İpod Touch ile telefon kullanmak mı yeni akıllı telefon almakmı?

mustafa1342

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Merhaba,arkadaşlar.650TL bütçem var.Aslında GM Discovery alacaktım ama aklıma şöyle bir fikir geldi.(biraz garip ama)O parayla İpod Touch buldum hemde sıfır diyorum ki acaba İpod Touch alsam da mevcut telefonumu kullanmaya devam mı etsem?Yoksa o parayla Gm Discovery mi alsam?Sizce hangisi daha mantıklı?Siz benim yerimde olsaydınız hangisini yapardınız?Şimdiden teşekkürler. (Bu arada mevcut telefonum Nokia c3-00)...:P

mekolac44

Doçent
Reaksiyon puanı
5
gm discovery en fazla 2 yıl kullanırsın ve ayrıca ölü pksel çıkar canını sıkarlar elindeki telefona devam et ipod 5 gen. i daha fazla kullanırsın

2_pac

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aga ipod mipod boş işler git 100 tl daha koy lg optimus l9 veya s3 mini al rahat edersin.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
olur bence benim bir arkadaşımın dandik lg telefonu var(arka kapağı bile yok kamerasız falan) ipod touch almış imrendim şahsen 650tl iyi fiyat

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
gm discovery en fazla 2 yıl kullanırsın ve ayrıca ölü pksel çıkar canını sıkarlar elindeki telefona devam et ipod 5 gen. i daha fazla kullanırsın

2 yıl neyine yetmiyo kardeş .s ve ölü pixel sorunun kolayı var,1 hafta içinde telefonu iade etme hakkın var,örnek:hızlıal.com'dan gm discovery aldın ve ölü pixel çıktı telefonda vede rahatsız oldun,istemiyorsun artık telefonu (servisine yollamanızı hiç tavsiye etmem çünkü birçok kişi bu telefonla ilgili servislerden şikayetçi) o zaman arıcaksın hızlıal.com'u,performansından memnun kalmadım,yeterince istediğim gibi bir telefon değil vb. vb. dersin geri iade edersin telefonu (eğer adamlara kalkıp,telefonda ölü pixel var dersende o zaman bize yollayın telefonu servise gönderelim vs. vs. derler,çok uğraştırırlar seni vede sonucunda gene pekde memnun olmazsın,gene sorunlar çıkar,o yüzden dediğim gibi konuşmanızı tavsiye ederim arkadaşlar,bunlar nede olsa klasik ve işe yarar bahaneler :) ) bu kadar basit,hem telefonda;1000 tl altı bir fiyatlı akıllı telefonlar arasında f/p konusunda en iyi telefonlar arasında olan bir telefon (2 veya 3. diye tahmin ediyorum ama 1.de olabilir) ipod touch'u mu yada gm discovery'i mi alman konusuna gelincede bana kalırsa,eğer şuan ki kullandığın telefondan memnunsan ve bu telefonla idare ediyorum diyorsan o zaman ipod touch almanı tavsiye ederim kardeş,ama eğer açıkcası elimdeki telefondan pek memnun değilim,uygun fiyata yeni ve güzel,beni idare edicek bir telefon istiyorum diyorsan o zaman gm discovery'i öneririm kardeş.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ipad touch tavsiye etmem devri gecti bence alacaksan ipad mini al tablet cok daha kullanışlı

mustafa1342

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Tabletim var.Bu arada bütçemi en fazla bukadar arttırabildim.

mekolac44

Doçent
Reaksiyon puanı
5
2 yıl neyine yetmiyo kardeş .s ve ölü pixel sorunun kolayı var,1 hafta içinde telefonu iade etme hakkın var,örnek:hızlıal.com'dan gm discovery aldın ve ölü pixel çıktı telefonda vede rahatsız oldun,istemiyorsun artık telefonu (servisine yollamanızı hiç tavsiye etmem çünkü birçok kişi bu telefonla ilgili servislerden şikayetçi) o zaman arıcaksın hızlıal.com'u,performansından memnun kalmadım,yeterince istediğim gibi bir telefon değil vb. vb. dersin geri iade edersin telefonu (eğer adamlara kalkıp,telefonda ölü pixel var dersende o zaman bize yollayın telefonu servise gönderelim vs. vs. derler,çok uğraştırırlar seni vede sonucunda gene pekde memnun olmazsın,gene sorunlar çıkar,o yüzden dediğim gibi konuşmanızı tavsiye ederim arkadaşlar,bunlar nede olsa klasik ve işe yarar bahaneler :) ) bu kadar basit,hem telefonda;1000 tl altı bir fiyatlı akıllı telefonlar arasında f/p konusunda en iyi telefonlar arasında olan bir telefon (2 veya 3. diye tahmin ediyorum ama 1.de olabilir) ipod touch'u mu yada gm discovery'i mi alman konusuna gelincede bana kalırsa,eğer şuan ki kullandığın telefondan memnunsan ve bu telefonla idare ediyorum diyorsan o zaman ipod touch almanı tavsiye ederim kardeş,ama eğer açıkcası elimdeki telefondan pek memnun değilim,uygun fiyata yeni ve güzel,beni idare edicek bir telefon istiyorum diyorsan o zaman gm discovery'i öneririm kardeş.
sen daha niye uğraşasın hızlı alla niye muhattap olasın ipod alıp apple ın kalitesini niye yaşayamayasın??

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ipod touch ince felan zaten akili telefon alirsan tek cihaz olçak yoksa 2 sini birlikte taşiyacaksin
taşirim diyosan ipod tauch al

mustafa1342

Asistan
Reaksiyon puanı
2
sen daha niye uğraşasın hızlı alla niye muhattap olasın ipod alıp apple ın kalitesini niye yaşayamayasın??
Bide o var ya hiç bi' Apple kullanmadım :D yani ios işletim sistemi cidden android'den daha iyi diye düşünüyorum.İpod Touch alacağım sanki tek sorunu 3g yok :S wi-fi kullanıız artık :D

mustafa1342

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ipod touch ince felan zaten akili telefon alirsan tek cihaz olçak yoksa 2 sini birlikte taşiyacaksin
taşirim diyosan ipod tauch al
Ya zaten ipod touch hafif ve ince ona taşırım sanki yanımda sadece cep telefonumu taşıyomuş hissi olur.Neyse inşallah şu 650 tl lik ilan bitmez ya çok iyi bu fiyata.

mustafa1342

Asistan
Reaksiyon puanı
2
World Pc diye bi' yer buldum reklam yapmak gibi olmasın ama.Pazar günü Kadıköy'e gidip alacapım 649 liraya üstelik sıfır ve garantili bu çok iyi oldu işte :D.Almak isteyen varsa aldıktan sonra yorum olarak yazarım yerini falan tarif ederim isterseniz :P :D

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1

galiba yorumumu düzgün okumadın kardeş ?
bir daha oku istersen,ben illa gitsin gm discovery alsın demiyorum farkındaysan,yorumumu tam okumadan anlamadan yorum yapmışsın,bir daha bakmanı ve okumanı tavsiye ederim yorumumu.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

World Pc diye bi' yer buldum reklam yapmak gibi olmasın ama.Pazar günü Kadıköy'e gidip alacapım 649 liraya üstelik sıfır ve garantili bu çok iyi oldu işte :D.Almak isteyen varsa aldıktan sonra yorum olarak yazarım yerini falan tarif ederim isterseniz :P :D

inşallah alırsın kardeş,Amin.
şimdiden hayırlı olsun,bence iyi bir seçim yapmışsın,tabletinde varmış zaten,telefonundanda memnunsun demekki,inşallah aldığına pişman olmazsın ve memnun olursun kardeş,Amin.

mustafa1342

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ya,mağazaya e-mail attım sadece pembe renk kalmış :ohmy: neyse napalım artık başka yerlere bakalım...

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bugün abimin general mobile discovery si geldi eve ilk ben actim inceledim hatta kendi s3 umle bile karsilastirdim ilk izleninlerim ekran kalitesi acisindan gm discovery cok daha iyi , incelik gerçekten mükemmel tamam kamerasi s3 den kotu ama yeterli derecede iyi cekiyor interneti s3 den hizli rehber gec acma gibi sorunlari yok ve su ana kadar s3 um widgetlarda kasarken discovery kasmiyor o yuzdwn gm discovery öneriyorum kesinlikle telefon degil 600 tl 1000 tl olsa gene alinabilirdi

mustafa1342

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar başka ucuz bulamadım neyse 850 900'e alacağım artık herhalde.Yalnız şöyle bir sorum olacak,sizce 850 900 tl ipod touch'a verilirmi?Ya da o paraya akıllı telefon mu alayım?Alırsam modeli ne olsun?Bu arada General Mobile discovery önermeyin lütfen.Sevmiyorum o telefonu :biggrin:.Ama aklımhala ipod touch ta sanki :mrgreen:

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaşlar başka ucuz bulamadım neyse 850 900'e alacağım artık herhalde.Yalnız şöyle bir sorum olacak,sizce 850 900 tl ipod touch'a verilirmi?Ya da o paraya akıllı telefon mu alayım?Alırsam modeli ne olsun?Bu arada General Mobile discovery önermeyin lütfen.Sevmiyorum o telefonu :biggrin:.Ama aklımhala ipod touch ta sanki :mrgreen:

Ipod toucha o para hayatta verilmez

serhat_1379

Asistan
Reaksiyon puanı
1
1000 tl altı adroid telefonlarda akıcılık göremessin androidden zevk almassın. eğer 1000 tl altı android telefon düşünüyorsan hiç alma onun yerine ipod touch 4 veya bütçene 100-200 daha ekle ipod 5. nesil al yanınada takoz telefon tamamdır.

ben şuan ipod touch 4 ve samsung takoz telefon kullanıom çok memnunum ios un akıcılığı zevk veriyor bana. ama 1000 tl üstüne telefon alınacaksa android derim. iphone a o kadar para değmez. al ipod touch ve takoz telefon rahat et.

mustafa1342

Asistan
Reaksiyon puanı
2
1000 tl altı adroid telefonlarda akıcılık göremessin androidden zevk almassın. eğer 1000 tl altı android telefon düşünüyorsan hiç alma onun yerine ipod touch 4 veya bütçene 100-200 daha ekle ipod 5. nesil al yanınada takoz telefon tamamdır.

ben şuan ipod touch 4 ve samsung takoz telefon kullanıom çok memnunum ios un akıcılığı zevk veriyor bana. ama 1000 tl üstüne telefon alınacaksa android derim. iphone a o kadar para değmez. al ipod touch ve takoz telefon rahat et.
Teşekkürler yorumunuz için.Bende şu an için aynı düşüncedeyim takoz telefon da Nokia c3 :) ya alırım almasınada buna ios 7 geldi de ios 8 de gelirmi acaba güncelleme desteği sunmaya devam eder mi apple acaba?Yoksa ipod touch 6 yı mı bekliyim?Ama ben şu an sabırsızlandığım için en geç 1 haftaya elimde ipod touch 5 olabilir herhalde :)

serhat_1379

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Teşekkürler yorumunuz için.Bende şu an için aynı düşüncedeyim takoz telefon da Nokia c3 :) ya alırım almasınada buna ios 7 geldi de ios 8 de gelirmi acaba güncelleme desteği sunmaya devam eder mi apple acaba?Yoksa ipod touch 6 yı mı bekliyim?Ama ben şu an sabırsızlandığım için en geç 1 haftaya elimde ipod touch 5 olabilir herhalde :)

çok iyi bi tercih yaparsın valla ipod 5 ve c3 .

S

SDN Okuruu

SDN Okuru
Ben instagramda dolaşırken whatsapp resimlerinde ekran fotosu çekmişler ve yukarıda İpod yazıyor telefon büyüklüğünde bir şey jb falan diyorlar o olursa whatsapp yüklenirmiş jb nasıl birşeye benziyor ve bu ipod touch ios aygıtı mı ayrıca telefon gibi kullanabilir miyiz kendi kendimize yeni telefon numarası vdf avea hat falan kurabilir miyiz ipod'a ?

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Ben instagramda dolaşırken whatsapp resimlerinde ekran fotosu çekmişler ve yukarıda İpod yazıyor telefon büyüklüğünde bir şey jb falan diyorlar o olursa whatsapp yüklenirmiş jb nasıl birşeye benziyor ve bu ipod touch ios aygıtı mı ayrıca telefon gibi kullanabilir miyiz kendi kendimize yeni telefon numarası vdf avea hat falan kurabilir miyiz ipod'a ?

hatsız iphone gibi düşünebilirsin biraz daha ince. ama ona hat kuramazsın. wireless olan yerde kullanıp internete girersin extra mini ipad gibi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Git o paraya 599 tl ye lumia 735 al emin ol cihaza aşık olacaksın marketini de merak ediyorsan ne var ne yok die google a yaz çıkar windiws phone app store falan