İrfan Fatih Ağaçayaklar
Profesör
Yahu ne fanboyluu aç youtube de bak şaka gibi geliyor sana ama SE S8 Plus'ı bazı noktalarda tokatlıyor
asıl sen bırak fanboyluğu.7 Plus ile Oneplus 5 i birde 2-3 sene sonra karşılaştır bakalım neler çıkacak ortaya 
Hangi noktalar onlar???Yahu ne fanboyluu aç youtube de bak şaka gibi geliyor sana ama SE S8 Plus'ı bazı noktalarda tokatlıyorasıl sen bırak fanboyluğu.7 Plus ile Oneplus 5 i birde 2-3 sene sonra karşılaştır bakalım neler çıkacak ortaya
![]()
Yahu ne fanboyluu aç youtube de bak şaka gibi geliyor sana ama SE S8 Plus'ı bazı noktalarda tokatlıyorasıl sen bırak fanboyluğu.7 Plus ile Oneplus 5 i birde 2-3 sene sonra karşılaştır bakalım neler çıkacak ortaya
![]()
640P ekranda 15 tane cihaz için özel yazılmış oyunu S8 Plus'dan daha önce açması önde olduğu noktaHangi noktalar onlar???
Youtube de hız testine baktım bazı uygulamalarda hatta çoğu uygulamarda se daha hızlı açıyor o yönden dedim.Şaka gibi ama gerçek bir de fanboy diyor.Açsın baksın kanıt var.Hangi noktalar onlar???
Bazı uygulamarlı S7 Edge daha güçsüz işlemciye sahip olmasına rağmen 7 Plus'dan daha hızlı açıyor onu ne yapacağız?Youtube de hız testine baktım bazı uygulamalarda hatta çoğu uygulamarda se daha hızlı açıyor o yönden dedim.Şaka gibi ama gerçek bir de fanboy diyor.Açsın baksın kanıt var.
--- Gönderi Güncellendi ---
SE hızlı açınca bahaneler .s.s o zaman ben de senin attığın videoya bahane üretirim .s
5S olsa OP5'in 1 dakika 20 saniyede bitirdiği yeri 2 dakikada mı bitirir?Ya attik ya buraya linkini .kendim kullaniyorum diyorum.iphone se 64 gb siyah modelini.op5 dandikmi degil guzel telefon ama appstore yi filan o kadar gec actigini ilk o videoda gordum diyorum.hatta iskillendim benmi fsrk etmedim diye tekrar tekrar denedim 2 sn store girisi var bilen bilir store acilisi uzun zahmetlidir.anlamak zor ya 3g den baglamis adam yada 5s koymus compareye :₺)))
S8 Plus performns olarak SE den üstün değil mi? Üstün.Peki SE uygulamaları hızlı açıyor onu ne yapacaz.1 ya da taş çatlasın 1.5 sene sonra S7 Edge'in adı duyulmayacak tıpkı S6 S6 EDGE S6 EDGE PLUS gibi.Bazı uygulamarlı S7 Edge daha güçsüz işlemciye sahip olmasına rağmen 7 Plus'dan daha hızlı açıyor onu ne yapacağız?
Küçük ekran takmadığı için önerdim.Yoksa önermezdim.Bu açılış sürelerini bir daha anlatacağımı sanmıyorum ama stabilite ile hiçbir alakası yok
Ki hadi one plusun yanına yaklaşamazda hadi işlemci bakımından se ile ikisi eşit olsun
Sen adama 640p gÖz üm kadar telefonumu önereceksin
Hadi önerdin bu telefonun ekran çerçeve oranı ekran boyutu ağırlığı kalınlığı var her türlü op5
Yahu ne fanboyluu aç youtube de bak şaka gibi geliyor sana ama SE S8 Plus'ı bazı noktalarda tokatlıyorasıl sen bırak fanboyluğu.7 Plus ile Oneplus 5 i birde 2-3 sene sonra karşılaştır bakalım neler çıkacak ortaya
![]()
Yahu ben diyorum sana ne bu acizlik?S8 Plus performns olarak SE den üstün değil mi? Üstün.Peki SE uygulamaları hızlı açıyor onu ne yapacaz.1 ya da taş çatlasın 1.5 sene sonra S7 Edge'in adı duyulmayacak tıpkı S6 S6 EDGE S6 EDGE PLUS gibi.
Elimde kanıt var izledim diyorum adam fanboy diyor yaOnunda linkini attim foruma .anlamak istemeyene biseyi anlatamazsin.fanboy manboy bu arkadasin konusmalarinda bazen sknti olabiliyo.bilmende fsyda var bosuna sinir yapma yani
Ne fanboyluğu? gelip SE'yi savunmak için işin içine S8'i sokan sensin. Konu One Plus 5, tekrar söylüyorum One Plus5'de 7 Plus'u geçiyor mu geçiyor.Elimde kanıt var izledim diyorum adam fanboy diyor yaKendisi fanboyluğu bıraksa iş bitecek .s
Üzerinden 2.5 sene geçmiş iPhone6 ve Note 4'ü attım. Note 4, 6'yı tokatlıyor aç izlemeden konuşma.Elimde kanıt var izledim diyorum adam fanboy diyor yaKendisi fanboyluğu bıraksa iş bitecek .s
--- Gönderi Güncellendi ---
Se nin performanslı olduğunu anlatmak için yazdım.Bak gör S8 e bile kafa tutuyor demek için.7 Plus'ı tokatlıyormuş tokatlasın bakalım 2-3 sene sonra kim kimi tokatlayacak.
Yahu ben kaç tane One Plus 5'in ezip geçtğine dair video attım siz hala yok şöyle SE yok böyle SE. SE'yi bir savunma çabası.Sikinti bi cocuk konusma desen ofsayt
Yahu önünde SE ile karşılaştırması yapılan bir One Plus 5 varken kıyas diye niye S8'i önümüze koyuyorsun?Yahu yazdım ya arkadaş niye S8 i kattığımı neyse..Konu sahibi arkadaş ne alırsa şimdiden hayırlı olsun.
Abi şansını zorluyorsun bak yaşatmazlar.Tekrar söylüyorum tp link neffos c5 max bile daha başarılı daha alınabilir bir cihaz olmuş iphone se den
Hayır burda niye S8'i niye karıştırıyoruz?
Cihaz One Plus 5 öbürü SE. OP5 değil SE, 7 Plus'un içinden girip çıkıyor ve birileri hala ortaya S8 sürüyor. Apple fanboyluğu yapıam diye saçmalıyorsunuz.
5S olsa OP5'in 1 dakika 20 saniyede bitirdiği yeri 2 dakikada mı bitirir?
Hadi ordaki 5S, 7 Plus'u tokatlamasına ne diyeceksiniz?
Önce bi'Türkçe yazın ben anlayabileyim sonra tekrar konuşalım ne dersin?Burdaki hicbi telefonu gommuyorum ben fsrk orda anladinmi.cunku onunda bi seveni kullanani illaki vardir.ben se kulaniyorum memnuniyetimo anlatiyorim sen s7 kullaniyosum memnuniuetini anlatiyosun.buraya kadsr sknti yok zaten ama fanboy bos yapma yardi gecti gibi laflar tahrik ediyo direk ne dediginin olcusu cok kaciyo.disarda millet birbirine giriyo bu laflardan kaldiki yazi var burda kalici.
Önce bi'Türkçe yazın ben anlayabileyim sonra tekrar konuşalım ne dersin.
Evet One Plus 5 yarıp geçiyor hem de ne yarıp geçiyor.
Söyler misin One Plus 5'in öne geçemediği bir nokta var mı?
Benim ukala dümbelek olup olmadığım tartışılır ama sizin adam gibi yazı yazamayan, saygısız biri olduğunuz kesin.Arapca yazmiyo zaten gozunle bak madem yaziya.kimi yarip gectigi belli oyle bi yarmiski yara kapanmamis demekki bu kadar alindigina gore.senin anliycan dil bu demekki yapicak bisey yok.yuru yavrum nas anca gidersin.
Benim ukala dümbelek olup olmadığım tartışılır ama sizin adam gibi yazı yazamayan, saygısız biri olduğunuz kesin.
Kullandığımız kelimelere dikkat edelim.lutfen her ne kadar tartışma olsada saygıyı elden birakmayalim
Bir saattir sıkıntılı bu çocuk, dangalak ukala dümbelek diyen sizden saygı akıyor.Saygisizlik senin laflarindan cokiyor ya gelmis bide burda bize saygisiz diyor.yav moderator arkadaslarin Allah askina su yazilanlari bi irdeleyip bakma sansi varmi???adamda kafa sarj etmiyo ki.adap madap hak getire.hadi ben yalanciyim yazilanlar ortada insan bunu derken utanir.nerde o yuz surat.
Bir saattir sıkıntılı bu çocuk, dangalak ukala dümbelek diyen sizden saygı akıyor.
One Plus 5, SE'nin içinden geçiyor diyen ben saygısızım öyle mi?
Komik.![]()