Iphone X'i 13 aydır kullanıyorum. Batarya şu an %87.
Ben 15 aydır kullanıyorum. Bende %95. Çok mu fazla kablosuz şarj kullanıyorsunuz? Onun çok etkilediğini düşünüyorum.
Iphone X'i 13 aydır kullanıyorum. Batarya şu an %87.
Kablosuz şarj hiç kullanmadım. 30 kez civarı powerbank ile şarj ettim. Bu telefonda bir sorun var galiba.Ben 15 aydır kullanıyorum. Bende %95. Çok mu fazla kablosuz şarj kullanıyorsunuz? Onun çok etkilediğini düşünüyorum.
I phoneler icin diyorum bazı serilerin belli sayıda pert cihazları oluyor ip 6 s plus aldım 3 ayda pil pert oldu o kadar telefona düşkün biri değilim birde neyse diyeceğim oki senin telefonun şansına bağlı ama sağlamsa sıkıntı çıkarmaziPhone X için hızlı şarj adaptörü kullanan varmı pili çabuk öldürüyor mu ? Pil sağlığından bahsediyorum
X'den bahsediyoruz. Dediğim gibi 6100e çıktı zaten.15 bini gördü cihaz başkan 6 bin biraz ufak kalmış yaninda
iPhone X için hızlı şarj adaptörü kullanan varmı pili çabuk öldürüyor mu ? Pil sağlığından bahsediyorum
Peki pil sağlığı nasıl hızlı şarj pili çabuk deforme ediyor mu ?Ben iPhone X için 24 w çift USB çıkışlı şarj aletini kullanmaktayım. Gayette hızlı şarj ediyor. Öneririm.
![]()
Peki pil sağlığı nasıl hızlı şarj pili çabuk deforme ediyor mu ?
Teşekkür ederimHayır hiç bir şekilde pile olumsuz etki etmiyor
Ben iPhone X için 24 w çift USB çıkışlı şarj aletini kullanmaktayım. Gayette hızlı şarj ediyor. Öneririm.
![]()
Nasıl 85' e düşer ben sürekli oyun oynayan bir insan olmama rağmen %96' ın altına düşmemişti telefonu ilk çıktığı gibi alanlardanım nasıl oldu ki bu?
Ayırca bir sıkıntı olmaz değişimi Apple yapıyor sonuçta.
Ama aklım %85 e takıldı sahi nasıl oldu?