Kasarsa kötü İOS karizmayı fena çizdirir
Beta süreci normal böyle olması. Beta içersinde optimize ederek kararlı sürümü veriyorlar. Bir kere bende katılmıştım beta sürecine. Sıkıldım habire güncelleme gelmesine, çıktım
Kasarsa kötü İOS karizmayı fena çizdirir
düzelşr inşallahBeta süreci normal böyle olması. Beta içersinde optimize ederek kararlı sürümü veriyorlar. Bir kere bende katılmıştım beta sürecine. Sıkıldım habire güncelleme gelmesine, çıktım
O özellik güzeldi bende 6Sde denemiştim kaldırmazlar onu ya bir sonraki sürümde gelir büyük ihtimalKüçük bir olay daha fark etmiştim ios 11 de. Ekranın soluna bastırınca home tuşuna çift tıklamış gibi uygulama arası geçiş yapabiliyodum ancak ios11 de yoktu bu özellik
Aynen doğruO özellik güzeldi bende 6Sde denemiştim kaldırmazlar onu ya bir sonraki sürümde gelir büyük ihtimal
Sat madem lanet edeceğine! Ben çok memnunum gerçekten. Memnun kalmayan çıkarsın elden zaten zarar etmiyorsun satarken..
Yo ben oyun oynuyorum ,telefon konuşuyorum ,internet kullanıyorum,film izliyorum bana sabah 8 den akşam 8-9'a kadar gidiyor şarjNeyinden memnunsun şarjı maksimum 6 saat gidiyor kamerası 2000 tl'lik telefonlardaki kameralar gibi çekiyor, kulaklık girişi yok neyinden memnunsun söyle??
Satmaya üşeniyorum kim uğraşacak sat yeni telefonu kur uygulamaları indir kurmakla
Yahu ben bunu anlayamıyorum benim iPhone'um ile seninki farklı fabrikalardan mı çıktı?Yo ben oyun oynuyorum ,telefon konuşuyorum ,internet kullanıyorum,film izliyorum bana sabah 8 den akşam 8-9'a kadar gidiyor şarj
Kamerası en azından yanıltmıyor gerçekçi fotolar çekiyor.
Kulaklık girişin yok dediğiniz kendi kulaklığı gayet güzel giriyor diğerleri içinde ara kablo var.
Siz ben sıkıldım bu telefondan diyin lütfen kötülemeyin
Yahu ben bunu anlayamıyorum benim iPhone'um ile seninki farklı fabrikalardan mı çıktı?
Ara kablo ile başka kulaklık takınca müzik sesi böyle kısık kısık geliyor. Kendi kulaklığında gayet iyi ses.
Servise götürsem kaç gün telefonsuz kalırım?Yok ben öyle sıkıntı yaşamadım.Belkide sorun vardır servise götür
Bilmiyorum sna En fazla 3 gün bildiğim kadarıyla 3 günü geçen arızalarda eğer arıza teknikse kendinden kaynaklanıyorsa değişim ypıyorlar diye duydumServise götürsem kaç gün telefonsuz kalırım?
Telefonu kutusundan çıkardığım gün uzatma kablosunu takıp başka kulaklıkla denemiştim ilk günde de aynı sorun vardı yani ama ben kendi kulaklığını takarım ne uğraşacam ya diyerek servise götürmedimBilmiyorum sna En fazla 3 gün bildiğim kadarıyla 3 günü geçen arızalarda eğer arıza teknikse kendinden kaynaklanıyorsa değişim ypıyorlar diye duydum
İphone'u tercih etme nedenimTelefonu kutusundan çıkardığım gün uzatma kablosunu takıp başka kulaklıkla denemiştim ilk günde de aynı sorun vardı yani ama ben kendi kulaklığını takarım ne uğraşacam ya diyerek servise götürmedim
Servise götür o zaman onlar anlarlar şans Yen'i bağlantı kablosu verebilirlerTelefonu kutusundan çıkardığım gün uzatma kablosunu takıp başka kulaklıkla denemiştim ilk günde de aynı sorun vardı yani ama ben kendi kulaklığını takarım ne uğraşacam ya diyerek servise götürmedim
--- Gönderi Güncellendi ---
İphone'u tercih etme nedenim
1-) fiyatının kolay ucuzlamaması
2-) stabilizasyon
3-) servisinin çok iyi olduğunu duydum
Daha 5s e güncelleme geliyor sen boşver gerisiniİphone 7 kaç sene daha güncel kalır?
İphone 7 kaç sene daha güncel kalır?
Yahu ben bunu anlayamıyorum benim iPhone'um ile seninki farklı fabrikalardan mı çıktı?
Ara kablo ile başka kulaklık takınca müzik sesi böyle kısık kısık geliyor. Kendi kulaklığında gayet iyi ses.
Galaxy S8 ve S8 + modellerinin iPhone'taki pil ömrüyle neredeyse aynı kalacağını öğrenildi ve şimdi ilk test sonuçları gelmeye başladı. Galaxy S8 Plus'ın pil ömrünün aslında biraz daha iyi olduğu ortaya çıktı Android'in pil ömrünü iPhone'la karşılaştıran herkesin çok iyi bilmesi gibi, 7'lerden çok daha büyük olması dikkat çekti.Beyler iphone 7 ve 7 plus 'ın pil kullanım süresini paylaşabilirmisiniz?
Servise götürmeli benceÖyle bir sorun yok kaç kulaklık kullandım ara kablo ile.
Hocam nolmuş onun ekrana öyle.https://i.hizliresim.com/OL3jQP.jpg buyrun o bayıldığınız epıl 35 dakikadır açılmıyor dondu 3700 lira bi de bunun fiyatı
(İnanmayanlar için kullanıcı adımı yazdım)
Ortalığı karıştırmaya gerek yok elektronik cihaz bu servise götür özelden dediğim gibi.hani bu epıl donmuyordu hiç?????????
Ortalığı karıştırmaya gerek yok elektronik cihaz bu servise götür özelden dediğim gibi.
Beyler randevu nasıl alınıyordu Apple Storea
Servisten randevu al dememin sebebi. Apple Storea gidersen işin 3 saatte felan hallolur en geç. Eğer almazsan telefonun serviste kaldığı süre uzar.ortalığı karıştırmayı geç, bu telefon verdiğin parayı hak etmiyor
bi de servisten randevu mu alacam saçmalığa bak. doktora götürecem sanki
Ne vardı daha önce ?htc'den vazgeçmemeliydim.
eNe vardı daha önce ?
Haa sen seni hatırlıyorum sen inatla iPhone 7 alma S7 edge al dediğim kişisin 29-30 mesaj yazmıştım. HTC A9 vardı değil mi ?