İsmini hatırlamadığınız, unuttuğunuz FİLM'leri buluyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xyunusx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Evet ben de izlemiştim de çok zaman oldu be arkadaş, adını nerden hatırlıyayım. Ki zaten o yıllarda "dur bir film başlıyacakmış saati gelince izleyelim." diye bir durum yoktu. Filmi yakalar izlerdik. Zatenm o zamanlar şimdiki gibi sağ altta oynayan filmin adı yazmazdı. Başta verilirdi filmin ismi sonra bilmezdik ne filmi izliyoruz diye :)
Tamam sormadım kabul edin..:P

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
[MENTION=48671]muratflash[/MENTION]

Hatta karıncaya biniyorlardı beni :P

Ben izledim de.
İsmini bilmek zor.

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Artık forumda böyle bir konunun gerekliliğini farkettim ve açtım konuyu moderatörlerde el atıp konuyu sabitlerlerse dadından yenmez. :)
Mantık aynı Bilinmeyen Şarkıcı Ve Şarkı İsimleri ''Araştırma & Soruşturma'' konusundaki gibidir, forumda konu kirliliği olmaması için açtım hayırlı olsun şimdiden. :D

İlk ben başlayayım;
Film kış mevsiminde geçiyordu. Çok küçükken Kanal D ya da Star TV'de izlemiş olabilirim tam hatırlamıyorum. 10-12 yaşlarında küçük çocuklar vardı, bu çocuklar kardan kale yapıp kar topu savaşı yapıyorlardı. Hatta kaleden acil çıkış kapısı bile vardı. :yes:

Bunun gibi açıklıyoruz filmlerimizi sonrada araştırıp buluyoruz. :D

Biliyorsan paylaş, bilmiyorsan sor. :closedeyes:

ßjK1903

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yok yok bence şöyle '' Mucit Babanın İcat Ettiği Küçültme Makinasıyla Oynayan Muzip Çocukların Küçülmesi, Günlerce Aç Susuz Eve Dönmeye Çalışması ve Başlarından Geçen Anılar '' :)

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
uzaya çıkan bir gemi kötülük boyutu diye bir boyuta giriyor ve ordaki varlık ların etkisi altına giriyor hatta varlık lar dan bir tanesi Adamın birini ele geçiriyor Adamın gözlerinin üzerini vücut derisi ile kaplanıyor erkas hareket ettirme cesetleri kontrol etme gibi güçleri oluyor.

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Soruyorum..

Bi bilim adamı vardı bu bi makine icat ediyordu bu makinenin işlevi büyük olan ev eşyalarını mesela bi anahtarlık boyutunda küçültebiliyordu.. Sonra bu adamın çocukları bu makineyle oynarken makine bu çocukları küçültüyordu ve çocuklar evin bahçesinden günlerce eve ulaşmaya çalışıyorlardı tabii çocuklar micro derecede küçük olunca bahçeden eve ulaşmak günler alıyor..

Bu filmi 90 lı yıllarda trt nin pazar günleri sabah 10 da pazar sineması kuşağında izlemiştim ama adını bi türlü hatırlayamadığım için tekrar izleyemiyorum..

Hadi bilin bakalım..:D

İzlemiştim o filmi. Filmin Türkçe ismi Eyvah Çocuklar Küçüldü :)

cab75ce2.jpg

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
[MENTION=48671]muratflash[/MENTION] Nereden geldi aklına bu film? Bende izleyeceğim ilk fırsatta :)

Muhtemelen aynı pazar sabahı izledik bu filmi :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Ben de bir film sorayım o zaman :) Filmde bir ekip vardı ve yüksek bir teknolojiye sahipti bunlar. Bir havuzun içinde geleceği görebilen 3-4 tane özel insan bulunuyordu ve bunlar çıplak bir halde sırt üstü bir şekilde havuzda dururlarken aynı zamanda bilgisayara bağlılardı. Yanlış hatırlamıyorsam bir şey gördüklerinde bir top oluşuyordu ve gelecekte olacaklara dair görüntüler (videolar) elde ediyorlardı. Bu sayede örneğin bir cinayet işlenmeden hemen müdahale ediyorlardı.

Filmin ismini bilen var mı?

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
İzlemiştim o filmi. Filmin Türkçe ismi Eyvah Çocuklar Küçüldü :)

cab75ce2.jpg

@muratflash Nereden geldi aklına bu film? Bende izleyeceğim ilk fırsatta :)

Muhtemelen aynı pazar sabahı izledik bu filmi :)
Abii harikasın sen yaa.. Adını uzun müddet düşündüm bulamamıştım çok teşekkürler.. Evet zaten o zamanlar sadece TRT yayınlamıştı muhtemelen aynı sabah izledik çok hoşuma gitmişti.. Tekrar teşekkürler bu mesajını değerlendirelim..

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Ben de bir film sorayım o zaman :) Filmde bir ekip vardı ve yüksek bir teknolojiye sahipti bunlar. Bir havuzun içinde geleceği görebilen 3-4 tane özel insan bulunuyordu ve bunlar çıplak bir halde sırt üstü bir şekilde havuzda dururlarken aynı zamanda bilgisayara bağlılardı. Yanlış hatırlamıyorsam bir şey gördüklerinde bir top oluşuyordu ve gelecekte olacaklara dair görüntüler (videolar) elde ediyorlardı. Bu sayede örneğin bir cinayet işlenmeden hemen müdahale ediyorlardı.

Filmin ismini bilen var mı?
Azınlık raporu olması lazım
http://www.imdb.com/title/tt0181689/

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
@muratflash bu filmi bende arıyordum senin sayende bulmuş oldum ve gördün mü nasıl bulunuyormuş filmler :)

@CiiixXx abi sanada teşekkür ederim.

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
[MENTION=142183]CuMaAli[/MENTION] rica ederim, benimde hoşuma gitti bu, eskilere gittim bir an :D

BadBoy013

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
End of the Line (2007) Olabilir mı

Ben de bir film sorayım arıyorum ama hala bulamadım.

''Yaratık gibi bir şey vardı metro gibi yerlerde ışıklar kesiliyor boncuk gibi bir şey atıyordu yerlere ve birileri ölüyordu.Bu yaratığı bir kaç kişi öldürmeye çalışıyordu.''

End of the Line (2007) Olabilir Bi bak

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
uzaya çıkan bir gemi kötülük boyutu diye bir boyuta giriyor ve ordaki varlık ların etkisi altına giriyor hatta varlık lar dan bir tanesi Adamın birini ele geçiriyor Adamın gözlerinin üzerini vücut derisi ile kaplanıyor erkas hareket ettirme cesetleri kontrol etme gibi güçleri oluyor.

Benim filimi bilen yokmu yahu.

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Benimde sormak istediğim 5 tane film var. Arağıdığım filmler eski olup çocukluğumun filmleridir.

1. Seri bir film 3 veya 4 dört adet olarak çekildi. Filmdeki karakter salak rolünü oynuyordu lacivert şapka ve elbiseli. Hatta bir filminde jüri üyesiydi yanlışlıkla kendisine benzeyen adam hapisten kaçıyor kendisi hapse giriyordu.

2. Bir çocuğa oyun amaçlı bir robot veriyorlardı ve robot insanları öldürmeye başlıyor.

3. Böcek olan bir aile insan kılığına girerek bir kasabaya yerleşiyor. Yalnız bu film komedi filmi.

4. Kavga eden ailenin çocukları anne ve babalarını bodruma kilitliyorlar. Bunları öğrenen çocukların arkadaşları da ailelerini o bodruma kilitliyorlar. Bu filmin türü komedidir.

5. İki çocuklu bir aile bir kasabaya taşınıyorlar. Ailenin büyük oğlu gazete dağıtıcısı olur. Bu filmin türü komedidir.

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
beş tane film yazdım bir tanesini bile bilen olmadı :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şizofren bir adam komşu kızın evine gizlice kamera yerleştirip onu izliyor ve sonr bu saplantıya dönüşüyor ve sırasıyla cinayetler işlenmeye başlıyor cevaplarsanız sevinirim

AlpLio

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaslar, aklıma takıldı sinema izlemiştim cok hosuma gitmisti ama ismini hatirlayamiyorum .. filmin konusu : unlu bir roman yazari kışın ortasında arabasıyla kaza geciriyor .. hayatini kitaplarının büyük hayranı olan bir kadın kurtarıyor , iyilestiriyor .. yazar , yazdığı son kitaptaki karakteri öldürüyor ama kadın karakterin ölmesini istemediginden yazara yeni bir kitap yazarak karakteri tekrar hayata döndürmesini istiyor fakat yazar kabul etmiyor .. bunun üzerine kadın , yazara iskence edip kabulettiriyor .. yazar da ensonunda yazip bitiriyor .. kadın , kitabı okuyup begeniyor ve bunun serefine yazarla beraber bi kutlama yapmak istiyor .. yazar bunu degerlendirip kacmak istiyor .. kadinin ickisine ilac atip uyutmak isiyor ama olmuyor .. sonunda careyi kadini öldürmekte buluyor ve öyle de oluyor .. kadinin elinden kacip kurtuluyor ... iste bu filmin ismi bir türlü aklıma gelmiyor, bilen varsa bilgilendirmeleri rica olunur .. teşekkürler

AlpLio

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cok tesekkürler arkadaşlar .. evet dediğiniz filmmiş

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
konusu biraz komik olmak ile beraber gayet ilgi çekici geldi. listeme aldım :)