iPhone SE Oneplus 5

Reaksiyon puanı
258
Yahu ne fanboyluu aç youtube de bak şaka gibi geliyor sana ama SE S8 Plus'ı bazı noktalarda tokatlıyor :D asıl sen bırak fanboyluğu.7 Plus ile Oneplus 5 i birde 2-3 sene sonra karşılaştır bakalım neler çıkacak ortaya :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
258
Hangi noktalar onlar???
Youtube de hız testine baktım bazı uygulamalarda hatta çoğu uygulamarda se daha hızlı açıyor o yönden dedim.Şaka gibi ama gerçek bir de fanboy diyor.Açsın baksın kanıt var.
--- Gönderi Güncellendi ---
SE hızlı açınca bahaneler .s.s o zaman ben de senin attığın videoya bahane üretirim .s

M

Murat Burç

SDN Okuru
Youtube de hız testine baktım bazı uygulamalarda hatta çoğu uygulamarda se daha hızlı açıyor o yönden dedim.Şaka gibi ama gerçek bir de fanboy diyor.Açsın baksın kanıt var.
SE hızlı açınca bahaneler .s.s o zaman ben de senin attığın videoya bahane üretirim .s
Bazı uygulamarlı S7 Edge daha güçsüz işlemciye sahip olmasına rağmen 7 Plus'dan daha hızlı açıyor onu ne yapacağız?

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Ya attik ya buraya linkini .kendim kullaniyorum diyorum.iphone se 64 gb siyah modelini.op5 dandikmi degil guzel telefon ama appstore yi filan o kadar gec actigini ilk o videoda gordum diyorum.hatta iskillendim benmi fsrk etmedim diye tekrar tekrar denedim 2 sn store girisi var bilen bilir store acilisi uzun zahmetlidir.anlamak zor ya 3g den baglamis adam yada 5s koymus compareye :₺)))

Reaksiyon puanı
5,164
Bu açılış sürelerini bir daha anlatacağımı sanmıyorum ama stabilite ile hiçbir alakası yok

Ki hadi one plusun yanına yaklaşamazda hadi işlemci bakımından se ile ikisi eşit olsun

Sen adama 640p gÖz üm kadar telefonumu önereceksin

Hadi önerdin bu telefonun ekran çerçeve oranı ekran boyutu ağırlığı kalınlığı var her türlü op5

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hayır burda niye S8'i niye karıştırıyoruz?
Cihaz One Plus 5 öbürü SE. OP5 değil SE, 7 Plus'un içinden girip çıkıyor ve birileri hala ortaya S8 sürüyor. Apple fanboyluğu yapıam diye saçmalıyorsunuz.
Ya attik ya buraya linkini .kendim kullaniyorum diyorum.iphone se 64 gb siyah modelini.op5 dandikmi degil guzel telefon ama appstore yi filan o kadar gec actigini ilk o videoda gordum diyorum.hatta iskillendim benmi fsrk etmedim diye tekrar tekrar denedim 2 sn store girisi var bilen bilir store acilisi uzun zahmetlidir.anlamak zor ya 3g den baglamis adam yada 5s koymus compareye :₺)))
5S olsa OP5'in 1 dakika 20 saniyede bitirdiği yeri 2 dakikada mı bitirir?
Hadi ordaki 5S, 7 Plus'u tokatlamasına ne diyeceksiniz?

Reaksiyon puanı
258
Kendin
Bazı uygulamarlı S7 Edge daha güçsüz işlemciye sahip olmasına rağmen 7 Plus'dan daha hızlı açıyor onu ne yapacağız?
S8 Plus performns olarak SE den üstün değil mi? Üstün.Peki SE uygulamaları hızlı açıyor onu ne yapacaz.1 ya da taş çatlasın 1.5 sene sonra S7 Edge'in adı duyulmayacak tıpkı S6 S6 EDGE S6 EDGE PLUS gibi.

Bu açılış sürelerini bir daha anlatacağımı sanmıyorum ama stabilite ile hiçbir alakası yok

Ki hadi one plusun yanına yaklaşamazda hadi işlemci bakımından se ile ikisi eşit olsun

Sen adama 640p gÖz üm kadar telefonumu önereceksin

Hadi önerdin bu telefonun ekran çerçeve oranı ekran boyutu ağırlığı kalınlığı var her türlü op5
Küçük ekran takmadığı için önerdim.Yoksa önermezdim.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Note 4 vs İphone 6 üzerinden 2.5 sene geçmiş iki cihazın karşılaştırması ve Note 4 nerdeyse tüm uygulamarda tokat üstüne tokat atıyor.

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Yahu ne fanboyluu aç youtube de bak şaka gibi geliyor sana ama SE S8 Plus'ı bazı noktalarda tokatlıyor :D asıl sen bırak fanboyluğu.7 Plus ile Oneplus 5 i birde 2-3 sene sonra karşılaştır bakalım neler çıkacak ortaya :D

Onunda linkini attim foruma .anlamak istemeyene biseyi anlatamazsin.fanboy manboy bu arkadasin konusmalarinda bazen sknti olabiliyo.bilmende fsyda var bosuna sinir yapma yani

M

Murat Burç

SDN Okuru
S8 Plus performns olarak SE den üstün değil mi? Üstün.Peki SE uygulamaları hızlı açıyor onu ne yapacaz.1 ya da taş çatlasın 1.5 sene sonra S7 Edge'in adı duyulmayacak tıpkı S6 S6 EDGE S6 EDGE PLUS gibi.
Yahu ben diyorum sana ne bu acizlik?:D
Karşılaştırma konusu OP5 vs SE, S8 nerden çıktı? OP5'in performanslı belli 7 Plus'un içinden geçtiği belli diyorum hala birşeyler anlatıyorsun.
SE vs S8 konusuna gelirsek 15 tane cihaz için özel yazılan oyunun 640P ekranda taş çatlasın 5 saniye açılmasını sen performans olarak görüyorsan. Ben de S7 ve S8'in çoğu uygulamayı 7 plusdan 1-2 saniye daha hızlı açmasını performanslı olarak görürüm

Reaksiyon puanı
258
Onunda linkini attim foruma .anlamak istemeyene biseyi anlatamazsin.fanboy manboy bu arkadasin konusmalarinda bazen sknti olabiliyo.bilmende fsyda var bosuna sinir yapma yani
Elimde kanıt var izledim diyorum adam fanboy diyor ya :D Kendisi fanboyluğu bıraksa iş bitecek .s
Se nin performanslı olduğunu anlatmak için yazdım.Bak gör S8 e bile kafa tutuyor demek için.7 Plus'ı tokatlıyormuş tokatlasın bakalım 2-3 sene sonra kim kimi tokatlayacak.

M

Murat Burç

SDN Okuru
7 Plus'un donanımı S8 sev,yes,nde S7, 6S seviyesinde bir işlemciye sahip sonuç bu
Hızlı falan filan işte öyle diyorsunuz ya 7 Plus'da hızlı anca oyun açılışlarında
Hatta S7 tinderi 3, viberi 2 saniye önce açıyor daha hızlı açtığı bariz belli
Elimde kanıt var izledim diyorum adam fanboy diyor ya :D Kendisi fanboyluğu bıraksa iş bitecek .s
Ne fanboyluğu? gelip SE'yi savunmak için işin içine S8'i sokan sensin. Konu One Plus 5, tekrar söylüyorum One Plus5'de 7 Plus'u geçiyor mu geçiyor.
Birbirinze gaz vermeyi bırakın
Se nin performanslı olduğunu anlatmak için yazdım.Bak gör S8 e bile kafa tutuyor demek için.7 Plus'ı tokatlıyormuş tokatlasın bakalım 2-3 sene sonra kim kimi tokatlayacak.
Üzerinden 2.5 sene geçmiş iPhone6 ve Note 4'ü attım. Note 4, 6'yı tokatlıyor aç izlemeden konuşma.

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Sıkıntı bi cocuk konusma desen ofsayt

Son düzenleyen moderatör:
M

Murat Burç

SDN Okuru
Sikinti bi cocuk konusma desen ofsayt
Yahu ben kaç tane One Plus 5'in ezip geçtğine dair video attım siz hala yok şöyle SE yok böyle SE. SE'yi bir savunma çabası.
Sıkıntılı olan ben değilim sıkıntılı olan iPhone iPhone diye diye gerçekleri görememeniz.
Şunu aklınıza sokun hiçbir klasmanda SE, One Plus 5'den önde değil.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yahu yazdım ya arkadaş niye S8 i kattığımı neyse..Konu sahibi arkadaş ne alırsa şimdiden hayırlı olsun.
Yahu önünde SE ile karşılaştırması yapılan bir One Plus 5 varken kıyas diye niye S8'i önümüze koyuyorsun?
OP5 dediğimiz cihazın geri kaldığı bir nokta neredeyse yokken niye nasıl SE önerebiliyorsun?
Konu sahibi arkadaşa söylüyorum bunu.
Teknoseyir'den Murat Gamsız hala One Plus One'ı hiçbir sıkıntı olmadan kullanan insanların olduğunu söylüyordu. Büyük ihtimal One Plus 5 incelemesinde.
One Plus 5 hiçbir klasmanda SE'ye karşı geri kalmayan bir cihaz OP5'i al geç diyeceğim zaten bana özelden OP5 alacağını söylemiştin demi şimdi hatırladım.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Onu bunu bırakın da ekran çerçeve oranı %60 olan bir iphone se den bahsediyoruz telefon resmen çerçevelerin efendisi bu telefonu görünce insan sonye de şükrediyor en azından adamlar %70 seviyesine yakın telefonlar yapıyorlar xa1in bile tasarımı daha başarılı.
İçinde dünyanın en güzel özellikleri olsa da boş 4' ekranlı çerçevelerin efendisi telefon olan se yi almak hiçbir türlü bana mantıklı gelmiyor sene olmuş 2017 hadi sene 2012 olsaydı neyse.
Tekrar söylüyorum tp link neffos c5 max bile daha başarılı daha alınabilir bir cihaz olmuş iphone se den.

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Hayır burda niye S8'i niye karıştırıyoruz?
Cihaz One Plus 5 öbürü SE. OP5 değil SE, 7 Plus'un içinden girip çıkıyor ve birileri hala ortaya S8 sürüyor. Apple fanboyluğu yapıam diye saçmalıyorsunuz.

5S olsa OP5'in 1 dakika 20 saniyede bitirdiği yeri 2 dakikada mı bitirir?
Hadi ordaki 5S, 7 Plus'u tokatlamasına ne diyeceksiniz?

Burdaki hicbi telefonu gommuyorum ben fsrk orda anladinmi.cunku onunda bi seveni kullanani illaki vardir.ben se kulaniyorum memnuniyetimo anlatiyorim sen s7 kullaniyosum memnuniuetini anlatiyosun.buraya kadsr sknti yok zaten ama fanboy bos yapma yardi gecti gibi laflar tahrik ediyo direk ne dediginin olcusu cok kaciyo.disarda millet birbirine giriyo bu laflardan kaldiki yazi var burda kalici.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Burdaki hicbi telefonu gommuyorum ben fsrk orda anladinmi.cunku onunda bi seveni kullanani illaki vardir.ben se kulaniyorum memnuniyetimo anlatiyorim sen s7 kullaniyosum memnuniuetini anlatiyosun.buraya kadsr sknti yok zaten ama fanboy bos yapma yardi gecti gibi laflar tahrik ediyo direk ne dediginin olcusu cok kaciyo.disarda millet birbirine giriyo bu laflardan kaldiki yazi var burda kalici.
Önce bi'Türkçe yazın ben anlayabileyim sonra tekrar konuşalım ne dersin?
Evet One Plus 5 yarıp geçiyor hem de ne yarıp geçiyor.
Söyler misin One Plus 5'in öne geçemediği bir nokta var mı?

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Önce bi'Türkçe yazın ben anlayabileyim sonra tekrar konuşalım ne dersin.
Evet One Plus 5 yarıp geçiyor hem de ne yarıp geçiyor.
Söyler misin One Plus 5'in öne geçemediği bir nokta var mı?

Arapca yazmiyo zaten gozunle bak madem yaziya.kimi yarip gectigi belli oyle bi yarmiski yara kapanmamis demekki bu kadar alindigina gore.senin anliycan dil bu demekki yapicak bisey yok.yuru yavrum nas anca gidersin.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Arapca yazmiyo zaten gozunle bak madem yaziya.kimi yarip gectigi belli oyle bi yarmiski yara kapanmamis demekki bu kadar alindigina gore.senin anliycan dil bu demekki yapicak bisey yok.yuru yavrum nas anca gidersin.
Benim ukala dümbelek olup olmadığım tartışılır ama sizin adam gibi yazı yazamayan, saygısız biri olduğunuz kesin.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
Kullandığımız kelimelere dikkat edelim.lutfen her ne kadar tartışma olsada saygıyı elden birakmayalim

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Benim ukala dümbelek olup olmadığım tartışılır ama sizin adam gibi yazı yazamayan, saygısız biri olduğunuz kesin.

Saygisizlik senin laflarindan cokiyor ya gelmis bide burda bize saygisiz diyor.yav moderator arkadaslarin Allah askina su yazilanlari bi irdeleyip bakma sansi varmi???adamda kafa sarj etmiyo ki.adap madap hak getire.hadi ben yalanciyim yazilanlar ortada insan bunu derken utanir.nerde o yuz surat.

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Kullandığımız kelimelere dikkat edelim.lutfen her ne kadar tartışma olsada saygıyı elden birakmayalim

Mod saniz bi su yazismalara Allah Kuran hakki icin bakin su arkadasin zivanadan cikariyo.boyle bisey mumkun degil :)ya sabir ya sabir bizde cikiyoruz ister istemez bi yerden sonra.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Saygisizlik senin laflarindan cokiyor ya gelmis bide burda bize saygisiz diyor.yav moderator arkadaslarin Allah askina su yazilanlari bi irdeleyip bakma sansi varmi???adamda kafa sarj etmiyo ki.adap madap hak getire.hadi ben yalanciyim yazilanlar ortada insan bunu derken utanir.nerde o yuz surat.
Bir saattir sıkıntılı bu çocuk, dangalak ukala dümbelek diyen sizden saygı akıyor.
One Plus 5, SE'nin içinden geçiyor diyen ben saygısızım öyle mi?
Komik.:D:D

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Bir saattir sıkıntılı bu çocuk, dangalak ukala dümbelek diyen sizden saygı akıyor.
One Plus 5, SE'nin içinden geçiyor diyen ben saygısızım öyle mi?
Komik.:D:D

Arkadas lafi kivirma hic ben sana ozellikle konusmalarimda duzgun konustum her zaman taki sen cizgiyi gecene kadar.sen canini sikma ilgili yetkili arkadaslar ilgilenir bi konularla.