İsmini hatırlamadığınız, unuttuğunuz FİLM'leri buluyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xyunusx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
trailer'ını izledim de hiç cezbedici gelmedi :)

evet nikita'da oynayan kız. aynı zamanda NFS'in bir oyunundan da hatırlıyorum.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
trailer'ını izledim de hiç cezbedici gelmedi :)

evet nikita'da oynayan kız. aynı zamanda NFS'in bir oyunundan da hatırlıyorum.

Olsun topal sen izle ve listene bi film daha girmiş olur fena mı ? :P

Ayrıca Mission impossible 3 oynamıştı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya geçen otobüste izledm ama sonunu göremedim ve isminide bilmiyorum 5 kadın var yıllar sonra buluşuyolar herkes bişey itiraf ediyo sonra bunları biri tehdit ediyo herkesten 20 bin dolar istiyo falan ismini bulmam lazım günlerdir arıyorum

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
bir film de benden:
adını tam hatırlamıyorum ama yıllar önce trt 1'de izlemiştim. general kelimesi geçiyordu sanırım türkçesinde. bir sahnede karlı soğuk bir arizde bir grup adam füze gibi birşey taşıyorlar. askere benzeyen bir grup elemanları buluyor. elemanlar dizleri üstünde beklerken birisi dönüp arkasındaki silahlı adama bakıyor. hepsini öldürüp motorla kesiyorlar sonra ateşe verip yakıyorlar

johncenax5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben bir film izlemişitim 5 6 kişi bir sınava giriyorlar etrafta ışıklar war süre var bide 2 gün
ayağa kalkmak yasak diyorlar işte sonra ayağa kalkıyorlar bişi olmuyor .. ama sınav kağıdında hiç birşey yok yazmıyorr sonra işte yazılanları bulmaya çalışıyorlar öle bi film biliyorsanız söylermisiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yaa benim hatırlamadığım bi film vardı;

Bir kızla bir erkek (12 yaşlarında falan) birbirlerini seviyorlar, ama erkek daha çok belli ediyor. Bunların okulunda piknik günü gibi bişi oluyo. Sonra erkekleri çıkarıyorlar kızlara satıyorlar. O gün satın alırdıgı bir erkekle yemek yiyolar. Bu film Bi kızın gözünden anlatılıyor bir de erkeğin yardım ediiiiiinnnn... Lütfen..

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bir film de ben söyleyeyim :D
Adıyla ilgili fikrim yok. Konusunu da tam olarak bilmiyorum izlemeyeli çok oldu.
Bir adam var başkasının aklından geçenleri duyuyor daha önce televizyonda verildi çok. :) [MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] kardeşim bi el at :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Bir film de ben söyleyeyim :D
Adıyla ilgili fikrim yok. Konusunu da tam olarak bilmiyorum izlemeyeli çok oldu.
Bir adam var başkasının aklından geçenleri duyuyor daha önce televizyonda verildi çok. :) @topalsolucan kardeşim bi el at :D

yıldırım çarpması sonucu kadınların aklından geçenleri duyuyordu, bu olabilir mi acaba, "Kadınlar ne ister" ?

waLkE

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
ismini bir türlü bulamadığım ve hayal meyal hatırladığım bir film var, yıllardır bulamadım. bir kaç sahnesi sadece aklımda kalmış.
bir adam deniz kenarında şişe buluyor ve o şişeyi açtığında içinden cin çıkıyor, sonra şişe başkasının eline geçiyor ve bir tane de büyülü kılıç var, tüm hatırladıklarım bunlar, büyük ihtimal türk filmiydi ama bir türlü bulamadım ismini, öyle içimde bir uktedir kalıyor :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
o nasıl filmmiş öyle? boşver bulunmasın, izleme bir daha :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba bende bir film merak ettim. olay eski bir şatoda geçiyordu. kadın ve bir kızı bir oğlu vardı küçük. kızıyla oğlunun hastaolduğunu düşünerek perdeler her zaman kapalıydı. güneş eve girerse çocuklarının hasta olacağını düşünüyordu. sonra kızı görünmeyen varlıklarla konuşuyordu ve annesi bunu yakaladı. birgün kızı ortadan kayboldu. film böyle devam ediyordu.

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Film Almanyada geçiyor olmalıydı. Bir öğretmen lisede gençleri disipline etmye çalışıyor. Öğrenciler gruplaşmaya başlıyorlar. Belli tipte giyinmeler, şehrin bazı noktalarına kendi grup simgelerini çizmeler falan oluyor. En sonunda iş çok ciddi boyutlara ulaşıyor. Öğretmende farkına varıyor ama iş işten geçmiş oluyor. Tam hatırlayamıyorum ama bulmam gerekli.

zafer.

Doçent
Reaksiyon puanı
1
film bu sanırım http://www.youtube.com/watch?v=Vu494-Dr5po THE OTHERS

- - - Mesaj Güncellendi - - -

merhaba bende bir film merak ettim. olay eski bir şatoda geçiyordu. kadın ve bir kızı bir oğlu vardı küçük. kızıyla oğlunun hastaolduğunu düşünerek perdeler her zaman kapalıydı. güneş eve girerse çocuklarının hasta olacağını düşünüyordu. sonra kızı görünmeyen varlıklarla konuşuyordu ve annesi bunu yakaladı. birgün kızı ortadan kayboldu. film böyle devam ediyordu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yaşlı bir kadın genç bir kadın suikastçiye iş veriyor mafya liderini oldurdukten sonra bbi lokantacıya aşık oluyor lokantacı bilmiyor tabi kadının işini sonra bir gun yağmurlu bir havada 3 5 kişi bunlara saldırıyor adam dayak yıyıyor tabi sonra kadın hepsını madara ediyor orda ve kadının kımlığı ortaya çıkıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çalıştıgı yerde müdür olmayı beklerken. baskası yuzunden mudur olamayan bır adamın hıkayesı. daha sonra bir bara gider ve bir adamla tanısı. o adam tetıkcı oldugunu soyler. bır kac gun once cok unlu bırını oldurdugunu doyler. bızım adam ınanmaz. ve o tetıkcı derkı; bana bır lıste yap hepsını oldureyım. son sırdan baskayacagım. 5 . sıraya patronun yazar. ve bırıncı sırada kendısı vardır yanı en son kendısı olecek. bu fılmın ısmı neydiii

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende bir film sorayım yanlış hatırlamıyorsam Morgan Freeman oynuyordu filmde 2 yaşlı adam bir şekilde aynı hastanede aynı odaya düşüyorlar biri bizim morgan digeri cok zengin şişman beyaz bir adamda beyaz şişman olanın çok parası vardı sonra hastanede tedavi olurken ölmeden yapmak istedikleri şeyleri bir yere not alıyorlardı 100 taneye yakın madde koydular sonra para ve zaman sıkıntısı olmadan hepsini yaptılar hatta filmin sonunda himaleya gibi bir yere çıkıp listeyi orayamı ne bırakıyorlardı en sonundada morgan amca ölüyordu beyaz şişman adam yaşıyordu fln fln
hatırlayan varsa lütfen cevap ........

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
arkadaşlar bende bir film sorayım yanlış hatırlamıyorsam Morgan Freeman oynuyordu filmde 2 yaşlı adam bir şekilde aynı hastanede aynı odaya düşüyorlar biri bizim morgan digeri cok zengin şişman beyaz bir adamda beyaz şişman olanın çok parası vardı sonra hastanede tedavi olurken ölmeden yapmak istedikleri şeyleri bir yere not alıyorlardı 100 taneye yakın madde koydular sonra para ve zaman sıkıntısı olmadan hepsini yaptılar hatta filmin sonunda himaleya gibi bir yere çıkıp listeyi orayamı ne bırakıyorlardı en sonundada morgan amca ölüyordu beyaz şişman adam yaşıyordu fln fln

morgen freeman'ın oynadığına eminsen şuradan oynadığı tüm filmlere bir bak bakalım. belki hatırlarsın.

http://www.criticker.com/people/Morgan_Freeman/

magex

Asistan
Reaksiyon puanı
0
http://www.imdb.com/title/tt0825232/?ref_=sr_1

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çok eskiden daha doğrusu çocukken bir film izlemiştim bir polisiye yazarı çok elindeki kitabı bitiremiyor ve sürekli mektuplar almaya başlıyor aldığı mektuplarda cinayet anlatılmaktadır o da bu yazıları kitabına aktarıyor ama kitap gerçekle uyuştuğu için polis tarafından zanlı olarak hapse atılıyor .Ne olur yardım edin :)

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
kahraman mothra diye bi film izlemiştim ama bi türlü bulamadım arayınca hep mothra vs godzilla diye bi film çıkıyor ama o değil. bi türlü bulamadım filmi, bi yardım etseniz :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya bende sormak istiyorummm . bir haftadır düşünüyorum ama filmin ismi bir türlü aklıma gelmiyor . iki kişi hapishaneden kaçıyor daha snra bir kişi daha bunlara katılıyor bunlar banka soyuyorlar üç erkek . daha sonra bir kız bunlara karışıryor . biriyle aşk yaşıyor daha snra diğer soyguncuyla . bu iki soyguncu öğrennce kavga ediyorlar yolları ayrılıyor falan . biraz saçma bir filmdi fakat ismini öğrenmem lazım içime dert oldu .. lütfen bilen varsa söylesin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Film de kadın erkek arkadaşının onu aldattığını düşünerek intikam almak istiyor yatak odasında ayna arkasında bulunan gizli bir oda var ve sadece kadın biliyor oda dışarıya ses geçirmiyor. Kadın bir mektup bırakıp bu odaya saklanıyor. Ama girerken anahtarı düşürüyor ve odada mahsur kalıyor. Yatak odasını aynadan izleyebiliyordu. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hydra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Film Almanyada geçiyor olmalıydı. Bir öğretmen lisede gençleri disipline etmye çalışıyor. Öğrenciler gruplaşmaya başlıyorlar. Belli tipte giyinmeler, şehrin bazı noktalarına kendi grup simgelerini çizmeler falan oluyor. En sonunda iş çok ciddi boyutlara ulaşıyor. Öğretmende farkına varıyor ama iş işten geçmiş oluyor. Tam hatırlayamıyorum ama bulmam gerekli.

Ne zamandır bu başlığa girmediğimden fark etmemişim. Üzerinden zaman geçmiş ama yine de filmi yazayım. Filmin adı Die Welle ve dilimize Tehlikeli Oyun diye çevrilmiş ama asıl ismi "Dalga" Kesinlikle herkesin izlemesi gereken bir filmdir.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
birde ben sorayım bari bir grub vardı zaman yolcusu bunlar ellerinde büyük bir enejiye sahip silah vardı birde bunları zaman içinde takip eden franki tarzı yaratıklar vardı gücü isteyen

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Ne zamandır bu başlığa girmediğimden fark etmemişim. Üzerinden zaman geçmiş ama yine de filmi yazayım. Filmin adı Die Welle ve dilimize Tehlikeli Oyun diye çevrilmiş ama asıl ismi "Dalga" Kesinlikle herkesin izlemesi gereken bir filmdir.
Allah razı olsun kardeşim ya yazdım buraya kaç gündür cevap gelmedi. Senin de işin düşerse her zaman kapım açık :) Teşekkür ettim.

Çanakkale_SDN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Soruyorum..

Bi bilim adamı vardı bu bi makine icat ediyordu bu makinenin işlevi büyük olan ev eşyalarını mesela bi anahtarlık boyutunda küçültebiliyordu.. Sonra bu adamın çocukları bu makineyle oynarken makine bu çocukları küçültüyordu ve çocuklar evin bahçesinden günlerce eve ulaşmaya çalışıyorlardı tabii çocuklar micro derecede küçük olunca bahçeden eve ulaşmak günler alıyor..

Bu filmi 90 lı yıllarda trt nin pazar günleri sabah 10 da pazar sineması kuşağında izlemiştim ama adını bi türlü hatırlayamadığım için tekrar izleyemiyorum..

Hadi bilin bakalım..:D

arthur ve minimoylar geldi aklıma baskada bişe gelmedi

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
arthur ve minimoylar geldi aklıma baskada bişe gelmedi
4.Sayfanın en altındaki 100.mesajda cevap verildi..

Filmin Türkçe ismi Eyvah çocuklar küçüldü

cab75ce2.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar kolay gelsin ben çocukluğumda bi film izledim ve bu filmi şuan sadece bi sahnesini anımsıyorum bana o filmi bulabilir misiniz rica etsem ;

Konu ise şu tam olarak nerede geçtiğini bilmiyorum ama sanırım afganistanda geçiyor ve afganistan çevresi mayınlar döşeniyor o sıra Birleşmiş Milletler duruma el atıyor ve bu mayınların temizlenmesini istiyorum oraya giden görevliler mayınları tek tek temizlerken Birleşmiş milletler geri çekilmek istiyor ve onları orada bırakıyor sonuna doğru uçakla kaçış yapıyorlar.. İnanın bunları hatırlıyorum ama filmi bulamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz ..