Literarylife
Öğrenci
Beyler bişey sorucam ben iPhone'dan birini sildiğimde o kişi beni aradığında ( Ahmet olabilir mi diyo ? ) bu olabilir mi diyo ? Bunu nasıl düzeltebilirim bilen var mı. Telden tamamen silmiş olmuyo tutuyo onu ?
Arkadaşlar 10.2.1 güncellemesi geldi. Genel pek iyi yorumlar okumadım. Bu güncellemeyi yapıpta şikayeti olan arakdaşlar var mı? İlk ios deneyimim olduğu için sizden bilgi almadan güncellemeyi yapmadım. Sizce yapmalımıyım. Şuan ki, sistem ile bir şikayetim bulunmamakta.Evimde pc olmadığı için temiz kurulum yapma şansımda olmayacak. Ancak telefon üzerinden güncelleme yapabilirim.
2.850 tl nakite aldım kardeşimi7 yi kaca aldın kardesim.
Tşk ederim
--- Gönderi Güncellendi ---
2.850 tl nakite aldım kardeşim
2.850 tl nakite aldımi7 yi kaca aldın kardesim.
hayırlı olsun kardeşim. kazasız belasız kullanırsın insallah
Merhabalar I7 128 gb kullanıyorum daha öncede 5 5s 6 Plush kullandım fakat 7 de otomatik parlaklık açık değilken oyun oynarken veya video izlerken oluyor genelde ekran belirli süreyle kararıyor bazen 20 dk sürüyor bazen 5 6 dakika sürüyor sonra geri parlaklığı aynı oluyor. AssistiveTouch tuşuda donuyor sizlerdede böyle sorunlar oluyormu şimdiden teşekürler cvplarınız için.
Çektiğin fotoğtaflar kayıt olur, aksi birşey mümkün değilarkadaslar slm. whatsapta alinan medyayi sakla tikini kaldirdim. gelen resimler galeriye kaydolmuyorlar istedigim gibi. yalniz benim direk whatsapp kamerasindan çektiğim resimler galeriye kaydoluyor. bunu kaydetmeme gibi bi şansımız var mi. yani ben direk whatsaptan cektigim resimlerin galeride gozukmesini istemiyorum. basina gelen varmi acaba![]()
Hangi müzik programını kullanıyorsunuz bana spotify dışında çevrimdışı kullanabileceğim bi uugulama lazım bildiğiniz program varsa yardımcı olur musunuz ?kendi apple müzik uygulamasını kullansam itunesten aktarsam müzikleri internetsiz dinler miyim bir de spotify ne kadar mobil veri harcıyor yaklaşık kaç mb harcar paketten
Teşekkür ediyorum dediğinizi yapabilirim ama elimin altında istediğim müziği anında indirip dinlemek istiyorum Deezer Music nasıl çevrımdışı özelliği var mıiTunes ile mğzik atabilirsin telefona.
Teşekkür ediyorum dediğinizi yapabilirim ama elimin altında istediğim müziği anında indirip dinlemek istiyorum Deezer Music nasıl çevrımdışı özelliği var mı
Bende öyle yaparım o zaman şimdi benim spotify de yaklaşık 100 şarkı var 330 mb falan yer kaplamış apple müzik te bu değerlerde yer kaplar inşallah fazla yerim yok çünküBilmiyorum kullanmadım, eklemeyi unuttuğum müzik varda puffin ile mp3 indirip kendime whatsappla yolluyorum ben.
şarkının boyutu bellidir olduki platformlar arası farklılık gösterdi diyelim orda da 3mb yerine 3.1-3.2 mb olur diye düşünüyorum.Bende öyle yaparım o zaman şimdi benim spotify de yaklaşık 100 şarkı var 330 mb falan yer kaplamış apple müzik te bu değerlerde yer kaplar inşallah fazla yerim yok çünkü![]()
Hangi müzik programını kullanıyorsunuz bana spotify dışında çevrimdışı kullanabileceğim bi uugulama lazım bildiğiniz program varsa yardımcı olur musunuz ?kendi apple müzik uygulamasını kullansam itunesten aktarsam müzikleri internetsiz dinler miyim bir de spotify ne kadar mobil veri harcıyor yaklaşık kaç mb harcar paketten
iPlay uygulaması var ama her müziği aynı kalitede indirmiyor ama bir bak istersen işini görebilirHangi müzik programını kullanıyorsunuz bana spotify dışında çevrimdışı kullanabileceğim bi uugulama lazım bildiğiniz program varsa yardımcı olur musunuz ?kendi apple müzik uygulamasını kullansam itunesten aktarsam müzikleri internetsiz dinler miyim bir de spotify ne kadar mobil veri harcıyor yaklaşık kaç mb harcar paketten
iPhone 7 ile kullanacaksanız artık bluetoth kulaklıklara bakın derim.iphone7 mat siyah kullanıyorum. ben siyah renkte bir kullaklık almayı düşünüyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. biraz bakındım ama kafama yatan birşey bulamadım. Özellikle farklı markalara baktım acaba iphone un kendi kulaklığının aynısının siyah renkte olanını üretmişler mi diye ama bulamadım. Başka markalara baktım ama kararsız kaldım. Şöyle güzel bir siyah kulaklık iphone 7 mat siyaha gidecek olan önerisi olan ?
Ücretli bir şekilde devam edersinspotify beni bir haftalık premium denemesi yapti. bir hafta sonra devam mi ettirir. ucret kesilir mi acaba![]()
Hayır sorun olmaz bir hafta sonra spotify free sürüme geçicek dilerseniz paralı premium a geçebilirsinyanlislikla yaptim iptal edip program i kaldirmak istiyorum