iPhone da Müzik dinlemek

MaratusAquatica

Asistan
Reaksiyon puanı
40
Arkadaşlar merhaba bu yaz iPhone almayı düşünüyorum ama aklıma bişey takıldı ben şuan android kullanıyorum ve müziklerini netten indirip telefona atıyorum iPhone da bunu yapamıyormusuz
Spotify'ın paralı oldugunu duydum fakat androidde para vermeden netten bulunup indirip kullanabiliyorsunuz iPhone da Spotify ı premıum sekılde para vermeden kullanmak mumkun mu

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Jb ile mümkün olabilir ama jb yapmaya değmez bence. İlla korsan kullanmakta ısrarcıysanız yine netten indirip itunes üzerinden telefona atın. Nette ufak bir araştırma yaparsanız telefona nasıl müzik atacağınızı bulabilirsiniz.
Ayrıca telefonlara 2bin 3bin verip müzik dinlemek için aylık 10₺ vermek istenmemesinin hiçbir tutulur yanı yok.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
deezer da dinlemek te mi ücretli
Bu tarz uygulamalarda çevrimdışı müzik dinleme, ard arda şarkı değiştirme, şarkı aralarında reklam olmaması premium üyelikler ile sağlanıyor. Para vermezseniz internete bağlı olmak koşuluyla bazı özelliklerden yoksun bir şekilde müzik dinleyebilirsiniz.

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
İphonede poweramp karşılığı uygulama var mı merak ediyorum da

saidkural

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar merhaba bu yaz iPhone almayı düşünüyorum ama aklıma bişey takıldı ben şuan android kullanıyorum ve müziklerini netten indirip telefona atıyorum iPhone da bunu yapamıyormusuz
Spotify'ın paralı oldugunu duydum fakat androidde para vermeden netten bulunup indirip kullanabiliyorsunuz iPhone da Spotify ı premıum sekılde para vermeden kullanmak mumkun mu
Spotify premium'u uzun zamandır iphone'da kullanıyorum. Öncesinde android telefonumla senin yaptığın gibi korsan müzik dinliyordum ama Spotify kullanmaya başladıktan sonra farkı sen de anlayacaksın ses kalitesi gerçekten mükemmel, artık aynı parçaları youtube'dan dinlediğimde bile o kadar güzel gelmiyor. Para konusunu hiç dert etme aylık 10 tl sunduğu hizmetin yanında az bile kalıyor diyebilirim. Haa iphone alacaksın diye sadece spotify kullanabilirsin diye bi şey yok AppleMusic de çok iyi diyorlar ben hiç kullanmadım ama aradığın hemen hemen tüm şarkıları bulabiliyormuşsun, çok daha hızlı imiş, şarjı çok daha tasarruflu kullnıyormuş, muş muş muş da muş. Ammaaa sen illa da 'Korsancıyım ben. ayda 150 saat dinleyeceğim müziğe bir günde kahveye harcadığım parayı bile vermem' diyorsan da zaten pc'den indirip itunes ile telefonuna atabilirsin müzikleri. Şimdiden hayırlı olsun telefonun :)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
İstediğin müzikleri indir iTunnes ile eşzamanla telefonuna at istediğin yer de istediğin zaman ofline modda müziğini dinle.