Kullandigin telefonlar s5 e kadardi sanirim?Kardeşim ben o kadar samsung kullandım hiçte memnun kalmadım o note 8 dediğin telefonun bi fiyatına bak bide konuştuğumuz telefonun fiyatına bak bence
--- Gönderi Güncellendi ---
Eğer fiyatı seni zorlicaksa 7 plus yada 7 al kesinlikle memnun eder seni
S7 edge ?Kullandigin telefonlar s5 e kadardi sanirim?
S7 edgede memnun olmadığın ne vardı gerçekten çok merak ettimS7 edge ?
Bunu bende merak ediyorum bilen birisi var mı acaba ?7 plus a , 8 plus ve X te olan portre ışığı modu gelir mi güncellemeyle ya da bildiğiniz bir app filan var mı ?
Bunu bende merak ediyorum bilen birisi var mı acaba ?
Memnuniyetsizlik söz konusu değil ben daha önce hiç apple kullanmadığım için ıphone 7 aldım kamerası hariç son derece memnunum arkadaşta ben böyle bişeyler yazdım diye sen note 8 kullansan zevkten 4 köşe olursun yazmış bende ona ithafen dedimki bu zamana kadar çok samsung kullandım anlatmana gerek yok kaldıki note 8 dört bin küsür lira iphone 7 3000 tl onun için kıyaslama yaparken buna göre bi kıyaslama yapılırsa bence daha iyi olur.Umarım merakını gidermişimdir.S7 edgede memnun olmadığın ne vardı gerçekten çok merak ettim
Kardeşim hayırlı akşamlar sen güncelleme konusuna hakimsin daha önce sordummu hatırlamıyorum ios 11.2 geldi bende hala 10.3 yüklü sence nasıl 11.2 ?Güncellemeyle gelmez de belki o özellikli bir app vardır bi bilgim yok
Hocam iOS kullanmıyorum ama bayadir iOS güncellemelerinin etkisini izliyorum. Bence güncelleme. iPhone 7'nin en verimli sürümleri iOS 10'un son sürümleri.Memnuniyetsizlik söz konusu değil ben daha önce hiç apple kullanmadığım için ıphone 7 aldım kamerası hariç son derece memnunum arkadaşta ben böyle bişeyler yazdım diye sen note 8 kullansan zevkten 4 köşe olursun yazmış bende ona ithafen dedimki bu zamana kadar çok samsung kullandım anlatmana gerek yok kaldıki note 8 dört bin küsür lira iphone 7 3000 tl onun için kıyaslama yaparken buna göre bi kıyaslama yapılırsa bence daha iyi olur.Umarım merakını gidermişimdir.
Kardeşim hayırlı akşamlar sen güncelleme konusuna hakimsin daha önce sordummu hatırlamıyorum ios 11.2 geldi bende hala 10.3 yüklü sence nasıl 11.2 ?
Anladım hocam.Memnuniyetsizlik söz konusu değil ben daha önce hiç apple kullanmadığım için ıphone 7 aldım kamerası hariç son derece memnunum arkadaşta ben böyle bişeyler yazdım diye sen note 8 kullansan zevkten 4 köşe olursun yazmış bende ona ithafen dedimki bu zamana kadar çok samsung kullandım anlatmana gerek yok kaldıki note 8 dört bin küsür lira iphone 7 3000 tl onun için kıyaslama yaparken buna göre bi kıyaslama yapılırsa bence daha iyi olur.Umarım merakını gidermişimdir.
Kardeşim hayırlı akşamlar sen güncelleme konusuna hakimsin daha önce sordummu hatırlamıyorum ios 11.2 geldi bende hala 10.3 yüklü sence nasıl 11.2 ?
Memnuniyetsizlik söz konusu değil ben daha önce hiç apple kullanmadığım için ıphone 7 aldım kamerası hariç son derece memnunum arkadaşta ben böyle bişeyler yazdım diye sen note 8 kullansan zevkten 4 köşe olursun yazmış bende ona ithafen dedimki bu zamana kadar çok samsung kullandım anlatmana gerek yok kaldıki note 8 dört bin küsür lira iphone 7 3000 tl onun için kıyaslama yaparken buna göre bi kıyaslama yapılırsa bence daha iyi olur.Umarım merakını gidermişimdir.
Memnuniyetsizlik söz konusu değil ben daha önce hiç apple kullanmadığım için ıphone 7 aldım kamerası hariç son derece memnunum arkadaşta ben böyle bişeyler yazdım diye sen note 8 kullansan zevkten 4 köşe olursun yazmış bende ona ithafen dedimki bu zamana kadar çok samsung kullandım anlatmana gerek yok kaldıki note 8 dört bin küsür lira iphone 7 3000 tl onun için kıyaslama yaparken buna göre bi kıyaslama yapılırsa bence daha iyi olur.Umarım merakını gidermişimdir.
Arkadaşlar merhaba, bir konu ile alakalı sizlere soru sormak istiyorum. İphone 7 plus 32 GB aldım, fakat hakkında kısmında 28.1 GB kapasite olduğu yaziyor. Sizler de ayarlar kısmından ''hakkında'' bölümüne bakıp sizde kaç gb olduğunu yazarmısınız rica etsem.Ekli dosyayı görüntüle 30779 Ekli dosyayı görüntüle 30779 Ekli dosyayı görüntüle 30779
Sorun nedir o halde anlamadım, orjinal telefon geri götüreceğim dün aldım. Sizce ne yapayım?
Benim de 16 gb olmasına rağmen 12.1 gb kapasite yazıyorArkadaşlar merhaba, bir konu ile alakalı sizlere soru sormak istiyorum. İphone 7 plus 32 GB aldım, fakat hakkında kısmında 28.1 GB kapasite olduğu yaziyor. Sizler de ayarlar kısmından ''hakkında'' bölümüne bakıp sizde kaç gb olduğunu yazarmısınız rica etsem.Ekli dosyayı görüntüle 30779 Ekli dosyayı görüntüle 30779 Ekli dosyayı görüntüle 30779
Ya birak bi ara bende s7 edge den iphone 7 ye heveslendiydim yama done iphone 7 ariyordum buldum ve adam bulusma yerine gelmeyince bende sinirlendim almadim iyikide almamisim surekli ayni iphone 6 dan itibaren hicbir degisiklik yok s7 edgenin yaninda iphone 7 hicbiseyS7 edge ?
Haaa anladim bi hevese almissin ama cabuk sıkılırsin ilerde anlarsin simdi memnun olabilirsin amaMemnuniyetsizlik söz konusu değil ben daha önce hiç apple kullanmadığım için ıphone 7 aldım kamerası hariç son derece memnunum arkadaşta ben böyle bişeyler yazdım diye sen note 8 kullansan zevkten 4 köşe olursun yazmış bende ona ithafen dedimki bu zamana kadar çok samsung kullandım anlatmana gerek yok kaldıki note 8 dört bin küsür lira iphone 7 3000 tl onun için kıyaslama yaparken buna göre bi kıyaslama yapılırsa bence daha iyi olur.Umarım merakını gidermişimdir.
Arkadaşlar merhaba, bir konu ile alakalı sizlere soru sormak istiyorum. İphone 7 plus 32 GB aldım, fakat hakkında kısmında 28.1 GB kapasite olduğu yaziyor. Sizler de ayarlar kısmından ''hakkında'' bölümüne bakıp sizde kaç gb olduğunu yazarmısınız rica etsem.Ekli dosyayı görüntüle 30779 Ekli dosyayı görüntüle 30779 Ekli dosyayı görüntüle 30779
vatan bilgisayardan alabilirsin 3.099 tlArkadaşlar iphone 7 alcam karar verdim ama sizce hangi mağazadan almalıyım? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler
Arkadaşlar iphone 7 alcam karar verdim ama sizce hangi mağazadan almalıyım? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler
vatan bilgisayardan alabilirsin 3.099 tl
Ne kadar yanlış seçim olsa daiPhone 5s'in kırılması sonrasında gelen s7 Edge'ye veda,jetblack iPhone 7'ye ise hoşgeldin deme zamanı![]()
s7 edgeden sonra ıp7 batarya delı eder adamıNeye göre kime göre, sağolasın![]()
s7 edgeden sonra ıp7 batarya delı eder adamı