iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

--ProofStriker

Profesör
Reaksiyon puanı
764
IMG_0259.PNG
telim iphone 7 bu betayi nasil yuklerim.
Video
Videoya bakın işaretlediğim Linke tıklayın.

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Şarj sarfiyatı ile ilgili bir izlenimiminiz var mı acaba? 10.2.1 sürümü şarj konusunda sınıfta kaldı. Umarım 10.3' te bu sorun çözülür.
onu yarın akşam anlayabiliriz fakat menü ve geçişleri bayağı hızlandı. Yeni sayfa yüklemeleri vs vs gözle görülür hızlanma var herşeyde

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
onu yarın akşam anlayabiliriz fakat menü ve geçişleri bayağı hızlandı. Yeni sayfa yüklemeleri vs vs gözle görülür hızlanma var herşeyde
Cevabınız için teşekkür ederim. Bu hızlanmaların yanında şarj sıkıntısı da bir nebze çözülse iyi olacak.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Peki misal veriyorum bir süre sonra çıkmak istersem beta dan nasıl çıkıcam?
Pc yi açıp İtunes e bağlayacaksın teli orada iphone sekmesine tıklayınca 'geri yükle, seçeneği var tıkladığında orjinal sürüme geçer. Betanın sonunda final sürümünü çıkardıklarında güncelleme geliyor sana zaten onu yüklediğinde de telefon orjinal sürüme geçiyor.

0neir0

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Pc yi açıp İtunes e bağlayacaksın teli orada iphone sekmesine tıklayınca 'geri yükle, seçeneği var tıkladığında orjinal sürüme geçer. Betanın sonunda final sürümünü çıkardıklarında güncelleme geliyor sana zaten onu yüklediğinde de telefon orjinal sürüme geçiyor.

Teşekkürler açıklama için [emoji4] şu beta yı bende bir deneyeyim o zaman [emoji106]

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
bende de öyle , iphone 6da da böyleydi şuan 6s kullanıyorum onda da öyle
--- Gönderi Güncellendi ---

garantiden çıkmaz
iOS 10.3 Public Beta 2 nasıl yüklenir? (Rehber)
Haklısın öyleydi de önceki ios sürümlerinde takılma daha azdı gerçi artık takıldığı zaman çıkış yapıp ana menüye döndüğümde 3g gelmiş oluyor zaten ama insanı gıcık ediyor orası ayrı mesele
Public Betalar halkın denemesi için adı üstünde public garantiden çıkmaz ama telefonda ısınmalar ve battery drain yapabilir.

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
iOS 10.3 beta 2 acaba iTunes den yüklenebilir mi? Ben iOS 10.1.1 deyim yedek aldım illa telefondan mı yüklemem gerek beta yı

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
iOS 10.3 beta 2 acaba iTunes den yüklenebilir mi? Ben iOS 10.1.1 deyim yedek aldım illa telefondan mı yüklemem gerek beta yı

Ancak Mac bilgisayarınız var ve Xcode kurulu ise iTunes'dan yükleyebilirsiniz

Windows'ta mümkün degil

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95
beta telefondan yükleniyor. Beta sürümü için profil indirmeniz gerekiyor safariden, kurduktan sonra yazılım güncellemesinden betayı yükleyebilirsiniz. itunes şart değil

Pil kullanım durumu budur. Fotoğraf çekecektim şarja takmış bulundum fakat kullanım süresi budur eksiksiz şarj durumu ise %50-55 seviyesinde idi

Ekli dosyalar

• IMG_1746.PNG
    IMG_1746.PNG
    654.6 KB · Görüntüleme: 516
  • IMG_1745.PNG
    IMG_1745.PNG
    558.6 KB · Görüntüleme: 299
Son düzenleyen moderatör:

bhgrcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11

0neir0

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Arkadaşlar benim iPhone 7 de sessiz video çektiğimde çok cızırtılı çekiyor. Bu yüzden de telefonu servise yollayacağım. Büyük ihtimal swap tel ile değişim olacak gibime geliyor. Ama tamirde yapabilirler. Acaba bana kaç günde dönüş olur? Bir fikriniz var mı?

wedoman

Asistan
Reaksiyon puanı
100
Arkadaşlar benim iPhone 7 de sessiz video çektiğimde çok cızırtılı çekiyor. Bu yüzden de telefonu servise yollayacağım. Büyük ihtimal swap tel ile değişim olacak gibime geliyor. Ama tamirde yapabilirler. Acaba bana kaç günde dönüş olur? Bir fikriniz var mı?
hocam aynı problem bende de var. çoğu kişide muzdarip bu durumdan. swap telefon almak istemediğim için göndermedim açıkçası. sıfır cihazıda tamir ettirmek istemedim. çok video çeken biri olmadığım için sustum açıkçası nazarlığı olsun dedim :) eğer göndermek isterseniz apple ile bir görüşün. 1 hafta içerisinde hallederler diye tahmin ediyorum.

0neir0

Asistan
Reaksiyon puanı
38
hocam aynı problem bende de var. çoğu kişide muzdarip bu durumdan. swap telefon almak istemediğim için göndermedim açıkçası. sıfır cihazıda tamir ettirmek istemedim. çok video çeken biri olmadığım için sustum açıkçası nazarlığı olsun dedim :) eğer göndermek isterseniz apple ile bir görüşün. 1 hafta içerisinde hallederler diye tahmin ediyorum.

Vodafone dan aldım teli. İşte bende telimi çok seviyorum inanın ama maalesef bu ses çok rahatsız ediyor beni. Bende çok video çekmiyorum ama berbat bir ses yani. Birde burda forumda biri demişti. Swap teller her türlü kontrolü yapılmış teller diye. O yüzden bir korkum yok! Ama kaçtın telefonsuz kalıcam onu bilmek istiyorum. Birde teli verirken servise sıfırlamak dışında ne yapmam gerek? Bir fikriniz var mı?

wedoman

Asistan
Reaksiyon puanı
100
Vodafone dan aldım teli. İşte bende telimi çok seviyorum inanın ama maalesef bu ses çok rahatsız ediyor beni. Bende çok video çekmiyorum ama berbat bir ses yani. Birde burda forumda biri demişti. Swap teller her türlü kontrolü yapılmış teller diye. O yüzden bir korkum yok! Ama kaçtın telefonsuz kalıcam onu bilmek istiyorum. Birde teli verirken servise sıfırlamak dışında ne yapmam gerek? Bir fikriniz var mı?
genelde forumda gördüğüm kadarıyla 1 hafta civarında insanlar telefonlarına geri kavuşuyor. telefonu sıfırlamak dışında birşey yapmanıza bence gerek yok. rehberinizin fotoğrafınızın vs. yedeğini alın yeterli.

0neir0

Asistan
Reaksiyon puanı
38
genelde forumda gördüğüm kadarıyla 1 hafta civarında insanlar telefonlarına geri kavuşuyor. telefonu sıfırlamak dışında birşey yapmanıza bence gerek yok. rehberinizin fotoğrafınızın vs. yedeğini alın yeterli.

Teşekkürler cvp için ..

0neir0

Asistan
Reaksiyon puanı
38

Bugün Vodafone gittim servise göndersinler diye orda iPhone 6 denedik. Sessi ortamda video çekip . iPhone 6 da aynı sessiz ortamda çekilen video da parazitli radyo gibi ses var. Bana Bursa daki lisanslı mağazaya gidip birde oraya danışmamı söylediler. Öyle yapıcam artık. Yalnız eve gelince diğer marka tellerde de denedim aynı ses var onlarda da . Acaba ben mi paranoyak oldum O_o

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Bugün Vodafone gittim servise göndersinler diye orda iPhone 6 denedik. Sessi ortamda video çekip . iPhone 6 da aynı sessiz ortamda çekilen video da parazitli radyo gibi ses var. Bana Bursa daki lisanslı mağazaya gidip birde oraya danışmamı söylediler. Öyle yapıcam artık. Yalnız eve gelince diğer marka tellerde de denedim aynı ses var onlarda da . Acaba ben mi paranoyak oldum o_O
Bu bir sorun değil ki? Herkes takmış durumda buna. Ses istemiyorsanız işlemci olan telefonlardan uzak durun tek çaresi. Bilgisayardan çıkan ses normalse telefondaki işlemcinin sesi de anormal olmamalı kanımca

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49
Bugün Vodafone gittim servise göndersinler diye orda iPhone 6 denedik. Sessi ortamda video çekip . iPhone 6 da aynı sessiz ortamda çekilen video da parazitli radyo gibi ses var. Bana Bursa daki lisanslı mağazaya gidip birde oraya danışmamı söylediler. Öyle yapıcam artık. Yalnız eve gelince diğer marka tellerde de denedim aynı ses var onlarda da . Acaba ben mi paranoyak oldum O_o

cok takmayin boyle seylere. kac kere sessiz video cekiyorsunuz. ki bu her telde var kardesim. ben iphone 7 kullanıyorum bendede var. fakat daha hic sessiz ortamda video cekme geregi bile duymadim.