına rağmen. Sonra adam daha da geleceğe gidiyordu ve medeniyetin yok olduktan sonraki halini görüyordu. İnsanlar evlerini uçurumlara yapmış falan. Onları kurtarmak için zaman makinesini feda ediyordu. Lütfen yardım edin uzun zamandır bu filmi arıyorum.

Zaman Makinası :)

http://www.imdb.com/title/tt0268695/

puanı düşük ama sevdiğim bir filmdir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba ebn bi filmin adını arıyorum
filmde deünyada bir salgın oluyo ve 1 adam ve köpeği bu salgına karşı bağışıklılık gösteriyo sadece onlar hayatta kalıyor köpekde k9 alman kurdu
ve bunların başından geçen olayları anlatıyo filmde lütfen yardım edin

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
merhaba ebn bi filmin adını arıyorum
filmde deünyada bir salgın oluyo ve 1 adam ve köpeği bu salgına karşı bağışıklılık gösteriyo sadece onlar hayatta kalıyor köpekde k9 alman kurdu
ve bunların başından geçen olayları anlatıyo filmde lütfen yardım edin

ben efsaneyim

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
jggqm.jpg

Bu Sahneden Filmi Hatırlayabilirmisiniz ?

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131

Kardeşim Çok Teşekkürler :) Özledik seni

Bir Film İçin Daha Rica Ediyorum

Hatırladığım Kadarı ile Bir Sahnesi Şöyle Geçiyordu . Sahne Mutfakta Geçiyor galiba 1 kadın 2 erkek var Erkeklerden biri kalkıyor konuşuyorlar tavada bir yumurta omlet halinde 1-2 dk içinde pişiriyor sonra masayai getiriyor tabağa koyuyor Masa da bir şişede şarap var 1 bardak şaraptan koyuyor hemen yumurtayı yiyor ve gidiyor Şarapıda içiyor Bir Fransız Filmi idi İsmini unuttum . Detaylı olarak aklıma gelenleri yazdım

Bulan olursa Şapka Çıkartırım .. :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Kardeşim Çok Teşekkürler :) Özledik seni

Bir Film İçin Daha Rica Ediyorum

Hatırladığım Kadarı ile Bir Sahnesi Şöyle Geçiyordu . Sahne Mutfakta Geçiyor galiba 1 kadın 2 erkek var Erkeklerden biri kalkıyor konuşuyorlar tavada bir yumurta omlet halinde 1-2 dk içinde pişiriyor sonra masayai getiriyor tabağa koyuyor Masa da bir şişede şarap var 1 bardak şaraptan koyuyor hemen yumurtayı yiyor ve gidiyor Şarapıda içiyor Bir Fransız Filmi idi İsmini unuttum . Detaylı olarak aklıma gelenleri yazdım

Bulan olursa Şapka Çıkartırım .. :)

Eyvallah abi.

İzlediğimden değil, görsel olarak görünce Google'da aradım adını verdi Dizinin. :)

Metallica22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir film vardı bir yarıştı o yarışı izlemeye gidenlerden biri geleceği gören biriydi sonra arabalardan birini tamir edrken tornavida kalıyor arkasında yarış esnasında yere düşen tornavida kazaya neden oluyor sonra arabanın tekeride kadının birin tepesine düşüyor paramparça yapıyor herkes kaşıyor o film hangisiydi ve kaçıncısıydı ltfnnnn:crying:

Final Destination 4

http://www.youtube.com/watch?v=qQk7s7fPEps

keanadesaylan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar
Aklıma takılan bir film var pek fazla da hatırlamıyorum içeriğini kime sorduysam bulamadı umarım burdan bilen biri çıkar yoksa kafayı yiyeceğim :(
Filmle ilgili hatırladıklarım kanal D de veriliyordu ara sıra 4 yıl falan önceydi sanırım. Filmde ailesiz çocuklar vardı 50 tane kadar. Ve bunlara zor şartlar altında dövüş öğretiliyordu. Deniz kıyısında suların içinde şınav çektiriliyordu baya sert bi şekilde dövüş öğretiliyordu . 3 tanesi çok yakın arkadaş oluyodu. Büyüyünce ordan bi şekilde çıkıyorlardı kaçarak mı yoksa başka türlü mü hatırlamıyorum ve başlarından maceralar geçiyordu. Bu arada bunlar kız .Filmin sonunda ise Japon mu Çinli mi tam olarak hatırlamıyorum ama kızlardan biri bir yere dua etmeye gidiyordu kaybettiği sevgilisini bulmayı diliyordu sanırım. Kaybettiği sevgilisi de aynı anda onu bulmak için dua ediyordu ve gözleri kör olmuştu ikisininde sanırım .
Biraz karışık bir anlatım oldu ama bilen varsa çok mutlu olacağım şimdiden teşekkürlerr

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Merhabalar
Aklıma takılan bir film var pek fazla da hatırlamıyorum içeriğini kime sorduysam bulamadı umarım burdan bilen biri çıkar yoksa kafayı yiyeceğim :(
Filmle ilgili hatırladıklarım kanal D de veriliyordu ara sıra 4 yıl falan önceydi sanırım. Filmde ailesiz çocuklar vardı 50 tane kadar. Ve bunlara zor şartlar altında dövüş öğretiliyordu. Deniz kıyısında suların içinde şınav çektiriliyordu baya sert bi şekilde dövüş öğretiliyordu . 3 tanesi çok yakın arkadaş oluyodu. Büyüyünce ordan bi şekilde çıkıyorlardı kaçarak mı yoksa başka türlü mü hatırlamıyorum ve başlarından maceralar geçiyordu. Bu arada bunlar kız .Filmin sonunda ise Japon mu Çinli mi tam olarak hatırlamıyorum ama kızlardan biri bir yere dua etmeye gidiyordu kaybettiği sevgilisini bulmayı diliyordu sanırım. Kaybettiği sevgilisi de aynı anda onu bulmak için dua ediyordu ve gözleri kör olmuştu ikisininde sanırım .
Biraz karışık bir anlatım oldu ama bilen varsa çok mutlu olacağım şimdiden teşekkürlerr

böyle bir film hayal meyal hatırlıyorum ama adını hiç bilemeyeceğim. bir bilen çıkarsa benim de merakım giderilecek :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
O kızlar suikastçi falandı sanırım.

Bi sahnesini hatırlıyorum,
Kız adama masaj yapıyor ve o esnada omiriliğinin hassas bi noktasını tutup çekiyordu vs vs.

Bu sanırım

image-425E_4FC61CFB.jpg

[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] [MENTION=326668]keanadesaylan[/MENTION]

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] eyw. ama yanlış hatırlamışım, ben bu filmi izlemedim. :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] eyw. ama yanlış hatırlamışım, ben bu filmi izlemedim. :)

ReDo farkıyla..... :P

O afişte ki kız Nikita'da oynuyor sanırım
Filmi ben buldum da seedler berbat inmiyor. ://

Imdb puanına bakmayın,
İzlemeye değer.