SmokeXD
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 1,876
Ho alırım. 32 Gb Matt Black sahibiyim artık
Ho alırım. 32 Gb Matt Black sahibiyim artık
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanırsın umarım.
Ben arada kullanıyorum okulda işim oluyor bilgisayar yanımda olmuyor işe yarıyor.SaolasınTaptic Engine garip geldi bana. Onun dışında güzel telefon [emoji7][emoji7]
Bu garageband, keynota falan var silcem ben onları.
Apple silikon kılıf. On numara hem estetik hem sağlam darpe emiyorÖnerdiğiniz telefonu çok kabalaştırmayan kılıf jelatin öneriniz var mı?
@MR.Anonymous
Apple silikon kılıf. On numara hem estetik hem sağlam darpe emiyor
Telefonu aldım eve gitmeden gidip kılıf aldım akasyadan ve harika. Dokunuşu çok iyi, parmaklara iyi bir his bırakıyor. Telefonu tamamen sarıyor ve telefonu yüzeye koyduğumda kılıf temas ediyor telefon 1-2 mm içeride bu yönden çok iyi korumasını çok beğendim gidip görmeni tavsiye ederim imkanın varsa zira bazıları kaba bulabiliyor ama şunun garantisini verebilirim; çok iyi çok kaliteli bir ürün kesinlikle pişman etmezOnları düşündüm de kalitesini bilmiyorum. Siz kullanıyor musunuz?
Soundcolud için tubify yazın çıkar,iTunes sitesini açamadım şöyle ss koyayım;Uygulamayı bulamadım hocam, zahmet olmazsa linkini atabilir misin?
Bence takma bir yazı okumuştum bataryayı akımda tutmak strese sokuyor deniliyorduTelefonu sabaha kadar şarjda bıraksam sakatlık olmaz demi? Çünkü paketten çıkardıktan sonra şarja takmadım öyle kullandım baya azaldı şarjı.
hayırlı olsun ben kırdım sen dikkat et kullanırkenGönüllü olarak yer aldığım bu sayfada bugün itibariyle bende iPhone 7 plus kullanıcısıyım.
Maltepe Park da bulunan lydia dan iphone 7 plus mat siyah 128 gb aldım.
Emektar 4s den sonra 7 plus a geçmek evrim değişimi yaşattırdı bana. Umarım kazasız belasız kullanmak nasip olur.
Kusur arama derim ben sana yoksa herşey gözüne batar.Dun Iphone 7 aldım bı sorun göremedik cevremdekı kısılerde baktı oncelikle sorunsuz dediler.
Ama aksam kutusundan cıkarken %52 bıtırene kadr kullandım sarj bıttı taktım 4saat sarjda kaldı uyurken cektim %100ken sımdı baktım %85 normal mı
Balina oyna fena sarıyorBeyler hala saracak bir oyun bulamadım bulan varsa söylesin Sürekli strateji olabilir clash of clans hariç
World of Tanks , tank savaşı,çok sarıyor zevkine oynanıcak en iyi oyunlardan, tabi biraz sabırda gerekiyor iyi tanklar için.Beyler hala saracak bir oyun bulamadım bulan varsa söylesin Sürekli strateji olabilir clash of clans hariç
7 kullananlar pil nasıl kaç saat kullanım sunuyor
7 kullananlar pil nasıl kaç saat kullanım sunuyor
Marvel future fight AsphaltX iyi sarıyor bro strateji olarak ya mobile strike öneririmBeyler hala saracak bir oyun bulamadım bulan varsa söylesin Sürekli strateji olabilir clash of clans hariç