Merhabalar kuzenim apple dan iphone 7 plus almak istiyor başka hicbir yerde stokta bulamadık acaba apple kac taksite kadar yapıyor ben turkcell den aldim isteğe göre taksit yapmışlardı apple da nasıl acaba?
Merhabalar kuzenim apple dan iphone 7 plus almak istiyor başka hicbir yerde stokta bulamadık acaba apple kac taksite kadar yapıyor ben turkcell den aldim isteğe göre taksit yapmışlardı apple da nasıl acaba?
Bende bu soruya cevap arıyorum ya.Ringke IDGL iPhone 7 Glass Ekran Koruyucu 0.33 mm
iPhone 7 Cam Ekran Koruyucu, Spigen GLAS.tR SLIM - Spigen
iPhone 7 Buff Kırılmaz Ekran Koruyucu Film | BufflabsTurkiye
Bir çok arkadaşa sordum hepsi farklı açılardan değerlendirip fikrini söyledi ama ben gerçekten kararsız kaldım bu 3 marka arasında. O yüzden tekrardan sorayım dedim, kullanan yada deneyimleyen arkadaşlar yorum yapabilir mi acaba, telefonun kendi ekranın verdiği hissi vermesi önemli. Yılbaşı indirimleride yapılmışken birini almak istiyorum.
Bugüne kadar 32 ile 128in hız farkının günlük kullanıma etki etmeyeceğini düşünürdüm.Herkese merhabalar iphone 7 plus 128 jet black mı iyi 32 gb mat mı dersiniz iyi derken size verseler hangisini alırsınız nedenleriyle yazar mısınız kararsız kaldım hangisini kullanacağım konusunda teşekkürler.
Herkese merhabalar iphone 7 plus 128 jet black mı iyi 32 gb mat mı dersiniz iyi derken size verseler hangisini alırsınız nedenleriyle yazar mısınız kararsız kaldım hangisini kullanacağım konusunda teşekkürler.
Biraz değil baya düşükBen iPhone 7 Plus 128 GB Mat Black alırdım. Jet black'e kendim de baktım. Gerçekten çok kolay çizilecek bir yapısı var. 32 gb'ın yazma hızı düşük biraz.
Biraz değil baya düşük
128 350yi vuruyor 32 38-40mb
Herkese merhabalar iphone 7 plus 128 jet black mı iyi 32 gb mat mı dersiniz iyi derken size verseler hangisini alırsınız nedenleriyle yazar mısınız kararsız kaldım hangisini kullanacağım konusunda teşekkürler.
7S Plus çıkacak mı acaba?
Kamerasından neden memnun kalmadınız? Çift kamera olayında bir kaç kişiden daha beğenmediklerini duydum hatta attığı çift kamera zoom u ile attığı fotoları gördüm ve gerçekten kötüydü ancak ben deneyimlediğimde harika bi sonuç elde ettim acaba sizde ne tür bi sorun var?İphone 7 plus 128 gb mat siyah kullanıcısıyım. İzlenimlerim;
1) 6s'imin Wifi'sinin full (3 çizgi) çektiği yerde 7 plus tek yada çift çizgi çekiyor.
2) Birkaç kez denk geldim ve dikkatimi çekti, hat gidip gelmesi yaşadım. Ama çok sık olmuyor demek ki, arkadaşlardan arıyoruz seni ama ulaşamıyoruz diye geri dönüş yaşamadım çünkü.
3) Çapraz bastırınca tele çıt çıt ses geliyor köşelerden, çok bastırmanızada gerek yok hafif bastırma yeterli.
4) Ekran sarı renkteydi, forumu okuyarak ayarlardan onu bir nebze olsun düzeltebildim.
5) Kamerasından hiç memnun kalmadım desem yeridir. Çift kamerasından dolayı tercih etmiştim Plus'ı ancak beklentimi karşılamadı benim. Çok stabil gelmedi bana. 6s'imin kamerası daha stabildi ve beklentilerimi karşılıyordu.
6) Pil ömründen gayet memnun kaldım, özellikle 10.2 ile birlikte başarılı.
7) Ekran uyuduğunda sanıyorum ki wifi kopmaları yaşıyorum, ekranı uyandırdığımda bağlanıyor wifi ve bildirimler arka arkaya gelmeye başlıyor. (Whatsapp bildirimleri özellikle)
8) Biriyle telde konuşurken sesi çok fazla dışarı veriyor. Bir ortamda rahat rahat konuşamıyorum telefonla, herkes rahatlıkla duyabiliyor. (Hoparlör sesini yarıya indirdiğim halde)
Yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum arkadaşlar ve tecrübelerim bunlar. Telefonu Almanyadan Apple Store'dan aldım. İOS 10.2 hazırda kuruluydu. Yani ilk parti, ikinci parti yada rafta beklemiş telefon olması imkanıda yok.
Kamerasından neden memnun kalmadınız? Çift kamera olayında bir kaç kişiden daha beğenmediklerini duydum hatta attığı çift kamera zoom u ile attığı fotoları gördüm ve gerçekten kötüydü ancak ben deneyimlediğimde harika bi sonuç elde ettim acaba sizde ne tür bi sorun var?
Acaba sadece sizin cihazınızda olan bi sorun olabilir mi çünkü benim deneyimimde cidden harika sonuçlar aldım incelemeler olsun internetteki onlardada sonuçlar çok iyi.Aynen öyle zoomlayınca beklentilerimi karşılamıyor. Bozuluyor. Ayrıca kamera açısı 6s plus'a göre kağıt üstünde daha geniş olmasına rağmen o kadar farkı gözle göremedim ben. Biraz amatör bir çift kamera olmuş bence. 7s plus veya 8 plus'ta tam oturur diye düşünüyorum.
Acaba sadece sizin cihazınızda olan bi sorun olabilir mi çünkü benim deneyimimde cidden harika sonuçlar aldım incelemeler olsun internetteki onlardada sonuçlar çok iyi.
6S Plus almadığınıza niçin pişman oldunuz?Belkide olabilir. Ama iyiki 7 plus almışım, heh işte olmuş diyemedim. 6s plus almadığıma açıkcası pişman oldum. Elektronikte biraz şansızımdır, belkide bana denk gelmiştir.
2 gündür Note 5 kullanıyorum. 2 hafta da iPhone 7 Plus kullanmıştım. Batarya ve stabilite konusunda iPhone 7 Plus çok çok önde. Note 5 ile bir siteden bir şey kopyalarken felç geçirir insan.
Samsung kamera olayı hep daha iyi zaten.Aynen katılıyorum size. bende Note 7 kullanmıştım 1 buçuk ay kadar. 7 plus'ın batarya performansı note 7'dende çok çok iyi. Ama note 7'nin kamerası bence 1 tık daha iyiydi, daha canlı ve daha netti sanki.
6S Plus almadığınıza niçin pişman oldunuz?
6S Plus bırakıp Note 7 almakla bence iyi yapmamışsınız. Ben üç hafta kadar önce aldım 6S Plus' ı hakikaten güzel telefon. Elinizdeki Note 7' den daha iyi bence. 6S Plus' ı bırakmak için iyi bir nedeniniz olmalı bence.Bence değmiyor gibi çünkü. 6s plus'ta sorunlar çok daha azdı, daha stabil sanki. Mesela 7 plus 1 gb ram daha fazla ama o fazlalığın hiç bir artısını göremedim. İos 10 kaynaklıda olabilir bazı sorunlar, ama ne bileyim 6s'e daha çok ısınmıştım. İphone 4s-5-5s-6-6s-6s plus-7plus kullandım. İçlerinde en içime sineni ve severek kullandığım 6s plus'tı. Ona'da note 7 maceram yüzünden kıydım![]()
6S Plus bırakıp Note 7 almakla bence iyi yapmamışsınız. Ben üç hafta kadar önce aldım 6S Plus' ı hakikaten güzel telefon. Elinizdeki Note 7' den daha iyi bence. 6S Plus' ı bırakmak için iyi bir nedeniniz olmalı bence.
Aynen öyle zoomlayınca beklentilerimi karşılamıyor. Bozuluyor. Ayrıca kamera açısı 6s plus'a göre kağıt üstünde daha geniş olmasına rağmen o kadar farkı gözle göremedim ben. Biraz amatör bir çift kamera olmuş bence. 7s plus veya 8 plus'ta tam oturur diye düşünüyorum.
Bende böyle düşünüyorum kamerada felan da sorun bulmuş çünkü.büyük ihtimal sizin cihazınızda problem var yada yanlış bir ayar yaptınız bende 7 plus var kardeşimde 6s plus var ve açı olarak aralarında bariz fark var
büyük ihtimal sizin cihazınızda problem var yada yanlış bir ayar yaptınız bende 7 plus var kardeşimde 6s plus var ve açı olarak aralarında bariz fark var