iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
İphone 7 32gb mat siyah aldım Dubai den 700 dolara, şimdi pasaporta kaydettirecem. Kılıf ve ekran koruyucu olarak spigen almayı düşünüyorum. Başka tavsiyesi olan varmı ?

şeffaf kılıf düşünüyosan ringke spigenden daha iyidir ekran koruyucuyu olarak buff almanı öneririm

eğer hiç kılıf takmadan kullanmak istersen wrapsol ile kaplatabilirsin bir taşla 2 kuş vurmuş olursun

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
İphone 7 32gb mat siyah aldım Dubai den 700 dolara, şimdi pasaporta kaydettirecem. Kılıf ve ekran koruyucu olarak spigen almayı düşünüyorum. Başka tavsiyesi olan varmı ?

şeffaf kılıf düşünüyosan ringke spigenden daha iyidir ekran koruyucuyu olarak buff almanı öneririm

eğer hiç kılıf takmadan kullanmak istersen wrapsol ile kaplatabilirsin bir taşla 2 kuş vurmuş olursun

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198

Donanim haberde bir kulanici wrapsolu kaplarken bir hata yapmis ve hava kabarcigi kalmis arka kasada. Rengi jet black imis. Sunu cikarayim da adam gibi pürüzsüz yapayim demis, cikarmis ama sok olmus. Arkada ne kadar yazi varsa wrapsola gecmis. Yazi karakterleri de kaydigi icin sonuc husran olmus.

dbicer83

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Rehberi̇ gmail üzerinden kullanıyorum numara eklemeyi nasıl yapabilirim cihaz rehberini kullanmıyorum ama cihaz Harika Blackberry kullanıyordum hub haricinde cihaz ve sistem on numara 7 128 mat siyah

dbicer83

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Birde arama cevaplama ekranında neden iki farklı ekran çıkıyor

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Birde arama cevaplama ekranında neden iki farklı ekran çıkıyor
Tuş kilidindeyken kaydırarak cevaplama daha mantıklı cepte açılmaması için, tuş kilidinde değilken reddet veya aç olarak iki seçenek sunar çünkü telefona bakıyorsundur , görürsün o yüzden 2 farklı

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
2de2dcc1c83892ef35e4e3a7c723c137.png

Şu uygulamayı kullanan var mı? HDR özelliği gece modu vs başarılı mı?

malibuke11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Merhabalar bugün 7plus 128 gb gold cihazımı aldım fakat bir problem var simdeki kişileri aktar dediğimde menü kapanıyor aktarma yapmıyor nasıl çözerim acil yardım

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
2de2dcc1c83892ef35e4e3a7c723c137.png

Şu uygulamayı kullanan var mı? HDR özelliği gece modu vs başarılı mı?
Çok fazla ümit bağlama ama idare eder ben indirim de iken almıştım 8.50 yuh dedim fiyat 12.99 olmuş bir de al al ek paketleri var herşeyi öyle kullanamıyorsun.

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
7 için bokeh özelliğini kullanabileceğim bir uygulama var mı acaba?

Flip Flop Friday

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Spigen liquid armor u aldım dün açıkçası yakıştı telefona güzel bir tutuş hissi veriyor ama online alışverişleri biraz sıkıntılı gibi üstelemezseniz sallamıyorlar havası var.

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
0900a5463e8d8c84d09e16fee10a4a5b.png

Bugünkü pil süresi
Oto parlaklık
%90 wifi kullanımı
Konum açık

beyaz güvercin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Aciiill.. yardm lutfn
Akasya avm de iphone 7 32 gb stok da var peki haftasonu yani yarın gitsem peşin fiyatına ile alabilir miyim? haftasonu satış var mıdır ?

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Donanim haberde bir kulanici wrapsolu kaplarken bir hata yapmis ve hava kabarcigi kalmis arka kasada. Rengi jet black imis. Sunu cikarayim da adam gibi pürüzsüz yapayim demis, cikarmis ama sok olmus. Arkada ne kadar yazi varsa wrapsola gecmis. Yazi karakterleri de kaydigi icin sonuc husran olmus.

o sadece jetblack rengine has bir sorun wrapsol ile bağlantılı çıkan bir sorun diğer renklerde bir problem olmuyor ayrıca wrapsol öyle internetten alıp herkesin uygulayabileceği bir şey değil profesyonel yerlerde yaptırmak gerekli

beyaz güvercin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ben iphone 7 32gb alıcam ama çok kararsız kaldım
1. sarı ekran olayı bu bence bi sorun yani ayarlar kısmında yapılsa bile tam beyaz olmuyor ve tam beyaz olanlar var bu haksızlık
2. Sebeke sorunu arayan kişiye telefon kapalı gözüküyor veya meşgule atıyor direk
3. Video çekerkn (sessiz bu ortamda ) cızırtı sesleri gelmesi
4. wifiye bağlanmıyor
5.sağ üst ve sol altan tutup hafif bastırınca (çapraz olark) çitirdaması
6. telefonda konuşurken sesin sanki uzaklardan geliyormuş gbi olması

Allah aşkına söyleyin bu kadr sorunlu telefon ise neden 3bin kusur şaka gbi yaa guvenipte alamıyorum resmen yukarda ki sorunlar yüzünden

Başına bu sorunlar gelen var mı? kapsamlı araştırdım ve 6 sorun çıktı resmen

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Ben iphone 7 32gb alıcam ama çok kararsız kaldım
1. sarı ekran olayı bu bence bi sorun yani ayarlar kısmında yapılsa bile tam beyaz olmuyor ve tam beyaz olanlar var bu haksızlık
2. Sebeke sorunu arayan kişiye telefon kapalı gözüküyor veya meşgule atıyor direk
3. Video çekerkn (sessiz bu ortamda ) cızırtı sesleri gelmesi
4. wifiye bağlanmıyor
5.sağ üst ve sol altan tutup hafif bastırınca (çapraz olark) çitirdaması
6. telefonda konuşurken sesin sanki uzaklardan geliyormuş gbi olması

Allah aşkına söyleyin bu kadr sorunlu telefon ise neden 3bin kusur şaka gbi yaa guvenipte alamıyorum resmen yukarda ki sorunlar yüzünden

Başına bu sorunlar gelen var mı? kapsamlı araştırdım ve 6 sorun çıktı resmen
yazdılarınızın çoğu ile karşılaşmadım ayrıca cihazı satın almadan bu kadar net konuşmanız çok ilginç.

beyaz güvercin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Karşılaşan arkadaşlarım oldu bi kaç forum da da bu tip şeyler okudum ve açıkçası korktum alamıyorum da şmdi o yüzden birde burdan sormak istedim