iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Evde 4S 5S 6 ve 7 var. Bunların bütün kablo adaptör kulaklık birbirine karıştı iyi mi :D

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Onları düşündüm de kalitesini bilmiyorum. Siz kullanıyor musunuz?
Telefonu aldım eve gitmeden gidip kılıf aldım akasyadan ve harika. Dokunuşu çok iyi, parmaklara iyi bir his bırakıyor. Telefonu tamamen sarıyor ve telefonu yüzeye koyduğumda kılıf temas ediyor telefon 1-2 mm içeride bu yönden çok iyi korumasını çok beğendim gidip görmeni tavsiye ederim imkanın varsa zira bazıları kaba bulabiliyor ama şunun garantisini verebilirim; çok iyi çok kaliteli bir ürün kesinlikle pişman etmez

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Kulaklığın neden lightning girişli yapıldığını anladım. Lightning girişli de daha fazla ses çıkışı sağlıyor iphone

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
image.jpg
Uygulamayı bulamadım hocam, zahmet olmazsa linkini atabilir misin?
Soundcolud için tubify yazın çıkar,iTunes sitesini açamadım şöyle ss koyayım;

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Telefonu sabaha kadar şarjda bıraksam sakatlık olmaz demi? Çünkü paketten çıkardıktan sonra şarja takmadım öyle kullandım baya azaldı şarjı.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Yalnız telefonun tepkisi çok hızlı. Ekran kapalıyken home butonuna basıyorum salisede şlak diye açıyor.

asdf61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Gönüllü olarak yer aldığım bu sayfada bugün itibariyle bende iPhone 7 plus kullanıcısıyım.
Maltepe Park da bulunan lydia dan iphone 7 plus mat siyah 128 gb aldım.
Emektar 4s den sonra 7 plus a geçmek evrim değişimi yaşattırdı bana. Umarım kazasız belasız kullanmak nasip olur.

Ahmet ERKAN

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Gönüllü olarak yer aldığım bu sayfada bugün itibariyle bende iPhone 7 plus kullanıcısıyım.
Maltepe Park da bulunan lydia dan iphone 7 plus mat siyah 128 gb aldım.
Emektar 4s den sonra 7 plus a geçmek evrim değişimi yaşattırdı bana. Umarım kazasız belasız kullanmak nasip olur.
hayırlı olsun ben kırdım sen dikkat et kullanırken:D

beyaz güvercin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Dun Iphone 7 aldım bı sorun göremedik cevremdekı kısılerde baktı oncelikle sorunsuz dediler.
Ama aksam kutusundan cıkarken %52 bıtırene kadr kullandım sarj bıttı taktım 4saat sarjda kaldı uyurken cektim %100ken sımdı baktım %85 normal mı

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Dun Iphone 7 aldım bı sorun göremedik cevremdekı kısılerde baktı oncelikle sorunsuz dediler.
Ama aksam kutusundan cıkarken %52 bıtırene kadr kullandım sarj bıttı taktım 4saat sarjda kaldı uyurken cektim %100ken sımdı baktım %85 normal mı
Kusur arama derim ben sana yoksa herşey gözüne batar.

ylmz42

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Beyler hala saracak bir oyun bulamadım bulan varsa söylesin Sürekli strateji olabilir clash of clans hariç