iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

0neir0

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Kasarsa kötü İOS karizmayı fena çizdirir

Beta süreci normal böyle olması. Beta içersinde optimize ederek kararlı sürümü veriyorlar. Bir kere bende katılmıştım beta sürecine. Sıkıldım habire güncelleme gelmesine, çıktım

murat zorluu

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,348
Düz
Beta süreci normal böyle olması. Beta içersinde optimize ederek kararlı sürümü veriyorlar. Bir kere bende katılmıştım beta sürecine. Sıkıldım habire güncelleme gelmesine, çıktım
düzelşr inşallah

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Küçük bir olay daha fark etmiştim ios 11 de. Ekranın soluna bastırınca home tuşuna çift tıklamış gibi uygulama arası geçiş yapabiliyodum ancak ios11 de yoktu bu özellik

M

Murat Burç

SDN Okuru
Küçük bir olay daha fark etmiştim ios 11 de. Ekranın soluna bastırınca home tuşuna çift tıklamış gibi uygulama arası geçiş yapabiliyodum ancak ios11 de yoktu bu özellik
O özellik güzeldi bende 6Sde denemiştim kaldırmazlar onu ya bir sonraki sürümde gelir büyük ihtimal

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Airpods a bir işlev daha gelmiş ios11'de. Kulaklıklara çift tıklayarak bir sonraki veya önceki müziğe geçmek mümkün

Thurisaz

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Sat madem lanet edeceğine! Ben çok memnunum gerçekten. Memnun kalmayan çıkarsın elden zaten zarar etmiyorsun satarken..

Neyinden memnunsun şarjı maksimum 6 saat gidiyor kamerası 2000 tl'lik telefonlardaki kameralar gibi çekiyor, kulaklık girişi yok neyinden memnunsun söyle??
Satmaya üşeniyorum kim uğraşacak sat yeni telefonu kur uygulamaları indir kurmakla

murat zorluu

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,348
Neyinden memnunsun şarjı maksimum 6 saat gidiyor kamerası 2000 tl'lik telefonlardaki kameralar gibi çekiyor, kulaklık girişi yok neyinden memnunsun söyle??
Satmaya üşeniyorum kim uğraşacak sat yeni telefonu kur uygulamaları indir kurmakla
Yo ben oyun oynuyorum ,telefon konuşuyorum ,internet kullanıyorum,film izliyorum bana sabah 8 den akşam 8-9'a kadar gidiyor şarj

Kamerası en azından yanıltmıyor gerçekçi fotolar çekiyor.

Kulaklık girişin yok dediğiniz kendi kulaklığı gayet güzel giriyor diğerleri içinde ara kablo var.

Siz ben sıkıldım bu telefondan diyin lütfen kötülemeyin

Thurisaz

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Yo ben oyun oynuyorum ,telefon konuşuyorum ,internet kullanıyorum,film izliyorum bana sabah 8 den akşam 8-9'a kadar gidiyor şarj

Kamerası en azından yanıltmıyor gerçekçi fotolar çekiyor.

Kulaklık girişin yok dediğiniz kendi kulaklığı gayet güzel giriyor diğerleri içinde ara kablo var.

Siz ben sıkıldım bu telefondan diyin lütfen kötülemeyin
Yahu ben bunu anlayamıyorum benim iPhone'um ile seninki farklı fabrikalardan mı çıktı?

Ara kablo ile başka kulaklık takınca müzik sesi böyle kısık kısık geliyor. Kendi kulaklığında gayet iyi ses.

murat zorluu

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,348
Yahu ben bunu anlayamıyorum benim iPhone'um ile seninki farklı fabrikalardan mı çıktı?

Ara kablo ile başka kulaklık takınca müzik sesi böyle kısık kısık geliyor. Kendi kulaklığında gayet iyi ses.

Yok ben öyle sıkıntı yaşamadım.Belkide sorun vardır servise götür

Thurisaz

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Bilmiyorum sna En fazla 3 gün bildiğim kadarıyla 3 günü geçen arızalarda eğer arıza teknikse kendinden kaynaklanıyorsa değişim ypıyorlar diye duydum
Telefonu kutusundan çıkardığım gün uzatma kablosunu takıp başka kulaklıkla denemiştim ilk günde de aynı sorun vardı yani ama ben kendi kulaklığını takarım ne uğraşacam ya diyerek servise götürmedim
--- Gönderi Güncellendi ---
Telefonu kutusundan çıkardığım gün uzatma kablosunu takıp başka kulaklıkla denemiştim ilk günde de aynı sorun vardı yani ama ben kendi kulaklığını takarım ne uğraşacam ya diyerek servise götürmedim
İphone'u tercih etme nedenim
1-) fiyatının kolay ucuzlamaması
2-) stabilizasyon
3-) servisinin çok iyi olduğunu duydum

murat zorluu

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,348

İphone'u tercih etme nedenim
1-) fiyatının kolay ucuzlamaması
2-) stabilizasyon
3-) servisinin çok iyi olduğunu duydum
Servise götür o zaman onlar anlarlar şans Yen'i bağlantı kablosu verebilirler

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180

Öyle bir sorun yok kaç kulaklık kullandım ara kablo ile.

murat zorluu

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,348
Beyler iphone 7 ve 7 plus 'ın pil kullanım süresini paylaşabilirmisiniz?
Galaxy S8 ve S8 + modellerinin iPhone'taki pil ömrüyle neredeyse aynı kalacağını öğrenildi ve şimdi ilk test sonuçları gelmeye başladı. Galaxy S8 Plus'ın pil ömrünün aslında biraz daha iyi olduğu ortaya çıktı Android'in pil ömrünü iPhone'la karşılaştıran herkesin çok iyi bilmesi gibi, 7'lerden çok daha büyük olması dikkat çekti.

Galaxy S8 +, Phone Arena testinde 8 saat sürdü. IPhone 7 7 saat 46 dakika sonra biterken, iPhone 7 Plus ise 9 saat 5 dakika sürdü. Site, tipik kapalı mekanlarda kullanılan 200 nit parlaklık seviyesine sahip ekranı yeni Samsung telefonuyla aynı standart pil testi kullanıyordu. Galaxy S8 +, her iki cihazda da benzer bir 3,500 mAh pil kullansa da Galaxy S7 kenarı ile karşılaştırıldığında neredeyse bir saat ekstra pil ömrü sunuyor.

58e4c00261361f17009ac079

Galaxy S8 +, yeni 10nm çip sayesinde öncekinden daha verimli. Bununla birlikte, Galaxy S8 + cep telefonunun Apple'ın iPhone 7 pil performansını neden üstesinden alamadığını açıklayan çok daha büyük bir ekran da bulunuyor. Phone Arena'nın yukarıdaki grafik de Galaxy S8 + 'ün Google Pixel, OnePlus 3T ve Huawei P10 gibi diğer Android cihazlara oranının nasıl olduğunu gösteriyor. Galaxy S8 +, iPhone 7 Plus'tan daha iyi performans gösterebilir, ancak sanki telefonun pili gün içinde sizi zorlaştıracak kadar iyi gibi görünüyor. Küçük Galaxy S8 henüz test edilmedi.

Öyle bir sorun yok kaç kulaklık kullandım ara kablo ile.
Servise götürmeli bence

Thurisaz

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Ortalığı karıştırmaya gerek yok elektronik cihaz bu servise götür özelden dediğim gibi.
Beyler randevu nasıl alınıyordu Apple Storea

ortalığı karıştırmayı geç, bu telefon verdiğin parayı hak etmiyor
bi de servisten randevu mu alacam saçmalığa bak. doktora götürecem sanki

M

Murat Burç

SDN Okuru
ortalığı karıştırmayı geç, bu telefon verdiğin parayı hak etmiyor
bi de servisten randevu mu alacam saçmalığa bak. doktora götürecem sanki
Servisten randevu al dememin sebebi. Apple Storea gidersen işin 3 saatte felan hallolur en geç. Eğer almazsan telefonun serviste kaldığı süre uzar.

Thurisaz

Asistan
Reaksiyon puanı
13
daha önce hep htc kullandım 1 kere bile donup yavaşlamadı
Ne vardı daha önce ?
Haa sen seni hatırlıyorum sen inatla iPhone 7 alma S7 edge al dediğim kişisin 29-30 mesaj yazmıştım. HTC A9 vardı değil mi ?
e
htc'den şaşmayacaksın ya.
aldığım güne lanet ediyorum.