iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ahmet ERKAN

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Bozuk çıkan 7 plusu yapmama kararı aldı apple rezillik. mahkemeye vercem bunlarında çılkı çıktı herkein haberi olsun..

Joxalm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Standart diyorsunuz ancak neden bazı telefonlarda sarı bazılarında beyaz... satın alırken kutu kapalı bana sorsalar beyaz ekran derdim... yüksek bi ücret ödedikten sonra böyle saçma hatalar insanın tabiki de canını sıkıyor...Tabiki,bu forum yardımlaşma amaçlı bu yüzden zaten telefonda ki sorunlarımı buraya yazma gereği duydum...Bakalım Apple ne diyecek bende merak ediyorum açıkcası ve yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Standart diyorsunuz ancak neden bazı telefonlarda sarı bazılarında beyaz... satın alırken kutu kapalı bana sorsalar beyaz ekran derdim... yüksek bi ücret ödedikten sonra böyle saçma hatalar insanın tabiki de canını sıkıyor...Tabiki,bu forum yardımlaşma amaçlı bu yüzden zaten telefonda ki sorunlarımı buraya yazma gereği duydum...Bakalım Apple ne diyecek bende merak ediyorum açıkcası ve yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
Bazıları beyaz olduğunu bilmiyordum ilk sizden duyuyorum öyleyse durum farklı o_O

Ahmet ERKAN

Asistan
Reaksiyon puanı
32
kesinlikle haklısın ve 7 plus sıkıntılı açık açık belli bunu kabul edecek mecburlar.. Benim telefon şebekesi bozuk ve 18 gundur beni oyalıyorlar yok boyle bir sorunla karsılasmadık diyorlar. Mahkemeye vercem yeter artık.

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104
kesinlikle haklısın ve 7 plus sıkıntılı açık açık belli bunu kabul edecek mecburlar.. Benim telefon şebekesi bozuk ve 18 gundur beni oyalıyorlar yok boyle bir sorunla karsılasmadık diyorlar. Mahkemeye vercem yeter artık.
Aslında bazıları diyor ya S modelleri tercih edin diye aslında mantıklı gelmiyor değil,ben şikayetçi drğişim tabi,dediğim gibi insan ürünü illaki hata olabilir çıkabilir,sizinki de şans mı diyelim nasip mi diyelim artık vardır bir hayır.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Aslında bazıları diyor ya S modelleri tercih edin diye aslında mantıklı gelmiyor değil,ben şikayetçi drğişim tabi,dediğim gibi insan ürünü illaki hata olabilir çıkabilir,sizinki de şans mı diyelim nasip mi diyelim artık vardır bir hayır.
S serileri iyi oluyor gerçekten. Örnek olarak mesela 6s plus nerde 6 plus nerde

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Turbodl ile indirsin
İndir uygulamayı aç uygulamadan tarayıcıya gir google çıkar istediğin filmi ara tıklayınca/ basılı tutunca kaydet çıkar ordan kaydet
Onu ben önceden Iphone 5 kullanırken kullanıyordum fakat şimdi indirecektim yorumlara baktım 1 kasımda 5 7 kişi yazmış güncelleme sonrası program bozulmuş.

İdl Plus var o nasıl

Ekli dosyalar

• IMG_0531.PNG
    IMG_0531.PNG
    3.5 MB · Görüntüleme: 502
M

Murat Burç

SDN Okuru
Onun hakkında bir bilgim yok turbodl u bir arkadaş kullanıyordu bir ara ordan biliyorum
Onu ben önceden Iphone 5 kullanırken kullanıyordum fakat şimdi indirecektim yorumlara baktım 1 kasımda 5 7 kişi yazmış güncelleme sonrası program bozulmuş.

İdl Plus var o nasıl

Ahmet ERKAN

Asistan
Reaksiyon puanı
32
ya tabikide nasip şans ama biz hatalı cıkmasın demiyoruz ki hatalı ürünün arkasında durmadılar apple bunu yapmamalı hata bulamadık diyorlar özellikle şebeke sorunu adına leke düşürecek diye kabul etmıyorlar. Ama yeminliyim mahkemeye vercem halletmezlerse çocuk oyuncağı mı ya 4 bin lira veriyoruz araba parası ne gelirse elimden yapacağım.

sahinsahiner

Asistan
Reaksiyon puanı
50
Ya şu ışığa tutup foto çekince o leke bendede çıkıyor Nası giderecez bunu. Dikkatli baktım toz felan da yok

alikuz35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
34
Bende 2 gün önce 32 gb black aldım telefon gayet güzel ama bi şey çok sinirimi bozdu telefonu yatmadan önce şarjı %73 iken uçak moduna alıp birde pil tasarrufuna aldım sabah kalktığımda şarj %13 e düşmüştü ortalama 7 saat falan kaldı öyle normal mi bu?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bende 2 gün önce 32 gb black aldım telefon gayet güzel ama bi şey çok sinirimi bozdu telefonu yatmadan önce şarjı %73 iken uçak moduna alıp birde pil tasarrufuna aldım sabah kalktığımda şarj %13 e düşmüştü ortalama 7 saat falan kaldı öyle normal mi bu?
Kesinlikle normal değil
Aşırı anormal biz iosun ekran kapalıyken pil tuketmemesini takdir ederiz kesinlikle normal değil

sahinsahiner

Asistan
Reaksiyon puanı
50

Ben dün gece 12 de şarjdan çektim %100 dü sabah 7.30 da uyandım hala %100 dü

Yarın yetkili servise götüreyim bakalım ne diyecekler

Ne oldu götürdün mü bendede var aynısı

Son düzenleyen moderatör:

sahinsahiner

Asistan
Reaksiyon puanı
50
bu benim telefonda bi sorun olduğunu mu gösteriyor? birde arka planda ne işlem yapabilir ki ya şarjı o kadar düşürecek çok tuhafıma gitti cidden.

Aynen aşırı çok tüketiyor bende konum servisleri kapalı 4,5g sürekli açık, düşük güç modu da açık ekran kapalıyken hiç şarjı inmiyor

alikuz35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
34
Aynen aşırı çok tüketiyor bende konum servisleri kapalı 4,5g sürekli açık, düşük güç modu da açık ekran kapalıyken hiç şarjı inmiyor
O zaman kesinikle bir sorun var az önce apple desteği aradım donanımsal bi sorun olmadığını fakat yazılımsal bi sorun olabileceğini söylediler ve birkaç adım gösterdi şuan 0nları uyguluyorum inşallah bundan sonra düzelir. Cevabın için teşekkür ederim :)

sahinsahiner

Asistan
Reaksiyon puanı
50
O zaman kesinikle bir sorun var az önce apple desteği aradım donanımsal bi sorun olmadığını fakat yazılımsal bi sorun olabileceğini söylediler ve birkaç adım gösterdi şuan 0nları uyguluyorum inşallah bundan sonra düzelir. Cevabın için teşekkür ederim :)

Aynen yazılımsaldır çözülür yani. Geçmiş olsun

Ahmet ERKAN

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Merhabalar dostlar bugün çok ilginç bir şey oldu apple kıdemli departmanlardan biri özel numaradan arayıp bozuk telefonumla ilgili çok ilginç şeyler söyledi bu applenin işleyişi ile ilgili bilgi sahibi olan biri varsa yazsın onunla bu konuyu konuşmak istiyorum ne yapmaya çalışıyorlar gerçekten anlamadım.