Ben uzun süre kullandım 7 Plus herşey gayet stabildi. Donanım olarak sizi üzeceğini düşünmüyorum. Ancak iOS 11 ile bazı bozulmalar oldu bunuda güncellemeler ile düzelteceklerini düşünüyorum.arkadaşlar selam. şu an galaxy s7 kullanıcısıyım ama iphone 7-32gb almayı düşünüyorum. merak ettiğim konu şu sarı ekran cızırtı vs vs duyduğum sorunlar. acaba hala devam ediyor mu? kamera pil hafıza vs bunlar bana göre gayet yeterli. sadece bu ve buna benzer sorunları olan memnun olmayan var mı onu merak ediyorum. bi de nereden almalıyım sizce? aklımda PUPA var ama emin değilim. teşekkürler
kardeşim ben yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum şöyle söyleyeyim ben twitter instagram facebook whatsapp gibi uygulamaları aşırı kullanıyorum 4 saat ekran süresi alıyorum tabi senin kullanımına bağlı değişkenlik gösterir ama öyle abarttıkları kadar kötü değil bence iphone bataryasıbeyler bana iphone 7 orta kullanımda kaç saat ekran süresi alıyor şuan bi paylaşabilirmisiniz
11.2 de gözlemlediğiniz bi iyileştirme var mı ve ya düzelen bişey.
11.2 de gözlemlediğiniz bi iyileştirme var mı ve ya düzelen bişey.
11.1 vardı bende 11.1.1 ve 11.1.2 yi yüklememiştim gereksiz diye itunes üzerinden güncelledim 11.2 ye daha kararlı şuan cihaz geçişler daha akıcı. Birde tesadüfi mi bilmem denk gelen varsa paylaşsın lütfen daha kısa sürede şarj oldu yani 20-25 dk daha kısa sürede tam doldu
ben öğrenciyim ve orta kullanımla günlük 2-3 saat bakarsam kaç gün dayanır veya günü çıkarır mı
Çok rahat 1 günü çıkarır kardeşim düşünmeden al bence.ben öğrenciyim ve orta kullanımla günlük 2-3 saat bakarsam kaç gün dayanır veya günü çıkarır mı
Şarj süresi kısaldıysa çok güzel olur ne kadar sürede tam dolum yaptı acaba dikkat ettiniz mi
Arkadaşlar merhaba, 3 gün önce iPhone 7 aldım. Ana ekran düğmesinin titreşimi çalışıyordu ancak bugün çalışmıyor. Bunun sebebi nedir ve nasıl düzeltebilirim? Telefonum diğer titreşimlerinde bir sıkıntı yok. Sistem dokunuşları da açık lütfen yardım edin.
Düzelmedi maalesef... lütfen bilgisi olan yazsınTelefona bi hart reset atın düzelecekmi bakalım
Düzelmedi maalesef... lütfen bilgisi olan yazsın
Ayarlar>Genel>Ana Ekran Düğmesi bölümünden tekrar bir ayar çekmeyi dene bakalımArkadaşlar merhaba, 3 gün önce iPhone 7 aldım. Ana ekran düğmesinin titreşimi çalışıyordu ancak bugün çalışmıyor. Bunun sebebi nedir ve nasıl düzeltebilirim? Telefonum diğer titreşimlerinde bir sıkıntı yok. Sistem dokunuşları da açık lütfen yardım edin.
İphone 7 alma alacaksan 7 plus alöncelikle herkese selam 3 senedir note 3 neo kullanıcısıyım iphone 7 almayı düşünüyorun sizce artıları eksileri nedir ?
artıları: telefon çok hızlı, kolay kolay ısınmıyor,donma kasma yok, kimisine göre şarj hemen bitiyo deselerde bence harika facebook twitter instagram whatsapp kullanımıma göre harikaöncelikle herkese selam 3 senedir note 3 neo kullanıcısıyım iphone 7 almayı düşünüyorun sizce artıları eksileri nedir ?
Sen note 8 kullansan demekki zevkten 4 kose olursun [emoji23][emoji23][emoji23]artıları: telefon çok hızlı, kolay kolay ısınmıyor,donma kasma yok, kimisine göre şarj hemen bitiyo deselerde bence harika facebook twitter instagram whatsapp kullanımıma göre harika
eksileri: bence kamera
Ben de aynı düşüncelerdeydim 7 plus aldım şuanlık memnunummerhaba iyi akşamlar.Bir kararsızlığım var.Iphone SE ve Iphone 5S imiz var.Iphone 8 ve 8 Plus almayı düşünüyorum ama fiyatıı biraz daha uygun olduğundan dolayı Iphone 7 ve 7 Plus da aklımda var.
Iphone 7 ve 7 Plus alsam çok fark eder mi yada almışken en yenisini mi alayım? Tavsiyelerinizi bekliyorum
merhaba iyi akşamlar.Bir kararsızlığım var.Iphone SE ve Iphone 5S imiz var.Iphone 8 ve 8 Plus almayı düşünüyorum ama fiyatıı biraz daha uygun olduğundan dolayı Iphone 7 ve 7 Plus da aklımda var.
Iphone 7 ve 7 Plus alsam çok fark eder mi yada almışken en yenisini mi alayım? Tavsiyelerinizi bekliyorum
Kardeşim ben o kadar samsung kullandım hiçte memnun kalmadım o note 8 dediğin telefonun bi fiyatına bak bide konuştuğumuz telefonun fiyatına bak benceSen note 8 kullansan demekki zevkten 4 kose olursun [emoji23][emoji23][emoji23]
Eğer fiyatı seni zorlicaksa 7 plus yada 7 al kesinlikle memnun eder senimerhaba iyi akşamlar.Bir kararsızlığım var.Iphone SE ve Iphone 5S imiz var.Iphone 8 ve 8 Plus almayı düşünüyorum ama fiyatıı biraz daha uygun olduğundan dolayı Iphone 7 ve 7 Plus da aklımda var.
Plus iPhone a çok yakışıyor gerçektenNe alırsan al plus al demişler![]()