ibrahimyz34
Asistan
atarken 95 oldukullanınca bitiyor kardeş senin bataryada bir şey yok gibi![]()
atarken 95 oldukullanınca bitiyor kardeş senin bataryada bir şey yok gibi![]()
Ekli dosyayı görüntüle 18964 Sn Hakkı Alkan yardımcı olabilir misiniz çok acil
Evet ilk defa başıma geldi böyle bir şeyNe şans varmış sende hocam 5 değişim yapılmış yine aynı![]()
Sizin görüşünüz o yönde olabilir de telefona başka türlü müzik atma yöntemi var mı ????2017 yılında mp3 indirme kafası nedir yaspotify kullanın .
Sizin görüşünüz o yönde olabilir de telefona başka türlü müzik atma yöntemi var mı ????
İtunes e müziği mp3 olarak indiriyorum işte arkadaş herkesin bütçesini çok iyi biliyor ya spotify üyeliği alın diyoriTunes?
Hocam ama şimdi iphone 7 ile de bütçeden bahsetmeyinİtunes e müziği mp3 olarak indiriyorum işte arkadaş herkesin bütçesini çok iyi biliyor ya spotify üyeliği alın diyor
Evet 6s buralar daha hareketli mantıklı bi yanıt gelir diye düşündüm buraya yazdımHocam ama şimdi iphone 7 ile de bütçeden bahsetmeyin
sizin 6sdi herhalde 7 değildi
ios 15e kdr alır rahat , günü çıkarır mı sizin için emin değilimMerhaba iphone 4 kullanıyorum 5 senedir şuan iphone 7 almak istiyorum kararsız kaldım pil konusunda endişelerim var gün boyunca telefon ile internet girerim oyun oynarım ve fotoğraf çekerim bolca iphone 7 1 günü çıkarmamda bana yardımcı olur mu ve İOS güncellemesini en az kaça kadar alır ?
Yardımcı olmaz. 6s plus her konuda rahatsınMerhaba iphone 4 kullanıyorum 5 senedir şuan iphone 7 almak istiyorum kararsız kaldım pil konusunda endişelerim var gün boyunca telefon ile internet girerim oyun oynarım ve fotoğraf çekerim bolca iphone 7 1 günü çıkarmamda bana yardımcı olur mu ve İOS güncellemesini en az kaça kadar alır ?
Yardımcı olmaz. 6s plus her konuda rahatsın
Valla bana kalsa 2000+ üstü vermem bi telefona vereceksem İphone alırım en azından 5 sene güncelleme geleceğini bilirim. Örnek iphone 5s 3,5 senelik cihaz hala stabil. 6s 3-4 sene güncel kalır onu sorun etmeyin. Pil sıkıntılı sadece oda size bağlı tamamen. 7 alacaksanız iyice batarya yorumlarına bakın ona göre karar verin. Misal İphone 7 aldınız %2 sarjın var koy masaya birgün gider başka cihazda yap android olan çok zor.o kadar zamandan sonra almışken 7 almak istiyorum 6s plus alsam şimdi güncelleme sıkıntısı olur diye korkuyorum ve 7'de stereo hoparlör yeni home tuşu siyah renk bunlarda heycanlandırıyor beni o yüzden 7 istiyorum 7 plus'da olabilir evet ama 4000 Tl'nin üzerinde bir ücret de veremem açıkçası
Uygulanalarin gereksiz dosyalarini nasil temizliyosunuz10.3 beta kullandığımdan beri ne reklam engelleyiciler çalışıyor ne de uygulamaların gereksiz dosyalarını temizleyebiliyorum.
10.3 yüklemek isteyenler bunları göz önünde bulundursun derim
Birde benim de reklam engelleyicilerim calismiyor sitelerde reklamlarl krsilasiyorum ama 10.3 kullanmiyorum 10.0.3 kullaniyorum eskiden reklam gormuyordum artik her yerde cikiyorlar app store den bi uygulama indirdim onunla engelliyorum10.3 beta kullandığımdan beri ne reklam engelleyiciler çalışıyor ne de uygulamaların gereksiz dosyalarını temizleyebiliyorum.
10.3 yüklemek isteyenler bunları göz önünde bulundursun derim
iPhone 7 mi Yen'i aldım %40 Fabrika şarjı var bitince nasıl doldurmam gerekiyor yani bitmesini bekleyeyim mi yoksa takayım mı hemen ?
Bitir öyle tak . İlk 3 şarjı böyle yap bence , batarya kalibre olsun. Bu arada hayırlı olsun. Güle güle kullan. Ben ip7 imden çok memnunum mesela [emoji106]
Ne kadar kalsın artık geçmişte kalan şeyler. Takarsın dolunca alırsın devam edersin kullanmayaTeşekkür ederim tamamen bitireyim değil mi ? Birde şarjda ne kadar kalsın ?
Ne kadar kalsın artık geçmişte kalan şeyler. Takarsın dolunca alırsın devam edersin kullanmaya
Eskide kaldı onların hepsiBitirip takıyoruz yani hocam başka birşey yok dolunca da alıcağını bazı yerlerde 6-7 saat kalsın deniliyorsa ondan sordum ?