ibrahimyz34
Asistan
Zaten 10.2.1 ile 10.3 beta 1 ile dağlar kadar fark var. Uygulama açılışlarında 2-3 saniye beta 1 daha hızlı açıyor. Beta 2 yi bilmiyorum ama onu da şarj konusunda beğendim.
telim iphone 7 bu betayi nasil yuklerim.
Zaten 10.2.1 ile 10.3 beta 1 ile dağlar kadar fark var. Uygulama açılışlarında 2-3 saniye beta 1 daha hızlı açıyor. Beta 2 yi bilmiyorum ama onu da şarj konusunda beğendim.
Videotelim iphone 7 bu betayi nasil yuklerim.
Onu bilmiyorumgarantiden cikiyor mu betayi yukleyince
Şarj sarfiyatı ile ilgili bir izlenimiminiz var mı acaba? 10.2.1 sürümü şarj konusunda sınıfta kaldı. Umarım 10.3' te bu sorun çözülür.Ciddi şekilde bir hız artışı var telefonda 10.3 beta 2.
onu yarın akşam anlayabiliriz fakat menü ve geçişleri bayağı hızlandı. Yeni sayfa yüklemeleri vs vs gözle görülür hızlanma var herşeydeŞarj sarfiyatı ile ilgili bir izlenimiminiz var mı acaba? 10.2.1 sürümü şarj konusunda sınıfta kaldı. Umarım 10.3' te bu sorun çözülür.
onu yarın akşam anlayabiliriz fakat menü ve geçişleri bayağı hızlandı. Yeni sayfa yüklemeleri vs vs gözle görülür hızlanma var herşeyde
Cevabınız için teşekkür ederim. Bu hızlanmaların yanında şarj sıkıntısı da bir nebze çözülse iyi olacak.onu yarın akşam anlayabiliriz fakat menü ve geçişleri bayağı hızlandı. Yeni sayfa yüklemeleri vs vs gözle görülür hızlanma var herşeyde
bende de öyle , iphone 6da da böyleydi şuan 6s kullanıyorum onda da öyleHücresel veriyi açmak isterken tuş 2-3 saniyeliğine takılıyor ve kaç sürüm geçti hala düzelmedi
garantiden çıkmazgarantiden cikiyor mu. bide en kolay nasil yukleriz
Akşam haber vericem mutlaka kullanayım bugün bakalım bi durumaCevabınız için teşekkür ederim. Bu hızlanmaların yanında şarj sıkıntısı da bir nebze çözülse iyi olacak.
bende de öyle , iphone 6da da böyleydi şuan 6s kullanıyorum onda da öyle
--- Gönderi Güncellendi ---
garantiden çıkmaz
iOS 10.3 Public Beta 2 nasıl yüklenir? (Rehber)
Pc yi açıp İtunes e bağlayacaksın teli orada iphone sekmesine tıklayınca 'geri yükle, seçeneği var tıkladığında orjinal sürüme geçer. Betanın sonunda final sürümünü çıkardıklarında güncelleme geliyor sana zaten onu yüklediğinde de telefon orjinal sürüme geçiyor.Peki misal veriyorum bir süre sonra çıkmak istersem beta dan nasıl çıkıcam?
Pc yi açıp İtunes e bağlayacaksın teli orada iphone sekmesine tıklayınca 'geri yükle, seçeneği var tıkladığında orjinal sürüme geçer. Betanın sonunda final sürümünü çıkardıklarında güncelleme geliyor sana zaten onu yüklediğinde de telefon orjinal sürüme geçiyor.
iphone 7 icin pil kalibrasyon programı hangisini önerirsiniz
SDN nin önerdiği Battery life var kullanıyorum hoş bir program
SDN nin önerdiği Battery life var kullanıyorum hoş bir program
Haklısın öyleydi de önceki ios sürümlerinde takılma daha azdı gerçi artık takıldığı zaman çıkış yapıp ana menüye döndüğümde 3g gelmiş oluyor zaten ama insanı gıcık ediyor orası ayrı meselebende de öyle , iphone 6da da böyleydi şuan 6s kullanıyorum onda da öyle
--- Gönderi Güncellendi ---
garantiden çıkmaz
iOS 10.3 Public Beta 2 nasıl yüklenir? (Rehber)
iOS 10.3 beta 2 acaba iTunes den yüklenebilir mi? Ben iOS 10.1.1 deyim yedek aldım illa telefondan mı yüklemem gerek beta yı
Ancak Mac bilgisayarınız var ve Xcode kurulu ise iTunes'dan yükleyebilirsiniz
Windows'ta mümkün degil
beta telefondan yükleniyor. Beta sürümü için profil indirmeniz gerekiyor safariden, kurduktan sonra yazılım güncellemesinden betayı yükleyebilirsiniz. itunes şart değiliOS 10.3 beta 2 acaba iTunes den yüklenebilir mi? Ben iOS 10.1.1 deyim yedek aldım illa telefondan mı yüklemem gerek beta yı
hocam aynı problem bende de var. çoğu kişide muzdarip bu durumdan. swap telefon almak istemediğim için göndermedim açıkçası. sıfır cihazıda tamir ettirmek istemedim. çok video çeken biri olmadığım için sustum açıkçası nazarlığı olsun dedimArkadaşlar benim iPhone 7 de sessiz video çektiğimde çok cızırtılı çekiyor. Bu yüzden de telefonu servise yollayacağım. Büyük ihtimal swap tel ile değişim olacak gibime geliyor. Ama tamirde yapabilirler. Acaba bana kaç günde dönüş olur? Bir fikriniz var mı?
hocam aynı problem bende de var. çoğu kişide muzdarip bu durumdan. swap telefon almak istemediğim için göndermedim açıkçası. sıfır cihazıda tamir ettirmek istemedim. çok video çeken biri olmadığım için sustum açıkçası nazarlığı olsun dedimeğer göndermek isterseniz apple ile bir görüşün. 1 hafta içerisinde hallederler diye tahmin ediyorum.
genelde forumda gördüğüm kadarıyla 1 hafta civarında insanlar telefonlarına geri kavuşuyor. telefonu sıfırlamak dışında birşey yapmanıza bence gerek yok. rehberinizin fotoğrafınızın vs. yedeğini alın yeterli.Vodafone dan aldım teli. İşte bende telimi çok seviyorum inanın ama maalesef bu ses çok rahatsız ediyor beni. Bende çok video çekmiyorum ama berbat bir ses yani. Birde burda forumda biri demişti. Swap teller her türlü kontrolü yapılmış teller diye. O yüzden bir korkum yok! Ama kaçtın telefonsuz kalıcam onu bilmek istiyorum. Birde teli verirken servise sıfırlamak dışında ne yapmam gerek? Bir fikriniz var mı?
genelde forumda gördüğüm kadarıyla 1 hafta civarında insanlar telefonlarına geri kavuşuyor. telefonu sıfırlamak dışında birşey yapmanıza bence gerek yok. rehberinizin fotoğrafınızın vs. yedeğini alın yeterli.
genelde forumda gördüğüm kadarıyla 1 hafta civarında insanlar telefonlarına geri kavuşuyor. telefonu sıfırlamak dışında birşey yapmanıza bence gerek yok. rehberinizin fotoğrafınızın vs. yedeğini alın yeterli.
Bu bir sorun değil ki? Herkes takmış durumda buna. Ses istemiyorsanız işlemci olan telefonlardan uzak durun tek çaresi. Bilgisayardan çıkan ses normalse telefondaki işlemcinin sesi de anormal olmamalı kanımcaBugün Vodafone gittim servise göndersinler diye orda iPhone 6 denedik. Sessi ortamda video çekip . iPhone 6 da aynı sessiz ortamda çekilen video da parazitli radyo gibi ses var. Bana Bursa daki lisanslı mağazaya gidip birde oraya danışmamı söylediler. Öyle yapıcam artık. Yalnız eve gelince diğer marka tellerde de denedim aynı ses var onlarda da . Acaba ben mi paranoyak oldum![]()
Bugün Vodafone gittim servise göndersinler diye orda iPhone 6 denedik. Sessi ortamda video çekip . iPhone 6 da aynı sessiz ortamda çekilen video da parazitli radyo gibi ses var. Bana Bursa daki lisanslı mağazaya gidip birde oraya danışmamı söylediler. Öyle yapıcam artık. Yalnız eve gelince diğer marka tellerde de denedim aynı ses var onlarda da . Acaba ben mi paranoyak oldum![]()