Ahmet ERKAN
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 32
Bozuk çıkan 7 plusu yapmama kararı aldı apple rezillik. mahkemeye vercem bunlarında çılkı çıktı herkein haberi olsun..
Bazıları beyaz olduğunu bilmiyordum ilk sizden duyuyorum öyleyse durum farklıStandart diyorsunuz ancak neden bazı telefonlarda sarı bazılarında beyaz... satın alırken kutu kapalı bana sorsalar beyaz ekran derdim... yüksek bi ücret ödedikten sonra böyle saçma hatalar insanın tabiki de canını sıkıyor...Tabiki,bu forum yardımlaşma amaçlı bu yüzden zaten telefonda ki sorunlarımı buraya yazma gereği duydum...Bakalım Apple ne diyecek bende merak ediyorum açıkcası ve yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
kesinlikle haklısın ve 7 plus sıkıntılı açık açık belli bunu kabul edecek mecburlar.. Benim telefon şebekesi bozuk ve 18 gundur beni oyalıyorlar yok boyle bir sorunla karsılasmadık diyorlar. Mahkemeye vercem yeter artık.Standart diyorsunuz ancak neden bazı telefonlarda sarı bazılarında beyaz... satın alırken kutu kapalı bana sorsalar beyaz ekran derdim... yüksek bi ücret ödedikten sonra böyle saçma hatalar insanın tabiki de canını sıkıyor...Tabiki,bu forum yardımlaşma amaçlı bu yüzden zaten telefonda ki sorunlarımı buraya yazma gereği duydum...Bakalım Apple ne diyecek bende merak ediyorum açıkcası ve yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
Ya bu sarı olayı night shift olayı olmasınBazıları beyaz olduğunu bilmiyordum ilk sizden duyuyorum öyleyse durum farklı![]()
Yok onunla alakalı değil ayarlardan bir iki kademe yükseltince düzeliyor pek sarı değil hafif sarım tırak oluyor o da çok dikkatli bakıncaYa bu sarı olayı night shift olayı olmasın
Wide color gamut teknolojisi sapıttı belki deYok onunla alakalı değil ayarlardan bir iki kademe yükseltince düzeliyor pek sarı değil hafif sarım tırak oluyor o da çok dikkatli bakınca
Aslında bazıları diyor ya S modelleri tercih edin diye aslında mantıklı gelmiyor değil,ben şikayetçi drğişim tabi,dediğim gibi insan ürünü illaki hata olabilir çıkabilir,sizinki de şans mı diyelim nasip mi diyelim artık vardır bir hayır.kesinlikle haklısın ve 7 plus sıkıntılı açık açık belli bunu kabul edecek mecburlar.. Benim telefon şebekesi bozuk ve 18 gundur beni oyalıyorlar yok boyle bir sorunla karsılasmadık diyorlar. Mahkemeye vercem yeter artık.
S serileri iyi oluyor gerçekten. Örnek olarak mesela 6s plus nerde 6 plus nerdeAslında bazıları diyor ya S modelleri tercih edin diye aslında mantıklı gelmiyor değil,ben şikayetçi drğişim tabi,dediğim gibi insan ürünü illaki hata olabilir çıkabilir,sizinki de şans mı diyelim nasip mi diyelim artık vardır bir hayır.
Bugün aradım AppleCare yi yedekleyip sıfırlayın dediler güncelleme ile alakalı dedi. Yapmadım 10.2 yi bekliyorum bakalım
Bende o yüzden gerek Yok dedim güncellemeyi bekliyorum kardeşim acaba ne zaman gelirBekle bencede sıfırlamaya değmez çok uğraş
Valla bilmiyorumki ama hata barizse uzun sürmezBende o yüzden gerek Yok dedim güncellemeyi bekliyorum kardeşim acaba ne zaman gelir
Telefona ücretsiz film indirme programı var mı bildiğinValla bilmiyorumki ama hata barizse uzun sürmez
Turbodl ile indirsinTelefona ücretsiz film indirme programı var mı bildiğin
Onu ben önceden Iphone 5 kullanırken kullanıyordum fakat şimdi indirecektim yorumlara baktım 1 kasımda 5 7 kişi yazmış güncelleme sonrası program bozulmuş.Turbodl ile indirsin
İndir uygulamayı aç uygulamadan tarayıcıya gir google çıkar istediğin filmi ara tıklayınca/ basılı tutunca kaydet çıkar ordan kaydet
Onu ben önceden Iphone 5 kullanırken kullanıyordum fakat şimdi indirecektim yorumlara baktım 1 kasımda 5 7 kişi yazmış güncelleme sonrası program bozulmuş.
İdl Plus var o nasıl
Ama film kaliteleri düşüşte oluyor ?Onun hakkında bir bilgim yok turbodl u bir arkadaş kullanıyordu bir ara ordan biliyorum
ya tabikide nasip şans ama biz hatalı cıkmasın demiyoruz ki hatalı ürünün arkasında durmadılar apple bunu yapmamalı hata bulamadık diyorlar özellikle şebeke sorunu adına leke düşürecek diye kabul etmıyorlar. Ama yeminliyim mahkemeye vercem halletmezlerse çocuk oyuncağı mı ya 4 bin lira veriyoruz araba parası ne gelirse elimden yapacağım.Aslında bazıları diyor ya S modelleri tercih edin diye aslında mantıklı gelmiyor değil,ben şikayetçi drğişim tabi,dediğim gibi insan ürünü illaki hata olabilir çıkabilir,sizinki de şans mı diyelim nasip mi diyelim artık vardır bir hayır.
Geçen hafta indirdim, bir halta yaramıyor o program deneme hiçAma film kaliteleri düşüşte oluyor ?
Telefona ücretsiz film indirme programı var mı bildiğin
Kesinlikle normal değilBende 2 gün önce 32 gb black aldım telefon gayet güzel ama bi şey çok sinirimi bozdu telefonu yatmadan önce şarjı %73 iken uçak moduna alıp birde pil tasarrufuna aldım sabah kalktığımda şarj %13 e düşmüştü ortalama 7 saat falan kaldı öyle normal mi bu?
Bende 2 gün önce 32 gb black aldım telefon gayet güzel ama bi şey çok sinirimi bozdu telefonu yatmadan önce şarjı %73 iken uçak moduna alıp birde pil tasarrufuna aldım sabah kalktığımda şarj %13 e düşmüştü ortalama 7 saat falan kaldı öyle normal mi bu?
Yarın yetkili servise götüreyim bakalım ne diyecekler
bu benim telefonda bi sorun olduğunu mu gösteriyor? birde arka planda ne işlem yapabilir ki ya şarjı o kadar düşürecek çok tuhafıma gitti cidden.Ben dün gece 12 de şarjdan çektim %100 dü sabah 7.30 da uyandım hala %100 dü
bu benim telefonda bi sorun olduğunu mu gösteriyor? birde arka planda ne işlem yapabilir ki ya şarjı o kadar düşürecek çok tuhafıma gitti cidden.
O zaman kesinikle bir sorun var az önce apple desteği aradım donanımsal bi sorun olmadığını fakat yazılımsal bi sorun olabileceğini söylediler ve birkaç adım gösterdi şuan 0nları uyguluyorum inşallah bundan sonra düzelir. Cevabın için teşekkür ederimAynen aşırı çok tüketiyor bende konum servisleri kapalı 4,5g sürekli açık, düşük güç modu da açık ekran kapalıyken hiç şarjı inmiyor
O zaman kesinikle bir sorun var az önce apple desteği aradım donanımsal bi sorun olmadığını fakat yazılımsal bi sorun olabileceğini söylediler ve birkaç adım gösterdi şuan 0nları uyguluyorum inşallah bundan sonra düzelir. Cevabın için teşekkür ederim![]()
saolAynen yazılımsaldır çözülür yani. Geçmiş olsun