murat03_03
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar 5000 civarinda telefon almayi düşünüyorum aklimda s10 lite ve ip se var. Sizce ip se batarya olarak 5 yil götürür mü? Ya da 2 3 yil sonra batarya çöp olur mu? Uzun sure kullanmayi hedefliyorum.
Se 2020 bataryası 2 yıl sonra güncellemelerle performansı düşer.Bataryadan beklentin uzun vadede fazlaysa S10 lite al geç.Samsungun kendi bataryaları 1,5 yılda pert olsada memnun olduğun sürümde kalır,sistem güncellemelerine bulaşmazsan cihazın yazılımsal batarya performansı 3 yıl sonrada değişmez.Merhaba arkadaşlar 5000 civarinda telefon almayi düşünüyorum aklimda s10 lite ve ip se var. Sizce ip se batarya olarak 5 yil götürür mü? Ya da 2 3 yil sonra batarya çöp olur mu? Uzun sure kullanmayi hedefliyorum.
Tabii sorunuzun cevabı olarak bunu söylüyorum yoksa ben de SE 2020 önermem OnePlus 7T ya da P30 öneririmBatarya tabii ki 5 yıl gitmez batarya ölmeye başlayınca değiştirip 5 yıl kullanılır iPhone SE
Batarya ölünce değiştirirsin orda sorun yok.Konuyu açan kişi bataryanın yazılımsal performansından bahsediyor.Apple güncellemelerle artık cihazları yavaşlatmasada,batarya performanslarını düşürüyor.İphone 8 plus ios 11 de Wi-Fi de 10 saat ekran süresi veriyordu.İos 13 de 7,5-8 saat ekran süresi veriyor.Batarya tabii ki 5 yıl gitmez batarya ölmeye başlayınca değiştirip 5 yıl kullanılır iPhone SE
2 yıla bataryası ölür. Eğer daha uzun ömürlü bir batarya istiyorsan S10 Lite almanı öneririm.Merhaba arkadaşlar 5000 civarinda telefon almayi düşünüyorum aklimda s10 lite ve ip se var. Sizce ip se batarya olarak 5 yil götürür mü? Ya da 2 3 yil sonra batarya çöp olur mu? Uzun sure kullanmayi hedefliyorum.
Yazdığımda komik olan ne? Merak ediyorum.Anlatta bileyim.Hocam 2 yıl sonra bataryayı değiştirir kullanmaya devam edersin. Öbür türlü 5 yıl rahat götürür.
Batarya olarak s10 lite daha iyi bir seçim olur. SE 5 yıl götürür ama 2-3 yıl sonra batarya değişimi yapmanızı öneririm. SE alacaksanız garantisi bitmeden batarya değişimi yapın.Merhaba arkadaşlar 5000 civarinda telefon almayi düşünüyorum aklimda s10 lite ve ip se var. Sizce ip se batarya olarak 5 yil götürür mü? Ya da 2 3 yil sonra batarya çöp olur mu? Uzun sure kullanmayi hedefliyorum.
SE ve 11 serisi öncekileri öyle. 11 serisinde bayağı bir geliştiler.Apple bataryadan kaybediyor.
Neden ki?@Yusuf ÇALIŞ 'in yorumunu merak ettim şimdi..
Bilmem, 5 yıl götürür mü gibi konular gelince aklıma direkt @Yusuf ÇALIŞ geliyor artıkBataryası gitmez de o ekranla A13'ün performansı azalmaz. Tabii bataryayı değiştirip kullanabilirsiniz. Benim tavsiyem hiç bulaşmayıp op7t almanız ( la 5k bandına telefon yok adımız 7t fanına çıkacak)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden ki?
En azından birilerinin aklına geliyoruz. Bu da iyi bir şey...Bilmem, 5 yıl götürür mü gibi konular gelince aklıma direkt @Yusuf ÇALIŞ geliyor artık
Hocam animenin benimle ne alakası var ?En azından birilerinin aklına geliyoruz. Bu da iyi bir şey...
Anime denilince de benim aklıma siz ve @Webhead geliyor
Valla İPhone 5s beni 5 sene götürdüyse SE 2020 seni 5 sene çok rahat götürür ?Merhaba arkadaşlar 5000 civarinda telefon almayi düşünüyorum aklimda s10 lite ve ip se var. Sizce ip se batarya olarak 5 yil götürür mü? Ya da 2 3 yil sonra batarya çöp olur mu? Uzun sure kullanmayi hedefliyorum.
Bilmiyorum aklıma geliyor işte. Bir de galiba bir anime konusunda sizi görmüştüm o yüzden sanırımHocam animenin benimle ne alakası var ?
Anime izlemeye başlayalı 1 yıl oldu benimde öyle çok geniş bir anime kültürüm olduğu söylenmez 20'ye yakın anime bitirdimBilmiyorum aklıma geliyor işte. Bir de galiba bir anime konusunda sizi görmüştüm o yüzden sanırım
Ipad 6 kullaniyorum zaten büyük ekran gerektiginde ona gecerimHocam animenin benimle ne alakası var ?
Valla İPhone 5s beni 5 sene götürdüyse SE 2020 seni 5 sene çok rahat götürür ?
5S var hala kullanıyorumHocam animenin benimle ne alakası var ?
Valla İPhone 5s beni 5 sene götürdüyse SE 2020 seni 5 sene çok rahat götürür ?
S10 lite demenize gülüyorumYazdığımda komik olan ne? Merak ediyorum.Anlatta bileyim.
Vay canına sizden böylesi bir yorum beklemezdim ?Valla İPhone 5s beni 5 sene götürdüyse SE 2020 seni 5 sene çok rahat götürür ?
S10 lite ın nesine gülüyorsun? Cihazda Snapdragon 855 işlemci var,çok iyi batarya performansı var, kaliteli bir ekran var,çok iyi video performansı sunuyor.Hepsini geçtim Samsung'un amiral gemisi cihazları içinde Snapdragon işlemciye sahip tek cihaz.İnsanlar Snapdragon göndermedi diye Samsung'a nefret kusuyor,sende Snapdragon işlemciye sahip tek Samsung cihazına gülüyorsun.Kızma ama yaptığın bana tuhaf geliyor.5S var hala kullanıyorum
S10 lite demenize gülüyorum
Haklısın aslında 5000 bandında Android tarafında Oneplus varken S10 lite almazdım sorun benden kaynaklı lite ismini görünce alasım gelmiyor özellikle Samsung tarafında.Özellikler bakımından başarılı ona lafım yok.S10 lite ın nesine gülüyorsun? Cihazda Snapdragon 855 işlemci var,çok iyi batarya performansı var, kaliteli bir ekran var,çok iyi video performansı sunuyor.Hepsini geçtim Samsung'un amiral gemisi cihazları içinde Snapdragon işlemciye sahip tek cihaz.İnsanlar Snapdragon göndermedi diye Samsung'a nefret kusuyor,sende Snapdragon işlemciye sahip tek Samsung cihazına gülüyorsun.Kızma ama yaptığın bana tuhaf geliyor.
Bu dediğiniz bile komik.S10 lite ın nesine gülüyorsun? Cihazda Snapdragon 855 işlemci var,çok iyi batarya performansı var, kaliteli bir ekran var,çok iyi video performansı sunuyor.Hepsini geçtim Samsung'un amiral gemisi cihazları içinde Snapdragon işlemciye sahip tek cihaz.İnsanlar Snapdragon göndermedi diye Samsung'a nefret kusuyor,sende Snapdragon işlemciye sahip tek Samsung cihazına gülüyorsun.Kızma ama yaptığın bana tuhaf geliyor.