iPhone X Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _X_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Çentiğin kullanışlı olması lazım. Renk değişimi olabilir. Veya macbook gibi bar yapılmalı

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Hızlı şarj kullanmayı düşünmüyorum bir makale vardı cnetteydi sanırım. Pil ömrünü tüketiyor diye. 7 bin lira verdiğim cihazın pilide erken ölmesin bir zahmet

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
İphone X’i inceledim bugün. 7 plusla karşılaştırdım ekran renkleri aynı, kameraları aşırı benzer x biraz sarımsı çekiyor. Çok bir fark göremedim kullanım bakımından farklı

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
İphone X’i inceledim bugün. 7 plusla karşılaştırdım ekran renkleri aynı, kameraları aşırı benzer x biraz sarımsı çekiyor. Çok bir fark göremedim kullanım bakımından farklı
Renkler aynı değil iPhone canlı gözükmesi için renkleri biraz sarımtırak yaparak çarpıtmış yani bi nevi çakma amoled yapmış iPhone x te ise hakiki öz ve öz oled var siyah tam siyah renkler vibrant
Onun dışındakilere katılıyorum

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
Bende çok merak ediyorum eğer olursa ne anlamı kaldı o Apple in kabloların. Bir zararı olur mu acaba Samsung şarj aletinin.

Kerem enginar bununla 8 plus'u şarj etmişti ama videoda süre yazmıyor.

Sosyal medyadan mesaj attım umarım görür.

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Ben Samsung un adaptörüyle de oluyor mu onu da merak ediyorum

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
Ben siz Apple kullanıcılarını anlayamıyorum.

Apple Eşek yüküyle en güçlü rakipten 1100 TL fazla para alıyor. Türkiye için böyle Avrupa'da 150 Euro Amerika'da 50 dolar.
Kutu aksesuarları tarafında Samsung bariz önde.
Amerika'da 950 dolar olan Note burada 1300 Amerika'da 1000 dolar olan X burada 1600 dolar.

Aksesuarlar o kadar pahalı ki. Samsung aksesuarlarına yöneliyorsunuz.

Ve hala Note 8/S8 almak yerine gidip X alıyorsunuz.

Ne diyeyim hayırlı olsun.
--- Gönderi Güncellendi ---

Çünkü android sevmiyoruz :D

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Google androidi adam gibi stabil kasmadan güvenli yapsa ekosistemi apple gibi olsa kullanayım.Hiçbiri yok ki bunların

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
OnePlus kullanın Sony kullanın Google'ın kendine bile hayrı yok.
Güvenlik diyoruz. Samsung Knox platformu iOS'dan güvenlidir.
Hocam siz değil miydiniz iOS 11 çökertti 7 Plus'u androide döndü diyen?

Şuan ios 11 hız olarak ios 10’u da geçti. Update ile halloluyor kısacık sürede hadi Androidde böyle birşey olsun aylarca beklersin düzelecek diye milyon tane cihaz var piyasada
Bugüne kadar bir tane haber vaka işittin mi ios’a virüs bulaştı vs diye .Virüs nasıl yazılsın kodları bilinmeyen işletim sistemine knox güvenli de sadece kendine güvenli diğer firmaların böyle bir uygulaması yok.
Yedek alıyorum itunes icloud fark etmez yedeği geri yükleyince herşey geri geldiği gibi uygulama düzeni şifreler ayarlar olduğu gibi geliyor düzenim devam ediyor nasıl kullanıyorsam ; androidde nerede böyle birşey?
Piyasada bir sürü bluetooth kulaklık var mesela. Hangi birisi androidde airpods gibi stabil ve denildiği gibi senkronize uyumlu çalışıyor.
Android çağ atladı ancak hala kaç fırın ekmek yemesi lazım

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Hızlı şarj için güzel bir çözüm ürettim ve bunu arayıp apple a sordum arkadaşlar. Eğer elinizde mac veya iPad adaptörü varsa kablo almanıza gerek yok. iPhone un şarj kablosunun ucuna 25 30 tl ye aldığımız usb 3.0- usb type-c dönüştürücüyü takıyoruz ve adaptöre bağlıyoruz. Yine hızlı şarj olmuş oluyor.

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
Hızlı şarj için güzel bir çözüm ürettim ve bunu arayıp apple a sordum arkadaşlar. Eğer elinizde mac veya iPad adaptörü varsa kablo almanıza gerek yok. iPhone un şarj kablosunun ucuna 25 30 tl ye aldığımız usb 3.0- usb type-c dönüştürücüyü takıyoruz ve adaptöre bağlıyoruz. Yine hızlı şarj olmuş oluyor.

Bu gerçekten işe yarıyor mu ?

Nereden alıyoruz bu adaptörü

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Ben 25 TL’ye aldım. Apple’dan almanız gerekmiyor.

Sıfır Noktası

Öğrenci
Reaksiyon puanı
35
iPhone 7 içinde geçerli mi bu yöntem, ciddi bir faydası olur mu sizce ?

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
Apple deri kılıf ve spigen kılıfları arasında kaldım.

Kalite olarak hangi kılıfı önerirsiniz?