İpod touch 5 mı almalıyım yoksa telefonumu mu yenilemeliyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sebnems
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sebnems

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben şuan xperia s kullanıyorum telefonnumdan memnunum ama bazen sorun yaratıyor. Telefonda android seviyorum ama ipod touch 5 de çok kullanışlı geliyor. İphone kullanmak istemiyorum. bütçemde 550-600 ipod 5ide 2. el alıcam ama kafam karışık sizce biraz daha bekleyip telefonu satıp para biriktirip xperia Z yada HTC One mı almak mantıklı yoksa telefonun yanında ipod touch 5 kullanmak mı? İpodun renkleri tasarımı hafifliği falan çok hoşuma gitti apple uygulamalarınıda seviyorum.:cursing:

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
sizin iş epey karışmış :)

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
iPod Touch 5 almalısınız ben de almayı düşünüyorum. iOS oyunlarındaki kalite Android'de yok.

sebnems

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öneri için teşekkürler. Sizce ram oyunlar için falan yeterli olur mu kasma yapar mı jailbreakle whats app yükleniyormu bilginiz varmı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ect yuklrnıyo ve bencede ıpod 5 telefon uygulamasını yuklersın ıphone 5 i aratmaz

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iPod touch 5 al sonra a5 işlemcisini kullanan 500 mb ram i olan bir cihazın oyunlarda nekadar akıcı nekadar stabil oldugunu gör sonra ki Telefonunun Apple olucagına iddasına girerim Valla xPeria S i Wifi Hot Spot Olarak Kullanırsın Bide konuşma&mesajlaşma :)

Not:iPod Touch 4 kullanıyorum(Kİ A4 İŞLEMCİSİNİ KULLANIYO 256 MB RAM VAR) Marketteki hiçbir oyunda uygulamada kasma takılma vs yaşamıyor (Need For Speed Most Wanted'ta bile)