Siyah iPhone 7 Plus'ın karizması yeterAynen, o yüzden 7 plus kullanmama rağmen 6s plus'ımı özlemiyor değilim. Doğru bir seçim yapmışsınız. Note 7 ile bir kaçamak yapmıştım ama o da balon gibi patladı geri iade ettik![]()

Siyah iPhone 7 Plus'ın karizması yeterAynen, o yüzden 7 plus kullanmama rağmen 6s plus'ımı özlemiyor değilim. Doğru bir seçim yapmışsınız. Note 7 ile bir kaçamak yapmıştım ama o da balon gibi patladı geri iade ettik![]()
Hizmet veriyorlar derken ekran koruyucu nu takıyorlar yoksa garanti mi yapıyorlar ?merhaba arkadaşlar aklıma 2 konu takıldı soruyum dedim
ilk sorum: aranızda bilenler vardır büyük ihtimal mediamarkt 39.99 tl ücretle cam ekran koruyucu hizmeti veriyor ya orda hangi marka kullanıyolar
1.sorudan bağımsız olarak 2.sorumda şu: Birazcık yüksek fiyata cam ekran koruyucu almıştım taktırdığım yer biraz eğri gibi takmış çıkarmam gerekti . Çok dikkat ederek tekrar takmama rağmen ekran koruyucunun ekrana gelen kısmında hep toz kalmış bu yüzdende ekran koruyucuda baloncuklar oluştu. Bu ekran koruyucuyu tekrar kurtarıp sorunsuz hale getirmek için ne yapabilirim.
Hizmet veriyorlar derken ekran koruyucu nu takıyorlar yoksa garanti mi yapıyorlar ?
İkinci sorunuz ise malesef o koruyucudan ümidinizi kesin çünkü bir kere çıkarıldığında bir daha eski haline gelmez
Bence değmiyor gibi çünkü. 6s plus'ta sorunlar çok daha azdı, daha stabil sanki. Mesela 7 plus 1 gb ram daha fazla ama o fazlalığın hiç bir artısını göremedim. İos 10 kaynaklıda olabilir bazı sorunlar, ama ne bileyim 6s'e daha çok ısınmıştım. İphone 4s-5-5s-6-6s-6s plus-7plus kullandım. İçlerinde en içime sineni ve severek kullandığım 6s plus'tı. Ona'da note 7 maceram yüzünden kıydım![]()
Aynen katılıyorum size. bende Note 7 kullanmıştım 1 buçuk ay kadar. 7 plus'ın batarya performansı note 7'dende çok çok iyi. Ama note 7'nin kamerası bence 1 tık daha iyiydi, daha canlı ve daha netti sanki.
1- bende de aynı sorun var aynı cihazı kullanıyorum 7 Plus 128 gb bunların sebebi IOS 10 un 7 modelinde tam oturmadı bu yüzden çekmeme arada takılmalar oluyor.İphone 7 plus 128 gb mat siyah kullanıcısıyım. İzlenimlerim;
1) 6s'imin Wifi'sinin full (3 çizgi) çektiği yerde 7 plus tek yada çift çizgi çekiyor.
2) Birkaç kez denk geldim ve dikkatimi çekti, hat gidip gelmesi yaşadım. Ama çok sık olmuyor demek ki, arkadaşlardan arıyoruz seni ama ulaşamıyoruz diye geri dönüş yaşamadım çünkü.
3) Çapraz bastırınca tele çıt çıt ses geliyor köşelerden, çok bastırmanızada gerek yok hafif bastırma yeterli.
4) Ekran sarı renkteydi, forumu okuyarak ayarlardan onu bir nebze olsun düzeltebildim.
5) Kamerasından hiç memnun kalmadım desem yeridir. Çift kamerasından dolayı tercih etmiştim Plus'ı ancak beklentimi karşılamadı benim. Çok stabil gelmedi bana. 6s'imin kamerası daha stabildi ve beklentilerimi karşılıyordu.
6) Pil ömründen gayet memnun kaldım, özellikle 10.2 ile birlikte başarılı.
7) Ekran uyuduğunda sanıyorum ki wifi kopmaları yaşıyorum, ekranı uyandırdığımda bağlanıyor wifi ve bildirimler arka arkaya gelmeye başlıyor. (Whatsapp bildirimleri özellikle)
8) Biriyle telde konuşurken sesi çok fazla dışarı veriyor. Bir ortamda rahat rahat konuşamıyorum telefonla, herkes rahatlıkla duyabiliyor. (Hoparlör sesini yarıya indirdiğim halde)
Yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum arkadaşlar ve tecrübelerim bunlar. Telefonu Almanyadan Apple Store'dan aldım. İOS 10.2 hazırda kuruluydu. Yani ilk parti, ikinci parti yada rafta beklemiş telefon olması imkanıda yok.
Malesef siz sıfırdan ekran koruyucu taktırın bencegaranti değil ekran koruyucu takıyolar ekran koruyucuyu tekrar çıkarıp koli bantına filan yapıştırıp çeksem gidermi ki tozlar
Spigen veya BuffBen hala hangi marka ekran koruyucu alsam bilemiyorum banada yardım edin ya![]()
Ben hala hangi marka ekran koruyucu alsam bilemiyorum banada yardım edin ya![]()
Spiegen veya buff alabilirsin. Hangidini secersen seç mutsuz olmazsın alabileklerinin en kalitelileri bunlarBen hala hangi marka ekran koruyucu alsam bilemiyorum banada yardım edin ya![]()
PlusArkadaşlar bilindiği üzere suya dayanıklı i7 serisi peki bu özelliği kullanmak için ekran koruyucu olsa kalkar mi yoksa bi sorun teşkil etmez mi ?
--- Gönderi Güncellendi ---
Yaklaşık bi hafta sonra ilk kez plus alacağım büyük ekran sevmeyen biriyim sizce 7 mi plus modeli mi arkadaşlar
Arkadaşlar bilindiği üzere suya dayanıklı i7 serisi peki bu özelliği kullanmak için ekran koruyucu olsa kalkar mi yoksa bi sorun teşkil etmez mi ?
Yaklaşık bi hafta sonra ilk kez plus alacağım büyük ekran sevmeyen biriyim sizce 7 mi plus modeli mi arkadaşlar
7plus 128 tabi ki7'ye param yeter sınırlı dersen eğer 6s plus al. Para sıkıntı değil dersen 7 plus. 128 gb tercih etmeni öneririm.
S7im var çok kez ekran koruyucusu varken ıslandı sıkıntı çıkmadı . Kalitesiz bir ekran koruyucu üstelikYaklaşık bi hafta sonra ilk kez plus alacağım büyük ekran sevmeyen biriyim sizce 7 mi
7plus 128 tabi ki
Abi benim merak ettiğim konu ekran koruyucu ile telefon islanirsa nolur yoksa ekran koruyucusuz mu kullanmamız gerekir? Ekran koruyucusuz siyah ekranlar çok belli ediyor kılcal çizikleri zira kaçınılmaz bu çizikler..
Arkadaşlar su anda 256 gb mat siyah kullanıyorum, hiç plus model kullanmadım bu cihazı iade edip 128 gb plus almayı düşünüyorum fakat biraz büyük olduğu icin gözümü korkutuyor. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir ?
Devamlı oyun oynuyorsun ve telefondan film izliyorsan kesinlikle plus tavsiyem olur daha çok zevk alırsın. Bunlar yoksa geçmenin hiç bir mantığı yok![]()
Oyun oynamiyorum ama jb li kullanıyorum iPhone'ları, Plus'i donanım olarak daha üstün olduğu icin almayı düşünüyorum daha iyi işlemci 3 gb ram .
Yazılım ve +özellik hissiyatını sana çok fazla yaşatmayacak6s'ten7 serisine geçiş yapacağım, plus düşünmem için bana fark edilebilir bir ara göstermesi gerekir iki modeli de çok fazla inceledim. Görüşüm bu yönde
Tabi, merak ve zevk meselesi dahil bu duruma. Plus'a geçmekte kayıp yaşatmayacak elbet fazlası olacak hatta![]()
Sipariş ettiğim cihaz 10.1 sürüm de gelirse hemen Jailbreak yapcam cihaza. Bence Jailbreak olan cihazlar da 4 çekirdekli Apple A10 işlemci ve 3 gb ram gözle görülür fark yaratır. Bende böyle düşünüyorum tam olarak da karar vermiş değilim açıkcası
Önermem.
İ7 128 yeterli ve çok güçlü, daha ne kadar güç istiyorsun. Bence gereksiz ama yapmakta kayıpsız doğal olarak.
Plus modelinimi önermezsin jb işleminimi hocam?
Plus modelinimi önermezsin jb işleminimi hocam?
Neden peki ?
Neden peki ?
Plus al kardeşim sen .
niyesini merak ediyorsan uzun uzun anlatırım