byuCk
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1
evet çok teşekkürler
arkadaşlar ismini hatırlayamadığım bir filmi arıyorum yardımcı olurmusunuz lüten aşk filmi: adam rüyasında kadının öldüğünü görüyor ve uyandığında bunun bir rüya olduğuna sevinmek üzereyken kadın uyandığında rüyasında neler yapıyorsa aynısını gerçekten yapıyor ve adam bunu engelmeye çalışıyor ve sonunda adam ölüyor umarım bulurum..!!
Merhaba arkadşlar bende bi film adı arıyorm ama bir türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Filmden bahsedeyim biraz. Bi grup arkadaş şehirden uzak biryere gidiyolar böyle mısır tarlalarının oldugu biryere , tarlaların ortasında 2 katlı bir ev var bu eve giriyorlar elektrik falan yoktu sanırım mum ışığında evde kağıt oyunları falan oynuyolar sonra yatağın altından garip bişey görünüyo ,evde daha önce yaşayan aile evin bodrum katında kölelerin üzerinde çeşitli deneyler ve işkenceler yapmışlar. Sonra dışarıdan garip sesler geliyo tarlanın ortasında bi korkuluk var korkuluk arada kayboluyo geri geliyo tarlaya giren çocuk geri çıkarken diğerlerine yaratık gibi gorunuyor onlarda bu yuzden çıkanı vuruyorlar dehşet evi mi ölüm evi mi onun gibi bişeydi adı ama hatırlayamıyorm yorumlarınızı bekliyorm..
jackie chan"in bir filmiydi polisti ve tum ekibini olduruyorlardi sonra kendi uzuluyordu ickiye dusuyordu sonra yeni bir ortagi geliyordu o ortagida o eski ekibinde olen adamin kardesiydi bilen varmi arkdaslar ?
aynen buydu cokk tessekurlerhttp://finnish.imdb.com/title/tt0386005/
[video=youtube;04aaKOuyqB8]http://www.youtube.com/watch?v=04aaKOuyqB8[/video]
Herkese selam, iyi bayramlar diliyorum.
Konunun başlığını görünce aklıma geldi.Bravestarr gibi nostaljik olacak o dönemde yanlış hatırlamıyorsam film TRT'de çıkmıştı. Bir grup insan batık denizaltı buluyorlar hatta batan denizaltının mürettabatı cesetleri denk geliyor, çıkarıyorlar tekrar çalışır hale getirip gemileri soyuyorlar filmin sonunda denizaltı tekrar ait olduğu yere batarak dönüyor.
:crying:bakin bi haftadir bi filim ariyorum uykularim kacti sevaptir bi el uzatin nooolurr filim iki cocugun bir adada mahsur kalmasiyla ilgili bir adamda vardi bunlarin yaninda ama o sonra oluyo bu bebeler adada bi basina kaliyodu cocukken izlemistim bi turlu ismi gelmiyoo aklima yardim edin noolur.........!!!
merhaba ben bi film izledim geçenlerde ama adını unuttum. film şöyleydı: bi kadın vardı bi elbise giyim mağazasnda çalşyrdu birisne aşık olmak istyrdu bi yerde bi adamla tanışıyordu ama adam acayp briydi böyle değişik bi tarzı vardı herneyse kadnla adam brlkte olylar fln telefn numaralarnı alylar snra kadn akşm oluyo acaba adamı arasammı fln dye dşnrkn adm onu aryo ama telefnu ack brakp bska bi şeye dalyo nyse bnlar byle blsylar fln kadn adamn evine gdyo sevgili gbi bşy oluyolar derken kadn işyerndykn byle olgn yaşlı bi adam glyo kadn kemer mi ne satılan stantta druyo adam bi kemer alıyo ve dha snra onu o kadna hediye olark gnderiyo. günler geçiyor bu adamla bayağı iş ilerliyor ama adam aşık olmayı istemiyor kadın çok genç oldgu için snra adam kadna bi sürü hedye fln alyr adamn katlması gerekn yer oluyr ve kadnla beraber gdylar derkn o dger adamı gryo orda fln onunla tekrar barsyrlar fln film şeytan marka gyere benziyor ama o tarz bişey yani nlur bulmama yardm edin