iPhone X Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _X_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jubei

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
479
Yanlış anlamayın lütfen, hakaret amaçlı sormuyorum, şu anda telefonu alıp kullanan kaç kişisiniz ?
@_X_

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Herkesin kötülediği kadar var mı bu telefon ya. Yıllardır Apple kullanırım. Note 8 e geçtim rahatım torrentten tut herşeye kadar kullanmak çok güzel. Ama X kötülendiği kadar var mı merak ettim açıkçası.
Kim kullanmışta kötülüyor ben hiç bi marka da hiç bi model de takılmıyorum bu tarz şeylere.bende beğenmedim x i tasarım ve fiyat konusunda asla da almam ama kullanmadan da kötü diyemem her telefonun tasarımına laf söylerim ama kullanımına asla çünkü önce kullanmak gerek diye düşünüyorum

E.Lokmanoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Yanlış anlamayın lütfen, hakaret amaçlı sormuyorum, şu anda telefonu alıp kullanan kaç kişisiniz ?
@_X_
Ben kullandım üç gün,benim cihazda YouTube da iken ısınma çok oluyordu bende geri yolladım para iadesi istedim,bakalım ne olacak.

gorkemmalp

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Keşke Apple çentiği de ayrı satsaymış [emoji41] ilk biz düşünüp yaptık, dünyanın en kaliteli çentiği, sadece 500 TL.

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Burada kıstas Note 8. Hakikaten ilk defa bu kadar kararsız kalıyorum. Pek mantıklı gelmiyor sanki X 'in daha büyük boyutlu olanı çıkacak gibi . X plus vb. Önceden iphone alan adam Mac sahibi ya da apple watch sahibiydi. Şimdi 6-7000 tl lik cihazdan bahsediyoruz. Alan adam o ekosistemi nasıl sağlayacak mac vs yoksa.
--- Gönderi Güncellendi ---
Ayrıca 24 kasımda satışa çıkacak telefon yine karaborsa olacak yine gönderim süreleri 5-6 hafta diyecek. Ön siparişler dakikasına kapanıyor. Resmen rezillik bu.

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
Isınma sorunu çok dillendirilmeye başladı.

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
Günümüzde garajda bile yazılım üretiliyorkenve sorunsuz çalışıyorken cidden ama cidden bu şirketlerin yaptığı büyük hata o zaman :D

Valla x alasım var ama 6 bin çok be :D

Bugün gidip note 8 ile oynayacağım biraz bakalım hoşuma giderse geçerim

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Ne kral ne kral.yil basindan sonra 3500 duser fiyat:))gral ciplak:)))satilmiyor arkadas adamlar dusurecek o fiyati.noğt 8 alacaklar almasin.marti beklesin:)))500-1000 tl den olmayin...

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ne kral ne kral.yil basindan sonra 3500 duser fiyat:))gral ciplak:)))satilmiyor arkadas adamlar dusurecek o fiyati.noğt 8 alacaklar almasin.marti beklesin:)))500-1000 tl den olmayin...
Sen önce 8'in fiyatını takip et 3700-3800'e bulunuyor. Hoş hala o fiyat için bile çöp :D Ederi 2500-2400 TL :D

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Bu kadar gömmemek lazim bence ben alacağım iyice bi inceledikten sonra.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Telefonun tasarımı ve parmak izi olmaması kullanıcıyı soğutuyor o çentik bir çok kullanıcının gözüne batıp rahatsız edecektir

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Kimse vermez o parayı.

Gerçi Turkcell 48 aya çıkarmış alırlar yine :D
10 bin Tl dir kesin 48 ay diye dünya kazık geçiriyorlardır zaten telefon 24 ay kullandıktan sonra eskiyecek garantisi bitecek hala taksit ödeyeceğim saçmalığın daniskası ne anladım bu işten. Giderim 4000 bin TL ye Note 8 alıp bir de yanına Samsung un windows klavyeli tabletini alırım mis gibi olur :)

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
10 bin Tl dir kesin 48 ay diye dünya kazık geçiriyorlardır zaten telefon 24 ay kullandıktan sonra eskiyecek garantisi bitecek hala taksit ödeyeceğim saçmalığın daniskası ne anladım bu işten. Giderim 4000 bin TL ye Note 8 alıp bir de yanına Samsung un windows klavyeli tabletini alırım mis gibi olur :)
O paraya gider bir Oneplus5,Xiaomi Mi6 alır yanına da üst düzey bir masaüstü dizerim :D.

ADR3NaLiN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Benim tek eleştirim fiyatına onuda benzinin litresi 6 tl olan bir zamanda iPhone fiyatını eleştirmek ne kadar doğru tartışılır . 24 kasımı sabırsızlıkla bekliyorum gelsinde deneyelim

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Benim tek eleştirim fiyatına onuda benzinin litresi 6 tl olan bir zamanda iPhone fiyatını eleştirmek ne kadar doğru tartışılır . 24 kasımı sabırsızlıkla bekliyorum gelsinde deneyelim
Hocam bunun benzin ile ne alakası var.O pahalı diye Iphone X fiyatının 6500 TL olmasına laf etmeyecek miyiz?İkisi çok ayrı konular.O zaman araba fiyatları çok fazla diye Iphone X almaktan geri durmayalım.Yapmayın etmeyin bir telefona 6500 TL vermek en başında israftır.

ADR3NaLiN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Hocam bunun benzin ile ne alakası var.O pahalı diye Iphone X fiyatının 6500 TL olmasına laf etmeyecek miyiz?İkisi çok ayrı konular.O zaman araba fiyatları çok fazla diye Iphone X almaktan geri durmayalım.Yapmayın etmeyin bir telefona 6500 TL vermek en başında israftır.
Bence çok alakası var 6 bin tl lik telefonun 2 bin küsürü vergi ondan bu kadar Pahalı geliyor millete asgari ücretin 1800 dolar olduğu ülkede 1000 dolar ürün
--- Gönderi Güncellendi ---
Ayrıca iPhone x fiyatı bildiğim kadarıyla 6099 tl yine yanılmıyorsam applestoreden nakit alırsanız %4 indirim oluyor