iPhone hakkında herşey (Paylaşım/Soru Cevap)

Alperen Atalay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iPhone hakkında reklam olmadan hiçbir kar amacım olmadan Twitter üzerinden her türlü konuda yardımcı olmaya çalışıyorum.

iPhone hakkında soruları olan ister tweet ile ister DM ile twitterdan bana ulaşabilirsiniz...

Twitter sayfamda sadece iphonelarla alakalı paylaşımlarım olacak sizde bi destek olabilirmisiniz?

http://twitter.com/iPhonerTR

ARKADAŞLAR BUNU REKLAM OLARAK ALGILAMAYIN ÇÜNKÜ HİÇBİR PARASAL KAR AMACIM YOKTUR.TAMAMİYLE ZEVK OLARAK YAPIYORUM.PAYLAŞIMLAR BANA AİTTİR.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
bu zevkini twitter da değil forumda devam ettirmen dileğiyle :mrgreen:

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Forumda hiç ilgi görmediği için böyle birşey yaptım ne giren var ne bakan en ufak şeyler için tek tek konu açacağıma twitterda tek tek tweet atıyorum

Ben her sorunun tek tek konu olarak açılması taraftarıyım. Toplu olan veya Ana sorunlar başlığı adı altında tek konu olarak açılan konularda aradığını bulmak daha zor oluyor :) ayrıca google da sorunla alakalı arama yapıldığında forum konuları çıkıyor ama tweetler çıkmıyor :)

Alperen Atalay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben her sorunun tek tek konu olarak açılması taraftarıyım. Toplu olan veya Ana sorunlar başlığı adı altında tek konu olarak açılan konularda aradığını bulmak daha zor oluyor :) ayrıca google da sorunla alakalı arama yapıldığında forum konuları çıkıyor ama tweetler çıkmıyor :)

Twitter da iphonedo var biliyormusun bende onun gibi birşey yaptım değişik paylaşımlar falan filan

Alperen Atalay

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Sen tek tek açılmaıs taraftarısın ama ben açsan direk banlarlar

Alperen Atalay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yprumların için teşekkürler ama böyle paylaşım bana daha kolay geliyor