Kim kullanmışta kötülüyor ben hiç bi marka da hiç bi model de takılmıyorum bu tarz şeylere.bende beğenmedim x i tasarım ve fiyat konusunda asla da almam ama kullanmadan da kötü diyemem her telefonun tasarımına laf söylerim ama kullanımına asla çünkü önce kullanmak gerek diye düşünüyorumHerkesin kötülediği kadar var mı bu telefon ya. Yıllardır Apple kullanırım. Note 8 e geçtim rahatım torrentten tut herşeye kadar kullanmak çok güzel. Ama X kötülendiği kadar var mı merak ettim açıkçası.
Ben kullandım üç gün,benim cihazda YouTube da iken ısınma çok oluyordu bende geri yolladım para iadesi istedim,bakalım ne olacak.Yanlış anlamayın lütfen, hakaret amaçlı sormuyorum, şu anda telefonu alıp kullanan kaç kişisiniz ?
@_X_
Firma öyle söylüyor onun yalancısıyımApple iyi para vermiş de sen şuna
1200 Nitlik ekran karşısında Samsung'un ürettiği 625 nitlik bir panel mi en iyi ekranmış
Yersen![]()
Birde ellerinde 50 sene sonrasının teknolojisi var diyorlarIsınma sorunu çok dillendirilmeye başladı.
Birde ellerinde 50 sene sonrasının teknolojisi var diyorlar![]()
Böyle şirketlerin ısınma sorunu gibi hata yapması üzücü o zaman. Bence o gelecek yılın teknolojisi bile olabilirVar zaten bilerek geriden geliyor adamlar ne yapsa alıyorlar çünkü![]()
Böyle şirketlerin ısınma sorunu gibi hata yapması üzücü o zaman. Bence o gelecek yılın teknolojisi bile olabilir![]()
Günümüzde garajda bile yazılım üretiliyorkenve sorunsuz çalışıyorken cidden ama cidden bu şirketlerin yaptığı büyük hata o zamaniOS 11 ile alakalı olabilir tam bilmiyorum.
Günümüzde garajda bile yazılım üretiliyorkenve sorunsuz çalışıyorken cidden ama cidden bu şirketlerin yaptığı büyük hata o zaman![]()
Dedim ya ne zaman çözüzünürlük artırsalar bocalıyorlar.Isınma sorunu çok dillendirilmeye başladı.
Sen önce 8'in fiyatını takip et 3700-3800'e bulunuyor. Hoş hala o fiyat için bile çöpNe kral ne kral.yil basindan sonra 3500 duser fiyat)gral ciplak
))satilmiyor arkadas adamlar dusurecek o fiyati.noğt 8 alacaklar almasin.marti beklesin
))500-1000 tl den olmayin...
Aynen öyle s8 kullanıyorum 2k çözünürlük ile hiç ısınma yokDedim ya ne zaman çözüzünürlük artırsalar bocalıyorlar.
Note bu senenin kralı![]()
Sen önce 8'in fiyatını takip et 3700-3800'e bulunuyor. Hoş hala o fiyat için bile çöpEderi 2500-2400 TL
![]()
Aynen katılıyorum.Bu kadar gömmemek lazim bence ben alacağım iyice bi inceledikten sonra.
Aralık ayı gibi İNŞALLAH bu kulübe katılacağım.![]()
10 bin Tl dir kesin 48 ay diye dünya kazık geçiriyorlardır zaten telefon 24 ay kullandıktan sonra eskiyecek garantisi bitecek hala taksit ödeyeceğim saçmalığın daniskası ne anladım bu işten. Giderim 4000 bin TL ye Note 8 alıp bir de yanına Samsung un windows klavyeli tabletini alırım mis gibi olurKimse vermez o parayı.
Gerçi Turkcell 48 aya çıkarmış alırlar yine![]()
O paraya gider bir Oneplus5,Xiaomi Mi6 alır yanına da üst düzey bir masaüstü dizerim10 bin Tl dir kesin 48 ay diye dünya kazık geçiriyorlardır zaten telefon 24 ay kullandıktan sonra eskiyecek garantisi bitecek hala taksit ödeyeceğim saçmalığın daniskası ne anladım bu işten. Giderim 4000 bin TL ye Note 8 alıp bir de yanına Samsung un windows klavyeli tabletini alırım mis gibi olur![]()
Aynen öyleO paraya gider bir Oneplus5,Xiaomi Mi6 alır yanına da üst düzey bir masaüstü dizerim.
Hocam bunun benzin ile ne alakası var.O pahalı diye Iphone X fiyatının 6500 TL olmasına laf etmeyecek miyiz?İkisi çok ayrı konular.O zaman araba fiyatları çok fazla diye Iphone X almaktan geri durmayalım.Yapmayın etmeyin bir telefona 6500 TL vermek en başında israftır.Benim tek eleştirim fiyatına onuda benzinin litresi 6 tl olan bir zamanda iPhone fiyatını eleştirmek ne kadar doğru tartışılır . 24 kasımı sabırsızlıkla bekliyorum gelsinde deneyelim
Bence çok alakası var 6 bin tl lik telefonun 2 bin küsürü vergi ondan bu kadar Pahalı geliyor millete asgari ücretin 1800 dolar olduğu ülkede 1000 dolar ürünHocam bunun benzin ile ne alakası var.O pahalı diye Iphone X fiyatının 6500 TL olmasına laf etmeyecek miyiz?İkisi çok ayrı konular.O zaman araba fiyatları çok fazla diye Iphone X almaktan geri durmayalım.Yapmayın etmeyin bir telefona 6500 TL vermek en başında israftır.
Ayrıca iPhone x fiyatı bildiğim kadarıyla 6099 tl yine yanılmıyorsam applestoreden nakit alırsanız %4 indirim oluyorHocam bunun benzin ile ne alakası var.O pahalı diye Iphone X fiyatının 6500 TL olmasına laf etmeyecek miyiz?İkisi çok ayrı konular.O zaman araba fiyatları çok fazla diye Iphone X almaktan geri durmayalım.Yapmayın etmeyin bir telefona 6500 TL vermek en başında israftır.