iPhone X Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _X_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
Bu cihazı kullanım şeklin ne yönde olucak hocam ? Sonuçta 7 liraya yakın bir fiyat 256 lık hani en az 5 yıl kullanırım mı diyosan yoksa seneye çıkan iphone modellerine göre değiştirebilirim düşünceniz var mı ?

Uzun süre kullanacağım artık hocam değiştirmeyi düşünmüyorum.

ADR3NaLiN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Nihayet iPhone x aldım :) zorlu dan alacak arkadaşlar rezervasyon yaptırması gerekiyor bilginize.

salihbuldur

Doçent
Reaksiyon puanı
168
Saolasın aynen var gece 12 ile 6 arası rezervasyon açmışlar rezervasyon almadan gelen 50 100 kişi vardı onlarıda gelmeyenler olursa araya alacaklarmış

Vay be hiç beklemezdim açıkçası 6 bin giriş fiyatından giren bir cihaz için bu kadar ilgi beni şaşırttı açıkçası :)

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
IPhone X stok sorunu çözüldü şu an itibariyle turkcell vatan gibi yerlerde bulunabiliyor önceden yurtdışından almayı düşünüyordum ama dolar bu hale gelince Türkiye den almak mecbur oldu

exalibur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Nihayet iPhone x aldım :) zorlu dan alacak arkadaşlar rezervasyon yaptırması gerekiyor bilginize.
Hocam seni gordum sabah bende oradaydim ve hatta apple pr gorevlisi benim iceri girisimi begenmis medya departmani izin almak icin imza aldi benden nedyaya servis etmek adina anlayacagin ifsa olduk :))

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
Millet telefonu eskitti biz kargo bekliyoruz 4-6 arası geleceklermiş.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Vatan da stok çok millet burdan stok yok diye yakınıyor almak isteyen vatandan alsın

ADR3NaLiN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Hocam seni gordum sabah bende oradaydim ve hatta apple pr gorevlisi benim iceri girisimi begenmis medya departmani izin almak icin imza aldi benden nedyaya servis etmek adina anlayacagin ifsa olduk :))
Hayırlı olsun valla ben kameralara çekilmemek için köşe bucak kaçtım :))

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Ben sonradan fikir değiştirip siyah olanı aldım. Bu arada. Telefonun ilk açılışında ufak bir ısınma sezdim. Telefon çok değişik duruyor. Gerçekten farklı. Note 8 de çok güzeldi ama bugün farkına vardım cebimdeyken ayakkabımı bağlayamıyordum :D

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
6 bin lira fiyat girişine rağmen talebin çok olmasına şaşıranlar var aramızda ama 6 bin lira her ne kadar Türkiye şartlarında bir telefon için çok olsada ülke genelinde bu parayı telefon dışında pek çok farklı şeylere harcayabilen insanlar var :) o yüzden ben şaşırmadım alanlara tekrardan hayırlı olsun

salihbuldur

Doçent
Reaksiyon puanı
168
6 bin lira fiyat girişine rağmen talebin çok olmasına şaşıranlar var aramızda ama 6 bin lira her ne kadar Türkiye şartlarında bir telefon için çok olsada ülke genelinde bu parayı telefon dışında pek çok farklı şeylere harcayabilen insanlar var :) o yüzden ben şaşırmadım alanlara tekrardan hayırlı olsun

6 bin tl veren insanın aylık 10 bin tl geliri olması lazım çoğu insanda kontratlı alıyor ama öylede cihaz bildiğim kadarıyla 2 tl fark ediyor al sana 8 bin tl öde öde bitmez :)

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
6 bin tl veren insanın aylık 10 bin tl geliri olması lazım çoğu insanda kontratlı alıyor ama öylede cihaz bildiğim kadarıyla 2 tl fark ediyor al sana 8 bin tl öde öde bitmez :)

Bu nasıl mantık ya ?

O zaman golf araba alanların da aylık 200 milyar maaşı olsun?

salihbuldur

Doçent
Reaksiyon puanı
168
Bu nasıl mantık ya ?

O zaman golf araba alanların da aylık 200 milyar maaşı olsun?

Golf arabam var aylık 200 milyar gelirim yok ama nakit aldım varsa paran alırsın onu demek istiyorum askeri ücrete çalışıp gidip 8000 tl ye kontratlı telefon almak bana mantıklı gelmiyor kutuyu açtığın zaman direk 2. El olmuş oluyor :)

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
Turkcell'den verdiğim sipariş az önce elime ulaştı.

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
Hadi gözün aydın sanada hayırlı olsun başkan :) nasıl canavar ne renk aldın sen ?

Silver aldım siyah boğuyor beni :)

Hepimize hayırlı olsun güle güle kullansın alan arkadaşlar.
--- Gönderi Güncellendi ---
Plus kullanan biri olarak ilk önce elime alınca bu ne dedim :D

ADR3NaLiN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Silver aldım siyah boğuyor beni :)

Hepimize hayırlı olsun güle güle kullansın alan arkadaşlar.
--- Gönderi Güncellendi ---
Plus kullanan biri olarak ilk önce elime alınca bu ne dedim :D
Katılıyorum ve 2 ay içinde iade etmeyi düşünüyorum:( Ekran uzunluğu iyi de en ‘i baya dar plus a göre

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
Bu ınstagram ile snapchat güncelleme yapmadımı ? ekranın alt ve üstü siyah iPhone 4 kullanıyor gibiyim

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Buraya şimdiden yazıyorum 256 alacak arkadaşlar almasın aradaki farka airpods alsın bence parasına değiyor.