Sh3kiL
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 138
Telefonu almadıysan bır tavsıye parlak sıyah alma cızılıyo zaten mat sıyahta alma bız aldık zaman gecınce soyuluyo mat sıyah en guzelı gumus.
1 senede cop falan olmaz hayal kurmayın.Reyiz pek memnun olduğum söylenemez.Bu telefon u samsung en geç 1 sene içinde çöp edicek.Guncellemeyi kurmasan uygulamaları kullanamican.Yani şimdilik en iyisi iphone.En azından 3-4 sene garanti götürür
--- Gönderi Güncellendi ---
İlgin için çok tessekkür ederim.Ben de aslında sırf portre modu için iphone 7 plus almayı düşünüyorum.Ama olmazsa iphone 7 de olur.Bkde iphone 7 plus cok büyük ya
Bizim burda işimiz olmaz . Pek girme buralara1 senede cop falan olmaz hayal kurmayın.
Aahhaha her yerdeyim de fikirleri okuyorumBizim burda işimiz olmaz . Pek girme buralara
Direk alttan çekilen bubukta yani heryerden erişiliyor.Mobil verinin gelmesine sevindim ancak sadece kilit ekranında mobil veriye erişebiliriz diye tahmin ediyorum. Buruk sevinç biraz
Fotoğraflar ve kameradaki yenilikler ciddi şeyler. Yavana atılamaz. Şahsen memnun oldum o kadar canlı fotoğraf çekipte istediğim kareyi kullanamamak üzüyordu.Sadece mobil veriye sevinebildim hiçbir yenilik yok. Sanırsın 10.3.4 çıktı
Aslında çok güzel olmuş ,kontrol centera yaklaşık 10 kısayol koyabiliyoruz artık full ekrana kısayol koyabiliyoruz allttan kaydırmaya, kilit ekranı, yazı stili live photo ayrıntılı düzenleme kamera iyileştirmeleri, araba kullanırken rahatsız etme modu, appstore dizaynı, tuş kilidi ve siri sesleri ... vs vs daha nice küçük dokunuşlar ben gayet memnun kaldım açıkcası , youtubedan videolara bakabilirsiniz ve birde yükleyen var mı betayı 7+ denesek mi bi?Sadece mobil veriye sevinebildim hiçbir yenilik yok. Sanırsın 10.3.4 çıktı
Araba kullanırken rahatsız etme olayını şahsen kullanacağımızı düşünmüyorum genel olarakAslında çok güzel olmuş ,kontrol centera yaklaşık 10 kısayol koyabiliyoruz artık full ekrana kısayol koyabiliyoruz allttan kaydırmaya, kilit ekranı, yazı stili live photo ayrıntılı düzenleme kamera iyileştirmeleri, araba kullanırken rahatsız etme modu, appstore dizaynı, tuş kilidi ve siri sesleri ... vs vs daha nice küçük dokunuşlar ben gayet memnun kaldım açıkcası , youtubedan videolara bakabilirsiniz ve birde yükleyen var mı betayı 7+ denesek mi bi?
Aldığım güne her gün lanet ettiğim telefon iPhone 7
Aldığım güne her gün lanet ettiğim telefon iPhone 7
Aynen ben samsungtan geçtim iyi ki geçmişim çok memnunumSat madem lanet edeceğine! Ben çok memnunum gerçekten. Memnun kalmayan çıkarsın elden zaten zarar etmiyorsun satarken..
Takılıyor diyorlar 7 plusda dahi ona göre yüklersin.Aslında çok güzel olmuş ,kontrol centera yaklaşık 10 kısayol koyabiliyoruz artık full ekrana kısayol koyabiliyoruz allttan kaydırmaya, kilit ekranı, yazı stili live photo ayrıntılı düzenleme kamera iyileştirmeleri, araba kullanırken rahatsız etme modu, appstore dizaynı, tuş kilidi ve siri sesleri ... vs vs daha nice küçük dokunuşlar ben gayet memnun kaldım açıkcası , youtubedan videolara bakabilirsiniz ve birde yükleyen var mı betayı 7+ denesek mi bi?
son sürüm istiyor watch.Watch'ı etkinleştirirken iphone'unuz eski hatası alıyorum güncellersem jailbreak gidecek![]()
yok mu bunun çaresi ?
tweak falan araştırın ama çok zorHayda kötü oldu bu![]()
tweak falan araştırın ama çok zor
Kasarsa kötü İOS karizmayı fena çizdirirŞuanki ios 11 i yükleyip kullanmayı tavsiye etmem. 12 saat zor dayandım geri döndüm çünkü felaket kasıyor