ykaan
Asistan
Neden ? ?Gecilmez
Neden ? ?Gecilmez
Kayda deger gelişme yokNeden ? ?
çift sim diyor xs çift sim li mi ?Sizce ,iphone x den iphone xs geçilirmi? değer mi?
Aradaki farkları görmek için tıklayın
Bende öyle bir sorun yokIphone X ahize hoparlöründe cızırtı sorunu yaşayan var mı? Ahize hoparlörü derken konuşma sırasında ki iç ses değil de mesela zil sesi (özellikle iphone zil sesi olan "zirve" sesinde) dinlediğimizde, video sitelerinden açtığımız piyano seslerinde , genelde bi cızırtı oluyor.
Bende öyle bir sorun yok
Ben anker aldım ve cok hızlı şarj ediyor.iphone x de hızlı şarj cihazı kullanan var mı ? Varsa hangi marka modeli kullanıyorsunuz ?
Ben anker aldım ve cok hızlı şarj ediyor.
Anker daha iyiydi bu hızlı şarj olayı yüzünden satıp note 9 a geçtimiphone x de hızlı şarj cihazı kullanan var mı ? Varsa hangi marka modeli kullanıyorsunuz ?
Ölçmedim ama kendi şarj aleyindrn çok daha hızlı oluyorNe kadar sürede tam doluyor
Anker daha iyiydi bu hızlı şarj olayı yüzünden satıp note 9 a geçtim
Memnunum özellikle şarj dolum süresi harika ve 1 günü dolu dolu kurcala elinden hiç düşürme bitirmiyor şarjı bitsede olduğun yerde 15 dk tak şarja % 30 40 lara geliyor kamera portre modu daha güzelNasil memnunmusunuz? Bende satip note 9 a gecmek istiyorum
Katılıyorum ayrıca kılıfsız kullanıldığı zaman telefonun duruşu gerçekten harikaMemnunum özellikle şarj dolum süresi harika ve 1 günü dolu dolu kurcala elinden hiç düşürme bitirmiyor şarjı bitsede olduğun yerde 15 dk tak şarja % 30 40 lara geliyor kamera portre modu daha güzel
Ben kullanmıyorum ama almayı düşünüyorum fakat ikinci el falan arkadaş kullanmış sıkıştığı için ben ondan alacağım o kapsız kullanıyordu bende pek kılıflı kullanmayı sevmiyorum, yinede bir şey olmasın diye kılıf almayı tercih edeceğim sanırım. Sizin önerileriniz var mı ne alabilirim. Diğer arkadaşım kendi telefonu için Zelyumdan ve N11den alıyormuş uygun ve güzel kılıflar var dedi. Sizce ne yapmalıyım?
Arkadaşlar geçen gün telefoncudan 256 gb 10 aylık cihaz aldım,aklıma takılan face ıd güzel çalışoyor sıkıntı yok ama ben videolarda gördüğüm yüz tanıma çalışırken ön kameranın orda bir ışık parlaması gibi bişeyler oluyordu,benim aldığımda bu olmuyor hiç ışık parlaması olmadan direk face ıd tanıyıp açıyor.Sizde de böylemi bende düşünüyorum ki ekran falan değişmiş olabilir mi acaba,yorum yazabilir misiniz
Bende öyle bir sorun vardı, telefonum bire bir değişti elime gelen telefon da ise yine cızırdama vardı 5 ay öyle kullandım sonra Face İd bozuldu daha da kötüsü telefonun ahizesinde ki cızırdama daha da arttı şöyle ki; müzik açtığımda ahize bölümündeki hoparlörden ses yerine sadece cızırdama geliyordu sonuç telefonumu dün servise verdim bakalım sonuç ne olacak.Iphone X ahize hoparlöründe cızırtı sorunu yaşayan var mı? Ahize hoparlörü derken konuşma sırasında ki iç ses değil de mesela zil sesi (özellikle iphone zil sesi olan "zirve" sesinde) dinlediğimizde, video sitelerinden açtığımız piyano seslerinde , genelde bi cızırtı oluyor.
merhabalar iphone x imin batarya ömrü 85 e düştü apple store dan almıştım cihazı bana şubat sonuna kadar getirdiğim takdirde apple bataryayı ücretsiz değişeceğini söyledi bende teslim ettim değişim için bu hafta içi alacağım tekrar fakat yalnız değişmek mantıklımı değişim sonrası cihazda herhangi bir sıkıntı olur mu su geçirmezlik ya da farklı bşe orjinalliği bozulur mu ?
kardeş hiç sorma bende yıllardır bir apple kullanıcısı olarak şok oldum ben oyun falanda oynamıyorum hiç sadece ara ara sosyal medya sadece bazen powerbank ve kablosuz şarj kullandım onuda arada işte kullanıyordum daha rahat pratik oluyor diye acaba ondan mı oldu diyeceğim ama madem öyle bir sıkıntı var neden kablosuz şarj özelliği koydular kullanamayacaksak gerçi emin değilim sorun bunları mı ama aklıma başka bir şey gelmiyor malesef... bu arada değişimi apple demişken pupa yapacak en yakın servis orasıydı apple yönlendirdi...Nasıl 85' e düşer ben sürekli oyun oynayan bir insan olmama rağmen %96' ın altına düşmemişti telefonu ilk çıktığı gibi alanlardanım nasıl oldu ki bu?
Ayırca bir sıkıntı olmaz değişimi Apple yapıyor sonuçta.
Ama aklım %85 e takıldı sahi nasıl oldu?
Bende öyle bir sorun vardı, telefonum bire bir değişti elime gelen telefon da ise yine cızırdama vardı 5 ay öyle kullandım sonra Face İd bozuldu daha da kötüsü telefonun ahizesinde ki cızırdama daha da arttı şöyle ki; müzik açtığımda ahize bölümündeki hoparlörden ses yerine sadece cızırdama geliyordu sonuç telefonumu dün servise verdim bakalım sonuç ne olacak.