iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

palsak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
mrb arkadaşlar tlf umda yotube da video izlemeye kalktığımda video kısıtlıdır bir google apas hesabı ile oturum açmayı deneyin diye bir uyarı çıkıyor.
Zaten kendi hesabımla açıyorum oturumu ve işin enterasan tarafı bu sadece benim iphone da oluyor eşimin samsungu ile kendi hesabımı açıp girdiğimde yine böyle bir sorunla karşılaşmıyorum.
Son günceleme ile gelen bir sorun galiba daha önce böyşe bişey yoktu.
Ayarlara girdiğinde kısıtlı mod un açık olduğunu ve silik bir şeklde müdahale şansim olmuyor yani açıp kapatamıyorum ve yine ilginçtir mesela 2-3 video izledikten sonra gidiyor videolar yani kusıtlı mod sorunu başlıyor dns değiştirdim sorun yine aynı

salihbuldur

Doçent
Reaksiyon puanı
168
Yaptım hala aynı devam ediyor sorun

Ben safari ile izliyorum YouTube’u son zamanlarda şarjı çok yemeye başlamıştı youtube da biraz sorunlar var anladığım kadarıyla bence sizde safari üzerinden girip izleyin şarjınız daha uzun süre dayanmış olur hemde

Sameterarslan28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
arkadaşlar özellikle iphone 7 'de ios 11 kullananların yorumlarını alabilirmiyim sizce kurmalımıyım 11'i ?

salihbuldur

Doçent
Reaksiyon puanı
168
arkadaşlar özellikle iphone 7 'de ios 11 kullananların yorumlarını alabilirmiyim sizce kurmalımıyım 11'i ?

Yavaş yavaş sorunlar düzeltilmeye çalışılıyor ama biraz daha sabırlı olabilirsin eğer şuanda ios 10 sürümü kuruluysa ve hiçbir sorun yoksa geçme bence ios sürümleri genelde son zamanları yani ios 11.3 ile daha stabil çalışmış olur diye tahmin ediyorum kendim şuan ios 11.1.2 sürümündeyim batarya sorunum yok cihaz çok daha stabil ilk zamanlarına göre yani ios 11’in yayınlandığı zamana göre

day21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
benim arkadışın telefonda kişilere girince üstü adı soy bilgileri var bende sadece numara var icloudla mı alakalı o bana yardımcı olurmusunuz

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Araba kullanırken rahatsız etme özelliğini kullanan var mı? Arabanın bluetoothuna telefonu bağlayınca bu özellik otomatik devreye girmiyor ayarını yapmama rağmen

salihbuldur

Doçent
Reaksiyon puanı
168
Araba kullanırken rahatsız etme özelliğini kullanan var mı? Arabanın bluetoothuna telefonu bağlayınca bu özellik otomatik devreye girmiyor ayarını yapmama rağmen

Ben kullanıyorum ama kendim elle açıyorum arabada Bluetooth olmadığı için o özelliğini hiç kullanamadım

ufukceylan

Asistan
Reaksiyon puanı
84

ilk önce normal telefondan kurdum ios11 i telefon baya bir afalladı donma kasma şarjı içme gibi sorunlar yaşadım. Daha sonra güncellemeyi itunes üzerinden yaptım inan herşeyiyle çok fark etti. Bunu bana söyleyen apple müşteri temsilcisi ; telefondan yapılan güncellemeler yama şeklinde olur bir öncekinin üzerine eklenir itunes üzerinden yapılan güncellemeler bütün olarak indirilir ve kurulur bu yüzden daha başarılı olur.. Tavsiyem bu şekilde yüklenmesi
--- Gönderi Güncellendi ---
mrb arkadaşlar tlf umda yotube da video izlemeye kalktığımda video kısıtlıdır bir google apas hesabı ile oturum açmayı deneyin diye bir uyarı çıkıyor.
Zaten kendi hesabımla açıyorum oturumu ve işin enterasan tarafı bu sadece benim iphone da oluyor eşimin samsungu ile kendi hesabımı açıp girdiğimde yine böyle bir sorunla karşılaşmıyorum.
Son günceleme ile gelen bir sorun galiba daha önce böyşe bişey yoktu.
Ayarlara girdiğinde kısıtlı mod un açık olduğunu ve silik bir şeklde müdahale şansim olmuyor yani açıp kapatamıyorum ve yine ilginçtir mesela 2-3 video izledikten sonra gidiyor videolar yani kusıtlı mod sorunu başlıyor dns değiştirdim sorun yine aynı

Olay sınırlama ama onunda açılıp kapanmadığını söylüyorsun. Direkt olarak apple müşteri temsilcisi ile görüş. Ama telefon wifi üzerinden internete bağlı olsun çünkü telefonu eşleştirme yapacaklardır.

Derviş Çapacı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Yeni bi 7 plus kullanıcısıyım Samsung Galaxy Note 4 den geçtim 7 plus'a. Şikayetim şudur , şarj süresi çok uzun geliyor bana 3 saatten fazla tam şarjı dolduruyor. Ve bu beni çok zora sokuyor. Pil süresi de eski telefonuma göre çabuk bitiyor. Bari biraz daha hızlı şarj olsaydı diyorum ne yapmalıyım bu durumda önerileriniz neler..

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Yeni bi 7 plus kullanıcısıyım Samsung Galaxy Note 4 den geçtim 7 plus'a. Şikayetim şudur , şarj süresi çok uzun geliyor bana 3 saatten fazla tam şarjı dolduruyor. Ve bu beni çok zora sokuyor. Pil süresi de eski telefonuma göre çabuk bitiyor. Bari biraz daha hızlı şarj olsaydı diyorum ne yapmalıyım bu durumda önerileriniz neler..

İpad şarj adaptörü var 12W’lık ondan alıp kullan
3.5 saatte şarj olacağına 2 saat 20 dakikada şarj oluyor. 7 plus var bende 1 günü her zaman aşıyor ama gerçek anlamda 24 saat; öyle gün içinde 10 saat değil

salihbuldur

Doçent
Reaksiyon puanı
168

İphone 7 plus ile bir günü rahat çıkarıyorım oyun oynamadığım için hızlı şarjı önermem bataryanın ömrünü etkiliyor

Gnrkyr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler İPhone 7plus kullaniyorum iki gundur her zamanki gibi kullandigim halde asiri isiniyo telefon bilgisi olan var mi

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Nerden bakıyorsun batarya kaybına birde ne kadar sürede tam dolum yapıyor

0 dan 100’e 2 saat 30 dk civarı doluyor
1dc5ce4a11429d9e219671fda05b67f8.jpg

2d4b0c725870ea82fdd390a5a5beca73.jpg

Derviş Çapacı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
İpad şarj adaptörü var 12W’lık ondan alıp kullan
3.5 saatte şarj olacağına 2 saat 20 dakikada şarj oluyor. 7 plus var bende 1 günü her zaman aşıyor ama gerçek anlamda 24 saat; öyle gün içinde 10 saat değil
Nereden bulabilirim bu şarj adaptörünü fiyatı ne kdar acaba ? Kendi kablomu kullanabilir miyim ?

salihbuldur

Doçent
Reaksiyon puanı
168
0 dan 100’e 2 saat 30 dk civarı doluyor
1dc5ce4a11429d9e219671fda05b67f8.jpg

2d4b0c725870ea82fdd390a5a5beca73.jpg

40 dakika civarı erken dolduruyor demekki kutudan çıkar adaptörden hiç yoktan iyidir. Aynı uygulamayı bende kullanıyorum ama belli bir % de durmuyor değişiyor bazen %3 bazende %7 kayıp gösteriyor bende pek sağlıklı bir uygulama değil bence
--- Gönderi Güncellendi ---
Nereden bulabilirim bu şarj adaptörünü fiyatı ne kdar acaba ? Kendi kablomu kullanabilir miyim ?

Apple 12 W USB Güç Adaptörü

burdan satın alabilirsin ayrıca şarj kablosu satın almana geren yok girişi uyumlu lightning kabloyla

ufukceylan

Asistan
Reaksiyon puanı
84
Nerden bakıyorsun batarya kaybına birde ne kadar sürede tam dolum yapıyor

Apple desteği ara bataryamla ilgili problem yaşıyorum dedikten sonra telefonu eşleştiriyorlar kendi ekranlarından bataryanın % kaç performansı olduğunu söylüyorlar daha net sonuç alırsın. Telefonun o an wifi ya bağlı olursa iyi olur şebeke üzerinden biraz yavaş oluyor bazen eşleşmiyor.

Sıfır Noktası

Öğrenci
Reaksiyon puanı
35
Bu portrait modu sadece iPhone 7 Plus , 8 plus ve 10’da mı var ? iPhone 7’de kullanan var mı ?
Yada güzel uygulama önerebilecek olan var mı ?

Son düzenleme:

papadito

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Iphone 7 kullanıyorum Samsung a7 sonrası biraz alışması zor oldu ama sevdim

0neir0

Asistan
Reaksiyon puanı
38
11.2 yayınlanmış arkadaşlar. WiFi yok indiremiyorum. İndirenler paylaşsın. 409 MB

Umay16umay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Ula 6s 1 günde 2500 den 2700 e çıktı 7 plus 3999 sabit bu nasıl fiyat politikası düşük modeller artıyor yüksek model sabit yani diyor ki kapitalizm bak düşük model artıyor sen git yüksek model al

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Ula 6s 1 günde 2500 den 2700 e çıktı 7 plus 3999 sabit bu nasıl fiyat politikası düşük modeller artıyor yüksek model sabit yani diyor ki kapitalizm bak düşük model artıyor sen git yüksek model al

Marka algısı işte . İphone’lar yatırım aracı gibi değer kaybetmiyorlar