iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İphoner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler bana iphone 7 orta kullanımda kaç saat ekran süresi alıyor şuan bi paylaşabilirmisiniz

Bahadırozc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
arkadaşlar selam. şu an galaxy s7 kullanıcısıyım ama iphone 7-32gb almayı düşünüyorum. merak ettiğim konu şu sarı ekran cızırtı vs vs duyduğum sorunlar. acaba hala devam ediyor mu? kamera pil hafıza vs bunlar bana göre gayet yeterli. sadece bu ve buna benzer sorunları olan memnun olmayan var mı onu merak ediyorum. bi de nereden almalıyım sizce? aklımda PUPA var ama emin değilim. teşekkürler

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
arkadaşlar selam. şu an galaxy s7 kullanıcısıyım ama iphone 7-32gb almayı düşünüyorum. merak ettiğim konu şu sarı ekran cızırtı vs vs duyduğum sorunlar. acaba hala devam ediyor mu? kamera pil hafıza vs bunlar bana göre gayet yeterli. sadece bu ve buna benzer sorunları olan memnun olmayan var mı onu merak ediyorum. bi de nereden almalıyım sizce? aklımda PUPA var ama emin değilim. teşekkürler
Ben uzun süre kullandım 7 Plus herşey gayet stabildi. Donanım olarak sizi üzeceğini düşünmüyorum. Ancak iOS 11 ile bazı bozulmalar oldu bunuda güncellemeler ile düzelteceklerini düşünüyorum.

ufukceylan

Asistan
Reaksiyon puanı
84
Arkadaşlar 11.2 yi ve diğer güncellemeleri uzun da sürse itunes üzerinden yükleyin bütün olarak telefonda olsun . WiFi üzerinden yüklediğiniz yama olduğu için sorunlar yaratabilir.

Sameterarslan28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
beyler bana iphone 7 orta kullanımda kaç saat ekran süresi alıyor şuan bi paylaşabilirmisiniz
kardeşim ben yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum şöyle söyleyeyim ben twitter instagram facebook whatsapp gibi uygulamaları aşırı kullanıyorum 4 saat ekran süresi alıyorum tabi senin kullanımına bağlı değişkenlik gösterir ama öyle abarttıkları kadar kötü değil bence iphone bataryası :)

ufukceylan

Asistan
Reaksiyon puanı
84
11.2 de gözlemlediğiniz bi iyileştirme var mı ve ya düzelen bişey.

11.1 vardı bende 11.1.1 ve 11.1.2 yi yüklememiştim gereksiz diye itunes üzerinden güncelledim 11.2 ye daha kararlı şuan cihaz geçişler daha akıcı. Birde tesadüfi mi bilmem denk gelen varsa paylaşsın lütfen daha kısa sürede şarj oldu yani 20-25 dk daha kısa sürede tam doldu

salihbuldur

Doçent
Reaksiyon puanı
168
11.1 vardı bende 11.1.1 ve 11.1.2 yi yüklememiştim gereksiz diye itunes üzerinden güncelledim 11.2 ye daha kararlı şuan cihaz geçişler daha akıcı. Birde tesadüfi mi bilmem denk gelen varsa paylaşsın lütfen daha kısa sürede şarj oldu yani 20-25 dk daha kısa sürede tam doldu

Şarj süresi kısaldıysa çok güzel olur ne kadar sürede tam dolum yaptı acaba dikkat ettiniz mi

İphoner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben öğrenciyim ve orta kullanımla günlük 2-3 saat bakarsam kaç gün dayanır veya günü çıkarır mı

onuryurduseven

Asistan
Reaksiyon puanı
48
Arkadaşlar bu cihaz uyku modundayken, touch ıd ile veya şifreyle cihazı açtığımızda ana ekrana gelmeden yukardan aşağı inmeye çalışıp,sonra geri dönen bir saçmalık hala devam ediyor, sizde de varmı bu

ufukceylan

Asistan
Reaksiyon puanı
84
Şarj süresi kısaldıysa çok güzel olur ne kadar sürede tam dolum yaptı acaba dikkat ettiniz mi

Öyle birşey beklemedeğimden hiç bakmadım saate ama bir dahakine test edeceğim. Ayrıca dün sabah taktım şarja çıkardım şuan %47 de hala. Ki 10 gb interneti bitiren biriyim aktif olarak kullanırım cihazı. Birkaç kez daha böyle hem daha kısa sürede şarj hemde şarjın uzun gitmesini tecrübe edersem paylaşacağım direk.

bet6434

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba, 3 gün önce iPhone 7 aldım. Ana ekran düğmesinin titreşimi çalışıyordu ancak bugün çalışmıyor. Bunun sebebi nedir ve nasıl düzeltebilirim? Telefonum diğer titreşimlerinde bir sıkıntı yok. Sistem dokunuşları da açık lütfen yardım edin.

salihbuldur

Doçent
Reaksiyon puanı
168
Arkadaşlar merhaba, 3 gün önce iPhone 7 aldım. Ana ekran düğmesinin titreşimi çalışıyordu ancak bugün çalışmıyor. Bunun sebebi nedir ve nasıl düzeltebilirim? Telefonum diğer titreşimlerinde bir sıkıntı yok. Sistem dokunuşları da açık lütfen yardım edin.

Telefona bi hart reset atın düzelecekmi bakalım

gezgin59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
öncelikle herkese selam 3 senedir note 3 neo kullanıcısıyım iphone 7 almayı düşünüyorun sizce artıları eksileri nedir ?

Son düzenleme:

ufukceylan

Asistan
Reaksiyon puanı
84
Ayarlar>Genel>Ana Ekran Düğmesi bölümünden tekrar bir ayar çekmeyi dene bakalım

Sameterarslan28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
öncelikle herkese selam 3 senedir note 3 neo kullanıcısıyım iphone 7 almayı düşünüyorun sizce artıları eksileri nedir ?
artıları: telefon çok hızlı, kolay kolay ısınmıyor,donma kasma yok, kimisine göre şarj hemen bitiyo deselerde bence harika facebook twitter instagram whatsapp kullanımıma göre harika :)
eksileri: bence kamera

İphoner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
a5 nasıl beyler 2017 onuda çok beğeniyorlar da 7 ye rakip mi sizce bi bakarmısınız

CrussheN

Asistan
Reaksiyon puanı
91
artıları: telefon çok hızlı, kolay kolay ısınmıyor,donma kasma yok, kimisine göre şarj hemen bitiyo deselerde bence harika facebook twitter instagram whatsapp kullanımıma göre harika :)
eksileri: bence kamera
Sen note 8 kullansan demekki zevkten 4 kose olursun [emoji23][emoji23][emoji23]

utkucivelek159

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba iyi akşamlar.Bir kararsızlığım var.Iphone SE ve Iphone 5S imiz var.Iphone 8 ve 8 Plus almayı düşünüyorum ama fiyatıı biraz daha uygun olduğundan dolayı Iphone 7 ve 7 Plus da aklımda var.
Iphone 7 ve 7 Plus alsam çok fark eder mi yada almışken en yenisini mi alayım? Tavsiyelerinizi bekliyorum

Derviş Çapacı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
merhaba iyi akşamlar.Bir kararsızlığım var.Iphone SE ve Iphone 5S imiz var.Iphone 8 ve 8 Plus almayı düşünüyorum ama fiyatıı biraz daha uygun olduğundan dolayı Iphone 7 ve 7 Plus da aklımda var.
Iphone 7 ve 7 Plus alsam çok fark eder mi yada almışken en yenisini mi alayım? Tavsiyelerinizi bekliyorum
Ben de aynı düşüncelerdeydim 7 plus aldım şuanlık memnunum :)

ufukceylan

Asistan
Reaksiyon puanı
84

Gücün yetiyorsa 8 ve 8plus al ilk seçenek bu. Ama yetmiyorsa sıkıştıracaksa 7 ve 7 plus seni o dediğin cihazlardan sonra memnun edecektir emin olabilirsin

Sameterarslan28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Sen note 8 kullansan demekki zevkten 4 kose olursun [emoji23][emoji23][emoji23]
Kardeşim ben o kadar samsung kullandım hiçte memnun kalmadım o note 8 dediğin telefonun bi fiyatına bak bide konuştuğumuz telefonun fiyatına bak bence ;)
--- Gönderi Güncellendi ---
Eğer fiyatı seni zorlicaksa 7 plus yada 7 al kesinlikle memnun eder seni