iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Telefonu almadıysan bır tavsıye parlak sıyah alma cızılıyo zaten mat sıyahta alma bız aldık zaman gecınce soyuluyo mat sıyah en guzelı gumus.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Reyiz pek memnun olduğum söylenemez.Bu telefon u samsung en geç 1 sene içinde çöp edicek.Guncellemeyi kurmasan uygulamaları kullanamican.Yani şimdilik en iyisi iphone.En azından 3-4 sene garanti götürür
--- Gönderi Güncellendi ---

İlgin için çok tessekkür ederim.Ben de aslında sırf portre modu için iphone 7 plus almayı düşünüyorum.Ama olmazsa iphone 7 de olur.Bkde iphone 7 plus cok büyük ya
1 senede cop falan olmaz hayal kurmayın.

Y4$4R

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Gençler ios 11 tanıtıldı tek kelimeyle muhteşem özellikle iki tane şeyi söyicem artık mobil veriyi açmak için ayarlara girmeye yer yok vealltan yukarıya doğru kaydırınca ordan açabiliyoruz ikinci olarakta snapchat felan hikaye artık yalnızca telefonun kamerasını kullanarak hiçbir aparat kullanmadan arttırılmş gerçeklik özelliği
Artırılmış gerçeklikle ilgili
Ve mobil veri kısa yolu ile ilgili resimler

Ekli dosyalar

• IMG_2016.PNG
    IMG_2016.PNG
    1.1 MB · Görüntüleme: 592
  • IMG_2015.PNG
    IMG_2015.PNG
    1,014.1 KB · Görüntüleme: 526
  • IMG_2017.PNG
    IMG_2017.PNG
    1.9 MB · Görüntüleme: 575
  • IMG_2017.PNG
    IMG_2017.PNG
    1.9 MB · Görüntüleme: 650

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Mobil verinin gelmesine sevindim ancak sadece kilit ekranında mobil veriye erişebiliriz diye tahmin ediyorum. Buruk sevinç biraz

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Sadece mobil veriye sevinebildim hiçbir yenilik yok. Sanırsın 10.3.4 çıktı

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Sadece mobil veriye sevinebildim hiçbir yenilik yok. Sanırsın 10.3.4 çıktı
Aslında çok güzel olmuş ,kontrol centera yaklaşık 10 kısayol koyabiliyoruz artık full ekrana kısayol koyabiliyoruz allttan kaydırmaya, kilit ekranı, yazı stili live photo ayrıntılı düzenleme kamera iyileştirmeleri, araba kullanırken rahatsız etme modu, appstore dizaynı, tuş kilidi ve siri sesleri ... vs vs daha nice küçük dokunuşlar ben gayet memnun kaldım açıkcası , youtubedan videolara bakabilirsiniz ve birde yükleyen var mı betayı 7+ denesek mi bi?

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Aslında çok güzel olmuş ,kontrol centera yaklaşık 10 kısayol koyabiliyoruz artık full ekrana kısayol koyabiliyoruz allttan kaydırmaya, kilit ekranı, yazı stili live photo ayrıntılı düzenleme kamera iyileştirmeleri, araba kullanırken rahatsız etme modu, appstore dizaynı, tuş kilidi ve siri sesleri ... vs vs daha nice küçük dokunuşlar ben gayet memnun kaldım açıkcası , youtubedan videolara bakabilirsiniz ve birde yükleyen var mı betayı 7+ denesek mi bi?
Araba kullanırken rahatsız etme olayını şahsen kullanacağımızı düşünmüyorum genel olarak

salihbuldur

Doçent
Reaksiyon puanı
168
Ben kullanıyorum arkadaşlar ufak tefek kasmalar takılmalar dışında bir sorun yaşamadım

mgencer05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Aldığım güne her gün lanet ettiğim telefon iPhone 7

Yine de şanslısın bence aldığın için. Memnun kalmama durumlarında en az zararla be hızlı bir şekilde elden çıkarıp başka telefona geçebileceğin bir telefonun var elinde [emoji6]

M

Murat Burç

SDN Okuru
Takılıyor diyorlar 7 plusda dahi ona göre yüklersin.
Düzenleme :Zaten arkadaş yazmış.

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
Watch'ı etkinleştirirken iphone'unuz eski hatası alıyorum güncellersem jailbreak gidecek
default_sad.png

yok mu bunun çaresi ?

furkanaskar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
iOS 11 ne kadar öyle biraz boş gözüksede bu fotoğraflara videolara sıkıştırılmış format gelmesi çok iyi olmuş. 2.8 den 1 mb a düşüş. çok iyi bi değer. furkan bunu beğendi.

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Şuanki ios 11 i yükleyip kullanmayı tavsiye etmem. 12 saat zor dayandım geri döndüm çünkü felaket kasıyor

salihbuldur

Doçent
Reaksiyon puanı
168
Bende geri döndüm gerçektende baya bir bug var ama final sürümü çok güzel olacak inşallah

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Restore mu ettiniz? Güncelliyerek sürüm mü düşürdünüz?

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Bende kasma az oldu da batarya dayanmıyor. Ben 6 kullanıyorum. 2 saat civarından fazla kullanım süresi vermiyecek gibi. Ben de sürüm düşürücem.