İpod Touch 5

erdemlee

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar ipod touch 5 almayı planlıyorum fiyatının düşmesini bekledim bu zamana kadar yoksa 1 ay önceden alırdım da artık almak istiyorum fiyatıda düşmedi sizce o fiyata değer mi sırf marketi kullanmak için alıyorum android telefonum var ama iosun uygulamaları daha kaliteli yeni çıkan uygulamaları rahat kaldırır mı sizce kullananlar da varsa yorumlarını yazarlarsa sevinirim.
Şimdiden teşekkürler...

Mustafa655

Asistan
Reaksiyon puanı
6
iPod Touch 5'i iPhone 4S ile eşdeğer düşünebilirsin performans olarak. Alıp almamak sana kalmış.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Eğer uygulama için alıyorsan ve telefonun varsa ipad al bence

anll23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Birda alabilirsen yurtdisindan al, sim kart olmadigindan sorunsuzca gecirebilirsinde. Ben 2 sene once ipod touch 4 u almistim 200 dolara, Turkiye de 700 lira civarıydi, dusun yani nerdeyse 2 tane fiyati.

çileknaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben ipod touch 5 almak istiyorum ama kararsızım eğer kullananlar varsa aramayı nasıl yapıyorlar diye sorucaktım cevap yazarsanız cok sevinirim cok teşekkürler ...

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
ben ipod touch 5 almak istiyorum ama kararsızım eğer kullananlar varsa aramayı nasıl yapıyorlar diye sorucaktım cevap yazarsanız cok sevinirim cok teşekkürler ...

ipod üzerinden normal sim görüşmesi yapılamaz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
amerikadan 1 sene önce getirttim 300 dolar 600tl gibi bir rakamdı kendim kullanıyorum. İlk aldığımda 6.1.3 iken whatsapp yüklemek için jailbreak yapmıştım çok stabil bi jb ile kullanıyodum 7ye geçtim ios 7 jb'si pek stabil değil fakat biz arkadaşın ipod touch'ına 6.1.3 de jailbreaksiz whatsapp kurmuştum çok zor değildi aynısnı 7de denemedim performans olarak gayet iyi fakat kamerası bence yeterli değil viber konuşmaları yapılıyor yanında verilen kulaklığı mikrofonsuz olması kötü, yanında sarj adaptörü verilmiyor sadece kablo veriliyor bunlar dezavantaj gerisi açısından gayet hızlı

szahiddemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
amerikadan 1 sene önce getirttim 300 dolar 600tl gibi bir rakamdı kendim kullanıyorum. İlk aldığımda 6.1.3 iken whatsapp yüklemek için jailbreak yapmıştım çok stabil bi jb ile kullanıyodum 7ye geçtim ios 7 jb'si pek stabil değil fakat biz arkadaşın ipod touch'ına 6.1.3 de jailbreaksiz whatsapp kurmuştum çok zor değildi aynısnı 7de denemedim performans olarak gayet iyi fakat kamerası bence yeterli değil viber konuşmaları yapılıyor yanında verilen kulaklığı mikrofonsuz olması kötü, yanında sarj adaptörü verilmiyor sadece kablo veriliyor bunlar dezavantaj gerisi açısından gayet hızlı

çileknaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki her yönden ipod touch 5 mi iphone 4 s mi almalıyım :helpsmilie:

szahiddemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilk başta bende yanımda ayrı telefonla yeterli olacağını düşündüm fakat wifi a muhtaçsınız bence her yönden alınabilir birşey değil. 4s türkiyeden alcağınıza 5s veya yeni iphone'u yurtdışından uluslararası açık şekilde alın en karlısı o.

çileknaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fransada mesela ipod touch 5 in fiyatının ne kadar olduğunu biliyormusunuz :helpsmilie:

szahiddemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
apple store fransa internete şubesi tarzı bi sitesi vardır euro bazında fiyatları ordan bulabilirsiniz fakat onun üzerinede amerikada da böyle eyalet vergisi tarzı vergilendirme var tam o fiyat olmuyor o fiyat üstüne vergide vardır ona da bakın.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

http://store.apple.com/fr/buy-ipod/ipod-touch

- - - Mesaj Güncellendi - - -

329 euro yazmışlar, çok pahalı bence tr fiyatı daha ucuz hatta.