iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
iCloud Drive açık mı?
d94fdf3a4d1936b00f75dcc927d32a6e.png

Mesela ben whatsapp yedeğimi bu nimet sayesinde kurtardım.

Açık
49f465430efcc27aca268a21889fad8c.png
ccc62f8abca1714bc6b69ab8cab89316.png

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Ben 7 Plus Gold kullanıyorum silikon kristal şeffaf kılıf aldım fakat içerisine çok toz giriyor cebime koyduğum oluyor masaya koyduğum oluyor ve zamanla kir ve toz alıyor. Eğer benim gibi bu kadar ufak şeylere takıntınız varsa 360 kılıfları tercih edebilirsiniz.

360 kılıf nedir

asdf61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Teşekkür ediyorum. Bir de bendeki mat siyah modeli. Önerebileceğiniz güzel bir kılıf var mı. Mat siyah olmasına rağmen çabuk çiziliyor özellikle anten çizgilerinin oldugu yerler.

Öncelikle telefonun hayırlı oldun. Bende aynı modeli kullanıyorum. Kılıf için ben çok aradım, hatta telefonu almadan önce. İlk başta şeffaf arıyordum forumlarda zamanla sarardığını söylediler birde incelediğim videolarda hoşuma gitmedi. En sonunda verus kılıfda karar kıldım.

İnceleme videosuna bakmanı öneririm, telefonu sadece arkadan korumuyor, ön ekranda da yanlardan koruyor. Ben memnunum. Birde ben dizi video izlediğimden arkada aparat olandan tercih ettim.

VRSDESIGN iPhone 7 Plus High Pro Shield Series Kılıf

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
Beyler ios 10.2 beta 2 sürümündeyim.
Uygulamaların bazılarındaki kasmalardan şikayetçiyim. Dfu modu ile kurulum yapmak ile otadan yapmak nasıl fark ediyor?
Dfu mod ile sürümü kurarsam uygulamalardaki kasmalar gider mi?
Ya da sorun sadece uygulamalarda mı?
Tapatalk kasıyor instagram hafif kasıyor işcepte klavye lag yaparak geliyor vs bir sürü sıkıntı var gına geldi

Apple'de çalıştığımdan şu bilgiyi aktarabilirim, geliştiriciler hariç nromal kullanıcılar beta'yı yüklediğinde bu türde kasma gibi sorunlar yaşanıyor çünkü daha test aşamasında olan bir yazılım, resmi olarak yayınlandığında sorun giderilir

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Apple'de çalıştığımdan şu bilgiyi aktarabilirim, geliştiriciler hariç nromal kullanıcılar beta'yı yüklediğinde bu türde kasma gibi sorunlar yaşanıyor çünkü daha test aşamasında olan bir yazılım, resmi olarak yayınlandığında sorun giderilir

Bu durum 10.0.1 de de 10.1 de de böyleydi değişen sadece sürüm adı. Uygulamalar sorunlu bunu anladım

Meliskplm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhabalar buralarda yeniyim. Bir sorum olacak. Bugün nasipse İphone 7 alıcam. Sizce hangi rengi almalıyım ve kac gb olmalı ve 7 mi 7 plus mı ? Bu konularda yardımcı olursanız cok sevinirim. Simdiden teşekkürler.

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Merhabalar buralarda yeniyim. Bir sorum olacak. Bugün nasipse İphone 7 alıcam. Sizce hangi rengi almalıyım ve kac gb olmalı ve 7 mi 7 plus mı ? Bu konularda yardımcı olursanız cok sevinirim. Simdiden teşekkürler.
eğer imkanınız varsa plus modelini tercih edin.
Plus'ın avantajları:
  • Ram plus modelinde 3 gb ram diğerinde 2 gb ram
  • Çift Kamera
  • Ekran Çözünürlüğü
  • 2 kat optik yakınlaştırma 10 kata kadarda dijital yakınlaştırma plus da bulunmakta. normalinde ise sadece 5 kata kadar dijital yaklaştırma var.
  • ayrıca plusun pil süresi daha çok uzundur.
Renk konusu ise, insanların kendi tercihi olduğu için bir şey diyemem. ben siyah sevmediğim için Gold aldım mesela.

ek olarak eğer hafıza seçeneğini sorarsanız. telefonda çok depolama yaparsanız mutlaka 128 alın