MrJokes
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 283
Bende 256 aldım. En iyisi en üstü olsun dedim. Çünkü bir daha telefon değiştirmek istemiyorum(değiştirdi64 yetmeyeceği için 256 aldım keşke 128 çıkarsalardı.

Bende 256 aldım. En iyisi en üstü olsun dedim. Çünkü bir daha telefon değiştirmek istemiyorum(değiştirdi64 yetmeyeceği için 256 aldım keşke 128 çıkarsalardı.
Bu cihazı kullanım şeklin ne yönde olucak hocam ? Sonuçta 7 liraya yakın bir fiyat 256 lık hani en az 5 yıl kullanırım mı diyosan yoksa seneye çıkan iphone modellerine göre değiştirebilirim düşünceniz var mı ?
Sabah 10.15 te benimle inşallahNe zaman geliyo canavarlar size öğrenebildiniz mi sayın x ciler![]()
Bende aynısını diyorum her sene . Yine aynı oluyor.Uzun süre kullanacağım artık hocam değiştirmeyi düşünmüyorum.
Nihayet iPhone x aldımzorlu dan alacak arkadaşlar rezervasyon yaptırması gerekiyor bilginize.
Saolasın aynen var gece 12 ile 6 arası rezervasyon açmışlar rezervasyon almadan gelen 50 100 kişi vardı onlarıda gelmeyenler olursa araya alacaklarmışHayırlı olsun o kadar talep var mı ya![]()
Saolasın aynen var gece 12 ile 6 arası rezervasyon açmışlar rezervasyon almadan gelen 50 100 kişi vardı onlarıda gelmeyenler olursa araya alacaklarmış
Hocam seni gordum sabah bende oradaydim ve hatta apple pr gorevlisi benim iceri girisimi begenmis medya departmani izin almak icin imza aldi benden nedyaya servis etmek adina anlayacagin ifsa oldukNihayet iPhone x aldımzorlu dan alacak arkadaşlar rezervasyon yaptırması gerekiyor bilginize.
Hayırlı olsun valla ben kameralara çekilmemek için köşe bucak kaçtımHocam seni gordum sabah bende oradaydim ve hatta apple pr gorevlisi benim iceri girisimi begenmis medya departmani izin almak icin imza aldi benden nedyaya servis etmek adina anlayacagin ifsa olduk)
Hayırlı olsun benimde az önce elime ulaştı.Nihayet iPhone x aldımzorlu dan alacak arkadaşlar rezervasyon yaptırması gerekiyor bilginize.
Nihayet iPhone x aldımzorlu dan alacak arkadaşlar rezervasyon yaptırması gerekiyor bilginize.
6 bin lira fiyat girişine rağmen talebin çok olmasına şaşıranlar var aramızda ama 6 bin lira her ne kadar Türkiye şartlarında bir telefon için çok olsada ülke genelinde bu parayı telefon dışında pek çok farklı şeylere harcayabilen insanlar varo yüzden ben şaşırmadım alanlara tekrardan hayırlı olsun
6 bin tl veren insanın aylık 10 bin tl geliri olması lazım çoğu insanda kontratlı alıyor ama öylede cihaz bildiğim kadarıyla 2 tl fark ediyor al sana 8 bin tl öde öde bitmez![]()
Bu nasıl mantık ya ?
O zaman golf araba alanların da aylık 200 milyar maaşı olsun?
Hadi gözün aydın sanada hayırlı olsun başkanTurkcell'den verdiğim sipariş az önce elime ulaştı.
Hadi gözün aydın sanada hayırlı olsun başkannasıl canavar ne renk aldın sen ?
Katılıyorum ve 2 ay içinde iade etmeyi düşünüyorumSilver aldım siyah boğuyor beni
Hepimize hayırlı olsun güle güle kullansın alan arkadaşlar.
--- Gönderi Güncellendi ---
Plus kullanan biri olarak ilk önce elime alınca bu ne dedim![]()
Son sürümü güncelledin mi bende öyle bi sorun olmadı siyahlık yokBu ınstagram ile snapchat güncelleme yapmadımı ? ekranın alt ve üstü siyah iPhone 4 kullanıyor gibiyim