- Reaksiyon puanı
- 2
yukarıda grup linki paylaştım bu grupta 3 tane satıcı var hepside yayınlarına sahip çıkıyor memnun kalmazsanız iade veriyor. Bilmediğiniz satıcılardan uzak durun
yukarıda grup linki paylaştım bu grupta 3 tane satıcı var hepside yayınlarına sahip çıkıyor memnun kalmazsanız iade veriyor. Bilmediğiniz satıcılardan uzak durun
Aslanmestan grup davet linkin iptal olmuş. Bahsettiğin önerdiğin sisteme nasıl erişebiliriz?
O adamın tam bi sahtekar olduğu belli Facebook sayfasında yaptığı saçma salak paylaşımlarla, bjk yendi herkese 1 ay IPTV beleş yok film adı soruyo bilene hediye [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji28]hera ip tv den uzak durun derim.6 ay iyi calisti.sonrasinda resmen kabus gibi support.Destek yok.Sacma sapan konusmalar.kesinlikle ilk bastaki kisi ile son zamnlarda gorustugum kisilerin ayni olmadgina inaniyorum
memnun duk.Onunda helvasini yedik.Son yazilanlara bakin..uzak durunHoca. Hera iptv den memnun musunuz?
memnun duk.Onunda helvasini yedik.Son yazilanlara bakin..uzak durun
1 Aylık ücret ne kadar?Dün mpremium (eski mgold diolar) dan 1 aylık aldım tüm tr kanalları açık bakalım böle giderse aylık dan devam ederm
1 Aylık ücret ne kadar?
Özelden yazdım bakar mısınızgrubumuzda 3 tane satıcı var hepsi güvenilir kişiler memnun kalmadığınız da iade yapıyorlar. Bir sorun olduğunda sizinle ilgileniyorlar. Sattım bitti ne yaparsan yap demiyorlar başka yerden alıp pişman olmayın
![]()
![]()
Yukarda da yazmıştım rahat 3 hafta kullanıyorum mpremium IPTV (eski adı mgold Muş) memnunum 1 kez kanallar gitti geri geldiArkadaslar tavsiyeniz nedir ?
Bulut alt yapisi kullanan iptv var mi ?
Mgold , şuan Mpremium adıyla gayet iyi gidiyorMgold patlamıştı, bugün itibariyle bixspor yani atlas iptv de patladı daha almam.
Boşversene,Mgold , şuan Mpremium adıyla gayet iyi gidiyor
Ben giriyorum çokça stabil uygulama , site ve m3u linkiBoşversene,
kullanıcı ad şifre ile giremedikten sonra..