iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Literarylife

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Beyler bişey sorucam ben iPhone'dan birini sildiğimde o kişi beni aradığında ( Ahmet olabilir mi diyo ? ) bu olabilir mi diyo ? Bunu nasıl düzeltebilirim bilen var mı. Telden tamamen silmiş olmuyo tutuyo onu ?

xmonte

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar 10.2.1 güncellemesi geldi. Genel pek iyi yorumlar okumadım. Bu güncellemeyi yapıpta şikayeti olan arakdaşlar var mı? İlk ios deneyimim olduğu için sizden bilgi almadan güncellemeyi yapmadım. Sizce yapmalımıyım. Şuan ki, sistem ile bir şikayetim bulunmamakta.Evimde pc olmadığı için temiz kurulum yapma şansımda olmayacak. Ancak telefon üzerinden güncelleme yapabilirim.

0neir0

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Arkadaşlar 10.2.1 güncellemesi geldi. Genel pek iyi yorumlar okumadım. Bu güncellemeyi yapıpta şikayeti olan arakdaşlar var mı? İlk ios deneyimim olduğu için sizden bilgi almadan güncellemeyi yapmadım. Sizce yapmalımıyım. Şuan ki, sistem ile bir şikayetim bulunmamakta.Evimde pc olmadığı için temiz kurulum yapma şansımda olmayacak. Ancak telefon üzerinden güncelleme yapabilirim.

10.3 ü bekle derim . Benim şarj brz fazla gitmeye başladı o sürümde [emoji106]

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
iphone7 mat siyah kullanıyorum. ben siyah renkte bir kullaklık almayı düşünüyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. biraz bakındım ama kafama yatan birşey bulamadım. Özellikle farklı markalara baktım acaba iphone un kendi kulaklığının aynısının siyah renkte olanını üretmişler mi diye ama bulamadım. Başka markalara baktım ama kararsız kaldım. Şöyle güzel bir siyah kulaklık iphone 7 mat siyaha gidecek olan önerisi olan ?

alin1004

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar I7 128 gb kullanıyorum daha öncede 5 5s 6 Plush kullandım fakat 7 de otomatik parlaklık açık değilken oyun oynarken veya video izlerken oluyor genelde ekran belirli süreyle kararıyor bazen 20 dk sürüyor bazen 5 6 dakika sürüyor sonra geri parlaklığı aynı oluyor. AssistiveTouch tuşuda donuyor sizlerdede böyle sorunlar oluyormu şimdiden teşekürler cvplarınız için.

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Merhabalar I7 128 gb kullanıyorum daha öncede 5 5s 6 Plush kullandım fakat 7 de otomatik parlaklık açık değilken oyun oynarken veya video izlerken oluyor genelde ekran belirli süreyle kararıyor bazen 20 dk sürüyor bazen 5 6 dakika sürüyor sonra geri parlaklığı aynı oluyor. AssistiveTouch tuşuda donuyor sizlerdede böyle sorunlar oluyormu şimdiden teşekürler cvplarınız için.

AssistiveTouch ara sıra bendede donuyor ama ekrar kararma hiç olmadı.

Vasili45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 7 plus 32 gb mat siyah modelini kullanıyorum, uygulamaya girip işim bittikten sonra kapatmak istediğim zaman alt bar 1 sn liğine mavi oluyor sonra tekrar eski haline dönüyor, birde şarz ve operatorün olduğu bar geç geliyor uygulamaları kapattıktan sonra. Bu sorunu yaşayan varmı

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49
arkadaslar slm. whatsapta alinan medyayi sakla tikini kaldirdim. gelen resimler galeriye kaydolmuyorlar istedigim gibi. yalniz benim direk whatsapp kamerasindan çektiğim resimler galeriye kaydoluyor. bunu kaydetmeme gibi bi şansımız var mi. yani ben direk whatsaptan cektigim resimlerin galeride gozukmesini istemiyorum. basina gelen varmi acaba
4593516f70a9871c733adcdf661c4f28.jpg

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95
arkadaslar slm. whatsapta alinan medyayi sakla tikini kaldirdim. gelen resimler galeriye kaydolmuyorlar istedigim gibi. yalniz benim direk whatsapp kamerasindan çektiğim resimler galeriye kaydoluyor. bunu kaydetmeme gibi bi şansımız var mi. yani ben direk whatsaptan cektigim resimlerin galeride gozukmesini istemiyorum. basina gelen varmi acaba
4593516f70a9871c733adcdf661c4f28.jpg
Çektiğin fotoğtaflar kayıt olur, aksi birşey mümkün değil

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Hangi müzik programını kullanıyorsunuz bana spotify dışında çevrimdışı kullanabileceğim bi uugulama lazım bildiğiniz program varsa yardımcı olur musunuz ?kendi apple müzik uygulamasını kullansam itunesten aktarsam müzikleri internetsiz dinler miyim bir de spotify ne kadar mobil veri harcıyor yaklaşık kaç mb harcar paketten

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Hangi müzik programını kullanıyorsunuz bana spotify dışında çevrimdışı kullanabileceğim bi uugulama lazım bildiğiniz program varsa yardımcı olur musunuz ?kendi apple müzik uygulamasını kullansam itunesten aktarsam müzikleri internetsiz dinler miyim bir de spotify ne kadar mobil veri harcıyor yaklaşık kaç mb harcar paketten

iTunes ile mğzik atabilirsin telefona.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Teşekkür ediyorum dediğinizi yapabilirim ama elimin altında istediğim müziği anında indirip dinlemek istiyorum Deezer Music nasıl çevrımdışı özelliği var mı

Bilmiyorum kullanmadım, eklemeyi unuttuğum müzik varda puffin ile mp3 indirip kendime whatsappla yolluyorum ben.

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Bilmiyorum kullanmadım, eklemeyi unuttuğum müzik varda puffin ile mp3 indirip kendime whatsappla yolluyorum ben.
Bende öyle yaparım o zaman şimdi benim spotify de yaklaşık 100 şarkı var 330 mb falan yer kaplamış apple müzik te bu değerlerde yer kaplar inşallah fazla yerim yok çünkü :D

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Bende öyle yaparım o zaman şimdi benim spotify de yaklaşık 100 şarkı var 330 mb falan yer kaplamış apple müzik te bu değerlerde yer kaplar inşallah fazla yerim yok çünkü :D
şarkının boyutu bellidir olduki platformlar arası farklılık gösterdi diyelim orda da 3mb yerine 3.1-3.2 mb olur diye düşünüyorum.

benonur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
zam olana kadar spotify kullanıyordum. kalite ayarı var boyutu çok etkiliyor. spotify apple music her ikisindede çevirim dışı dinleme var benzer alan kaplar. şu an fizy kullanıyorum bedava ve internet paketinden düşmüyor (turkcell)

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104
iPlay uygulaması var ama her müziği aynı kalitede indirmiyor ama bir bak istersen işini görebilir

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
iphone7 mat siyah kullanıyorum. ben siyah renkte bir kullaklık almayı düşünüyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. biraz bakındım ama kafama yatan birşey bulamadım. Özellikle farklı markalara baktım acaba iphone un kendi kulaklığının aynısının siyah renkte olanını üretmişler mi diye ama bulamadım. Başka markalara baktım ama kararsız kaldım. Şöyle güzel bir siyah kulaklık iphone 7 mat siyaha gidecek olan önerisi olan ?
iPhone 7 ile kullanacaksanız artık bluetoth kulaklıklara bakın derim.
BeatsX Kulak İçi Kulaklık - Siyah

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49
8a5efa8699682037428c1a502a19b943.jpg
00e4f5ca1d236787e775818c3cdfdde7.jpg
ade1f2200fd8d4987bae8c8fd88abb1d.jpg
e5b7461e85cd47d66bbb02410739abf7.jpg

sizede boyle hata oluyor mu arkadaslar. kilit ekraninda sertce whatsapp mesajina basinca cikiyor. bidaha bu gonder tusu kaybolmuyor. varmi hic basina gelen. iphone 7 ios 10.2.1 surumum

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49
spotify beni bir haftalık premium denemesi yapti. bir hafta sonra devam mi ettirir. ucret kesilir mi acaba
613e37998182b580093869890253247d.jpg