byserhatt
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 198
Eve gidince açıklayacağım
Bekliyorum kardeşim eyv
Eve gidince açıklayacağım
iCloud Drive açık mı?
![]()
Mesela ben whatsapp yedeğimi bu nimet sayesinde kurtardım.
Ben 7 Plus Gold kullanıyorum silikon kristal şeffaf kılıf aldım fakat içerisine çok toz giriyor cebime koyduğum oluyor masaya koyduğum oluyor ve zamanla kir ve toz alıyor. Eğer benim gibi bu kadar ufak şeylere takıntınız varsa 360 kılıfları tercih edebilirsiniz.
Teşekkür ediyorum. Bir de bendeki mat siyah modeli. Önerebileceğiniz güzel bir kılıf var mı. Mat siyah olmasına rağmen çabuk çiziliyor özellikle anten çizgilerinin oldugu yerler.
CihaZın da sorun var nediyelim iyi![]()
![]()
Nasıl arkadaşlar?
Cihaz ne hocam ?![]()
![]()
Nasıl arkadaşlar?
İp 7 grubunda sorduğun sorumuCihaz ne hocam ?
7 mi 7 plus mu diye sordu benceİp 7 grubunda sorduğun sorumu
7 mi 7 Plus mu onu ayırt edemediğim için sordum,sonuçta batarya ömürleri farklı ona göre sonucum değişir.İp 7 grubunda sorduğun sorumu
Beyler ios 10.2 beta 2 sürümündeyim.
Uygulamaların bazılarındaki kasmalardan şikayetçiyim. Dfu modu ile kurulum yapmak ile otadan yapmak nasıl fark ediyor?
Dfu mod ile sürümü kurarsam uygulamalardaki kasmalar gider mi?
Ya da sorun sadece uygulamalarda mı?
Tapatalk kasıyor instagram hafif kasıyor işcepte klavye lag yaparak geliyor vs bir sürü sıkıntı var gına geldi
7 olması imkansız bence7 mi 7 plus mu diye sordu bence![]()
Mortal combat x indirirken zaman aşımı felan filan diyor ? Sebebi ne ki ve şu Gear Club sürekli geliştiriyon mu NFS pc tarzı mıGear.Club güzel onu oynuyorum ben mesela.
mortal combat x
7 plus belli oluyor çünkü i7 bu kadar veremez7 mi 7 Plus mu onu ayırt edemediğim için sordum,sonuçta batarya ömürleri farklı ona göre sonucum değişir.
Olur.7 olması imkansız bence![]()
Kullanıma göre verebilir.7 plus belli oluyor çünkü i7 bu kadar veremez
Apple'de çalıştığımdan şu bilgiyi aktarabilirim, geliştiriciler hariç nromal kullanıcılar beta'yı yüklediğinde bu türde kasma gibi sorunlar yaşanıyor çünkü daha test aşamasında olan bir yazılım, resmi olarak yayınlandığında sorun giderilir
Şu uygulamaların ekranda kalma süresini bi atabilir misin hangi sağ üstteki saat simgesine basınca şu kadar saat ekranda fekan yazıyor
Şu uygulamaların ekranda kalma süresini bi atabilir misin hangi sağ üstteki saat simgesine basınca şu kadar saat ekranda fekan yazıyor
Aslında doğal bir sonuç çıkartmışsın ios sonuçta android işletim sistemi gibi çarçur etmiyor.
Ekranda 4 saat 20 dk güzel![]()
![]()
Kişisel erişim 1 saat falan olması lazım.
iphone 7 de portre modu varmı yoksa plus a özelmi
aldım zatende sordum sadecePlus al
Güncellemeler ile geleceğini söylüyorlardı fakat gelmedi sanırım gelseydi ıphone 7 kullanıcıları söylerdi.iphone 7 de portre modu varmı yoksa plus a özelmi
eğer imkanınız varsa plus modelini tercih edin.Merhabalar buralarda yeniyim. Bir sorum olacak. Bugün nasipse İphone 7 alıcam. Sizce hangi rengi almalıyım ve kac gb olmalı ve 7 mi 7 plus mı ? Bu konularda yardımcı olursanız cok sevinirim. Simdiden teşekkürler.