iPod Touch 5th Generation

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar. Maddi durumlar yüzünden bir yıl kadar telefonumu değiştiremeyeceğim. Bu yüzden ben de üst seviye telefonların yarı fiyatına satılan iPod Touch 5G almak istiyorum. Ama birkaç ay içerisinde yeni iPhone ile birlikte iPod Touch 6G duyurulma ihtimali var. Sizce beklemeli miyim?

Çanakkale_SDN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
5.nesil ipod parasına telefon bulursun ve evet tanıtılma ihtimali var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iPod serisi 2 senede bir yenileniyor iPod tocuh 4 iphone 4 ile çıktı 4s te yenısı gelmedı iPhone 5 Te ipod touch 5 cıktı 5s de cıkmıcak 6 da yenı ıpod gelcek.

serhat_1379

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ipod touch 6 zaten 1000 lira civarinda olur napacan 1000 liralik kucucuk muzik calari

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Türkçe yazmak zor geliyor sanırım.

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
5.nesil ipod parasına telefon bulursun ve evet tanıtılma ihtimali var.
Cevaplarınız için teşekkürler. Elimde Galaxy W var şu an, uygulama yükleyebilmek için istiyorum iPod Touch 5'i. Fiyatlarını biraz araştırdım, D&R'dan almak istiyorum ama garantisi hangi firma tarafından sağlanıyor bilmiyorum. Birisi yardımcı olabilir mi bu konuda?

Çanakkale_SDN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cevaplarınız için teşekkürler. Elimde Galaxy W var şu an, uygulama yükleyebilmek için istiyorum iPod Touch 5'i. Fiyatlarını biraz araştırdım, D&R'dan almak istiyorum ama garantisi hangi firma tarafından sağlanıyor bilmiyorum. Birisi yardımcı olabilir mi bu konuda?
Benim bilgim yok ama bilen biri vardır burası büyük bi forum :D

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Şimdi sana şöyle anlatacağım elinde galaxy w varmış d&r'da bildiğim kadarıyla ipod5 750 800lira arasında bence o fiyata ipad mini alman çok çok daha mantıklı
[MENTION=329286]KaGe LoRd[/MENTION]

sinangj

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence beklemene gerek yok. yukarida arkadasimin da dedigi gibi 2 nesilde bir ipod serisi tanitiliyor. kampanyalari takip edersen iyi bir fiyata alirsin

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Surada az zaman kaldi. Sabret bence. Alirsanda simdiden hayirli olsun, bende kullaniyorum. Fiyatinin hakkini kesinlikle veriyor,o konuda bir suphen olmasin. Bende kullaniyorum, sorun olursa omerfarukbabatutmaz@gmail.com'a beklerim.