Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
telefona stabil diyorlarmış neye dayanarak bunu söylüyorsun Iphone 4s le aynı özellikli bir android telefonu al bakalım kasma neymiş görürsün Iphonede 512 Ram var git aynı ramli başka bir telefon kullan kasmayı gör..IOs sadece apple cihazlarında kullanıldıgı ıcın androidden milyonlarca kat daha stabildir.Sen açtığın uygulamaları kapatmayı bilmiyorsan yada şöyle diyim daha telefonu çözemeyip kullanmayı bilmiyorsan kullama zaten boşver git sen 3310 al o gayet stabil onu kullan sev onu.
Hani diyorsun ya güzel oyunlar pahalı , paralı olmayanlarda bir kaç bölümden sonra bitiyor diyorsun . Bana bir tane telefon söyle oyunların ücretsiz olduğu hayır telefonu kötüleyeceksen bari mantıklı kötüle bak pil konusunda sonuna kadar haklısın fakat bu konuda ne demek istediğini anlamadım. Telefon kasıyor demişsin hangi telefon kasmıyor bana bi söylermisin ? Mesela 20 tane uygulama aç altta kalsın kapatma onları aynı 20 tane oyunu bide başka telefonlarda aç sonra bir bak bakıyım en az hangi telefon kasıyor.
bakma bizim insanımız cahil sürü psikolajisi var biri veya birkaç kötü dedi ya hepsi peşinden kötülerde kötüler bakınız wp cıktığında fandoriler ne yaptı daha cihaz ellerine gecmeden sanki kullanmışlar gibi salladılarda salladılar sonuç ne oldu kötüledikleri cihaz ellerindeki cihazlardan hem hızlı hem stabil çıktı yok sa o kadar para veriyorsun o bu fark etmez hepsi mis gibi cihaz tabi kullanmasını bilene
whatsapp paralı diyen arkadas whatsapp sınırsız ücretsiz ben her ne kadar android veyada bi ios kullanmasamda bunu biliyorum arkadas vasıtasıyla ayrıyetten bende iphone 5 almayı düşünüyodumki itunes daki ücretli uygulama sayınısı görünce sogudum androiddede paralı diyeceksiniz ama hiçde öyle değil benim cogu arkadasım android kullanıcısı ve adamlar ios daki 20 liralık programları bile ücretsiz bi şekilde kurup güzel güzel calıstırıyolar gerçekten insan imreniyo 2 gün öncesine kadar iphone 5 için herşey değer diyodumda itunes beni mahvetti bu dediiginiz 25pp filanıda arastırdım iphone için ama bazı iphonelarda bi kaç sorun cıkartmıs bu olaydan dolayıda iyice sogudum
Ben sadece görüşlerimi beyan etmek istemiştim kimse kişisel algılamasın bunu özellikle söylüyorum cünkü Türkiye de insanlar telefonları hakkında bir olumsuz yorum gördüğü zaman deliriyo buna ben bile dahilim